کد خبر: ۱۰۳۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۸
در گفت‌وگوی ویژه خبری مطرح شد؛
جزئیات تصمیمات دولت برای کنترل تبعات اقتصادی کرونا در گفت‌وگوی ویژه خبری ۱۱ فروردین مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جزئیات تصمیمات دولت برای کنترل تبعات اقتصادی کرونا امشب ۱۱ فروردین ماه در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور مورد بررسی قرار گرفت.

نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به اینکه حدود 15 درصد از اشتغال جامعه از کرونا آسیب دیدند گفت: فردا بانک مرکزی سامانه ای اعلام می کند تا مردم تخلفات بانکی را اطلاع دهند.

او با اشاره به اینکه هرچه اقتصاد بتواند زودتر به حالت عادی برگرداند آثار ثانویه ناشی از کرونا محدود تر خواهد بود افزود : بخش های آسیب دیده از کرونا احصا شده به طوری که در ۱۰ رسته قرار گرفته اند و متاسفانه ۱۵ درصد اقتصاد تحت تاثیر بیشتر از بیماری قرار گرفتند لذا باید بتوانیم از طریق بنگاه ها به سراغ کارگران و کارمندانی برویم که بیکار شده اند به طوری که بازده زمانی سه ماهه برای مدیریت کار در نظر گرفته شده است.

 نهاوندیان با اشاره به اینکه در بحث گردشگری می‌توانیم آثار ناشی از کرونا را در تابستان جبران کنیم ادامه داد: بخش حمل و نقل یکی از حوزه هایی است که بیشترین آسیب را دیده است لذا باید به آنها کمک کرد وقتی حوزه سلامت چراغ سبز نشان دهد انشاالله آثار منفی ناشی از کرونا را در این حوزه کمتر خواهیم کرد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه امیدمان این است که در اواخر اردیبهشت از پیک بیماری گذر کرده باشیم خاطرنشان کرد:خیلی از کشورهای اروپایی برای وام دادن از صندوق بین المللی پول به ایران موافقت کرده اند.

او با اشاره به اینکه در برخی از کشورها مطرح شده که آیا سلامت مطرح است یا اقتصاد گفت: باید بگویم که هر دو مهم است زیرا اگر سلامت و جان مردم را نداشته باشیم اقتصاد به چه دردی می خورد و یا بالعکس، ما باید کمک ها را در دو مرحله انجام می دادیم به طوری که حتماً باید قبل از شب عید فرصت تنفس و آرامش خاطر را برای بنگاه‌ها ایجاد می‌کردیم لذا فرصت سه ماهه در حوزه مالیات ،بیمه، عوارض و سایر بخش‌ها در نظر گرفته شد .

نهاوندیان با اشاره به اینکه برخی از شعبه‌های بانک ها دقیق عمل نکردند گفت: اگر یکی از دستگاه ها طبق مصوبه عمل نکرده باشد مردم می توانند موارد تخلف را گزارش دهند و ما نیز با آنها برخورد خواهیم کرد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور تصریح کرد: در مرحله دوم پس از تنفس لازم است تا به کمک رسته های آسیب دیده از کرونا بپردازیم لذا بسته ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی پیشنهاد داده شد که ۷۵ هزار میلیارد تومان به نظام بانکی به منظور تسهیلات اختصاص داده شد و ۲۵ هزار میلیارد تومان دیگر پرداخت هایی است که از منابع ملی انجام می شود.

او با اشاره به اینکه نظر به مصالح ملی و مسائل حاکمیتی از بنگاه ها درخواست تعطیلی کسب و کارشان را کردیم افزود: از شرکت‌های هوایی خواستیم تا پروازها را کم کنند لذا ما مسئولیت داریم تا به کمک این بنگاهها بپردازیم، شرکت های حمل و نقل ،بنگاه‌های فعال در حوزه گردشگری ،بومگردی، هتل‌ها ، مراکز توریستی ، زیارتی ،قنادی ها و رستورانها بنگاه هایی هستند که خسارت های ناشی از کرونا دیده‌اند.

نهاوندیان با اشاره به اینکه ۷۰ درصد مردم در مقابله با ویروس کرونا همکاری کردند اظهار داشت: شراط استفاده بنگاه ها از تسهیلات بانکی این است که تعدیل نیرو نکرده باشند و لذا پرداخت تسهیلات تابع معیار شاغلین است به طوری که لیست بیمه شاغلین در فروردین ماه باید همانی باشد که در بهمن و اسفندماه دیده شده و این مسئله نیز ملاک عمل خواهد بود.

در حال تکمیل...

نام:
ایمیل:
* نظر: