کد خبر: ۱۳۷۹۱۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۳
مسئول تغذیه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: حرارت دادن به غذا به میزان حداقل 50 تا 60 درجه سانتیگراد باعث از بین رفتن ویروس کرونا می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ انیسه وطن دوست گفت: هر غذایی که آلوده به قطرات تنفسی فرد مبتلا باشد، عامل انتقال خواهد بود.

وطن دوست افزود: حرارت 56 درجه به مدت 90 دقیقه  ، حرارت 67 درجه به مدت 60 دقیقه و حرارت 75 درجه به مدت 30 دقیقه می تواند ویروس کرونا را به طور کامل غیر فعال کند.

وی بابیان این که گوشت ها باید به طور کامل پخته شوند، اظهار داشت: میوه و سبزی ها نیز باید پس از شستشو با آب و مواد ضدعفونی کننده مصرف شوند و بهتر است تا حد امکان غذا بیرون از منزل سرو نشود.

وی مصرف محصولات پروبیوتیک را در تقویت سیستم ایمنی و بالا بردن مقاومت بدن در مقابل انواع بیماری ها موثر دانست و خاطرنشان کرد: شیر و فراورده های لبنی به دلیل دارا بودن موادغذایی ضروری محیط مناسبی برای رشد باکتری های پروبیوتیک به عنوان یکی از موثرترین عوامل ارتقای کیفی به شمار می رود.

وطن دوست یادآور شد: افزایش سیتوکین ها، ایمنوگلبولین ها، تکثیر مونوکلئاز، فعال کردن ماکروفاژها و ... از فواید مصرف فرآورده های لبنی پروبیوتیک است.

 

برچسب ها: کرونا ، ویروس کرونا
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار