کد خبر: ۱۰۲۲۳۶
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
در ادامه به بعضی از موارد استفاده از گوشت قسمت های مختلف برای پخت انواع غذاها اشاره می کنیم

در ادامه به بعضی از موارد استفاده از گوشت قسمت های مختلف برای پخت انواع غذاها اشاره می کنیم

پرسش و پاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت

چرا با این که راسته بهترین گوشت برای کباب است، اما در خورش خوب از آب درنمی‌آید؟هر نوع گوشت و هر قسمت از آن برای نوع مشخصی از طبخ مناسب است.

بیشتر بدانید : از نظر طب سنتی کدام گوشت را استفاده کنیم بهتر است؟

گوشت گوساله

چیزی که در ایران به نام گوشت گوساله عرضه می‌شود در حقیقت گوشت گاو است بنابراین دستورهای غذایی را که در آن گوشت گوساله جوان استفاده شده است یا کنار بگذارید یا از سینه مرغ استفاده کنید. ماهیچه ران گاو و سردست برای خورش و چرخ‌کرده مناسب است.
راسته گوساله، سرشانه و بخشی که در بین قصاب‌ها به کوهان معروف است برای کباب مناسب است.

بیشتر بدانید : 8 نکته مهم در پخت گوشت گوساله

پرسش وپاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت
پرسش وپاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت

گوشت گوسفند

ران و سردست برای خورش مناسب است. سردست و سرشانه برای چرخ‌کرده هم خوب است. راسته را برای کباب استفاده کنید. البته به طور استثنا راسته گوسفند برای قیمه کردن و استفاده در غذاهایی مانند لوبیاپلو و خورش قیمه مناسب است.

بیشتر بدانید : گوشت گوسفند سالم و مناسب را با این نکته ها بخرید

بیشتر بدانید : گوشت کباب را چگونه مزه دار و ترد کنیم؟


گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع: khorasannews.com


برچسب ها: گوشت قرمز
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار