کد خبر: ۱۳۲۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۱

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز کارآزمایی بالینی مرحله سوم یا نهایی واکسن ساخت شرکت داروسازی چینی دولتی سینوفارم که از کروناویروس غیرفعال‌شده ساخته شده است در ماه ژوئیه (تیر) در امارات متحده عربی شروع شد و هنوز ادامه دارد.

اداره ملی مدیریت بحران‌های اضطراری و بلایای امارات در توئیتی اعلام کرد: «این واکسن در دسترس قهرمانان خط اول دفاعی ما که با بیشترین خطر دچار شدن به این ویروس مواجه هستند، قرار خواهد گرفت.»

این اعلام در میانه اوج‌گیری موارد جدید کووید-۱۹ در امارات متحده عربی صورت می‌گیرد که در روز شنبه ۱۰۰۷ مورد جدید کووید-۱۹ گزارش کرد که بیشترین میزان روزانه موارد عفونت از ابتدای پاندمی در این کشور است.

امارات روز دوشنبه ۷۷۷ مورد جدید عفونت کروناویروس گزارش کرد.

مجوز مصرف اضطراری واکسن چینی که هنوز در حال آزمایش است، بر اساس مجموعه‌ای از معیارها و پس از  آن داده می‌شود که این واکسن بر روی ۳۱۰۰۰ داوطلب آزمایش شده است،

مسئولان اماراتی بدون بیان جزئیات اعلام کردند این واکسن عوارض جانبی خفیفی و قابل‌انتظاری داشته است، اما موردی از عارضه جانبی شدید مشاهده نشده است. بر اساس اعلام این مسئولان این واکسن به هزار فرد دچار بیماری‌های مزمن شرکت‌کننده در این کارآزمایی تزریق شده و عوارضی مشاهده نشده است.

سینوفارم در اواخر ماه ژوئن (اوائل تیر) مجوز انجام کارآزمایی مرحله سوم در امارات را گرفت. دولت  ابوظبی در آن هنگام اعلام کرد این واکسن تجربی کارآزمایی‌های مرحله اول و دوم را با موفقیت از سر گذرانده  و در ۱۰۰ درصد داوطلبان پس از دریافت دو دوز واکسن در ۲۸ روز آنتی‌بادی تولید کرده‌اند.

واکسن‌های غیرفعال‌شده که از ویروس‌های غیرفعال‌شده (کشته شده) یا از پروتئین‌های به دست آمده از آنها ساخته می‌شوند، کاملا شناخته شده‌اند و بر ضد بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا و سرخک به کار رفته‌اند.

روسیه در ماه اوت (اواخر مرداد) نخستین کشوری در جهان بود که به یک واکسن کرونای ساخت این کشور پس از گذشت کمتر از دو ماه از شروع آزمایش انسانی آن مجوز داد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار