کد خبر: ۱۳۰۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶
عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران گفت: واحدهای تولیدی صادرات محور خوش حساب که در شرایط دشوار فعلی حجم صادرات خود را افزایش داده یا مانع افت صادرات شده باشند، در مرحله بعدی همکاری ها از تسهیلات بیشتری برخودار خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات، محمدجعفر مزده عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران در بازدید از شرکت تولیدی و صنعتی ممتاز سهند که به مناسبت هفته دولت انجام شد، ضمن تقدیر از فعالیتهای این بنگاه تولیدی، گفت: شرکت مذکور از مشتریان خوش حساب بانک توسعه صادرات ایران است که کارنامه مثبتی در حوزه صادرات از خود به جای گذاشته و این بانک آمادگی دارد تا با واحد تولیدی یاد شده در چارچوب مقررات قانونی، همراهی لازم را در بخش ارتقا سقف اعطای تسهیلات و وثائق داشته باشد.
مزده گفت: بر اساس سیاست های حمایتی بانک توسعه صادرات، واحدهای تولیدی صادرات محور خوش حساب که به ویژه در شرایط دشوار فعلی حجم صادرات خود را افزایش داده یا از کاهش صادرات پیشگیری کرده باشند در مرحله بعدی، تسهیلات بیشتری دریافت خواهند کرد.
وی به مزایای ورود بنگاه های تولیدی به بورس اشاره کرد و گفت: پبشنهاد می کنم از فرصت حضور در بازار سرمایه استفاده کنید؛ علاوه بر اینکه تامین مالی از طریق بازار سرمایه از سیستم بانکی ارزان تر است، سهام شما به عنوان وثیقه نیز برای دریافت تسهیلات مورد پذیرش قرار می گیرد.
در ادامه این بازدید ناصر آقاسلطانی،مدیرعامل این واحد تولیدی نیز گفت: این شرکت در سال 98 بالغ بر 15میلیون دلار مصنوعات پلاستیکی صادرکرده و در سه ماه اول سال جاری نیز 3 میلیون دلار درآمد ارزی حاصل از صادرات داشته است.
وی در ادامه این بازدید به چالش های حوزه صادرات پرداخت و اظهار داشت: با واردات ماشین آلات جدید برای خط تولید، ظرفیت تولید ما دوبرابر شده اما تامین مواد اولیه یکی از مشکلات تولید در کشور است که دامنگیر حوزه مصنوعات پلیمری نیز شده است؛ ضمن اینکه رقابت در بورس باعث گران تر شدن مواد اولیه و بالا رفتن هزینه های تولید شده است.
وی با تاکید بر اینکه صادرکنندگان کشور در شرایط جنگ اقتصادی تمام تلاش خود را برای تداوم تولید و صادرات به کار می بندند، افزود: صادرکنندگان ترکیه به عنوان رقیب اصلی ما در بازار های هدف صادراتی، از تسهیلات ارزان و حمایت های دولتی خوبی در حوزه صادرات برخوردارند؛ مطالبه ما از سیستم بانکی، به خصوص بانک توسعه صادرات ایران تسهیل در اخذ وثائق، افزایش سقف تسهیلات و حمایت از صادرکنندگان در شرایط سخت است.
گفتنی است، شرکت تولیدی و صنعتی ممتاز سهند طی سال های 96 تا 98 صادرکننده ممتاز کشوری بوده و قریب به 650 نفر در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند. باوجود شرایط نامساعد اقتصادی، شیوع کرونا و تحریم ها، این بنگاه اقتصادی نه تنها افت صادرات وتعدیل نیرو نداشته بلکه به تعداد پرسنل خود نیز افزوده است.
همچنین شرکت های "پویا پلیمر سهند" و "تولیدی و صنعتی ممتاز سهند" از شرکت های زیرمجموعه این واحد تولیدی موفق صادراتی به ترتیب 280 و 350 میلیاردریال تسهیلات سرمایه در گردش از بانک توسعه صادرات دریافت کرده اند.
براساس این گزارش شرکت پویا پلمیرسهند، مصنوعات پلاستیکی خود را به کشورهایی چون اوکراین، روسیه، عراق، افغانستان، پاکستان و چین صادر می کند.
این جلسه در ادامه بازدیدهای هفته دولت با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام پذیرفت.

نام:
ایمیل:
* نظر: