کد خبر: ۱۸۱۰۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۱:۳۶
سازمان سنجش آموزش کشور نتایج نهایی آزمون سراسری را اعلام کرد. این نتایج امروز یکشنبه ۴ مهرماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور (http://www.sanjesh.org/) منتشر شد.

نتایج نهایی کنکور سراسری اعلام شد

سازمان سنجش آموزش کشور نتایج نهایی آزمون سراسری را اعلام کرد.

 نتایج نهایی آزمون سراسری در دوره‌های روزانه، شبانه، مجازی، پردیس خودگردان و شهریه پرداز، دانشگاه پیام‌نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی (اعم از باآزمون و پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی «بدون آزمون») امروز یکشنبه ۴ مهرماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور (http://www.sanjesh.org/) اعلام شد.

آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ پس از ۴ روز رقابت سنگین داوطلبان پنج گروه آزمایشی تجربی، علوم انسانی، ریاضی و فنی، هنر وزبان های خارجی امروز شنبه ۱۲ تیرماه پایان یافت.

در کنکور ۱۴۰۰ تعداد ۶۶۲ هزار و ۱۱۴ داوطلب زن و تعداد ۴۴۹ هزار و ۷۰۴ داوطلب مرد ثبت نام کرده‌اند که برای آنها با احتساب گروه آزمایشی دوم برخی داوطلبان، تعداد یک میلیون و ۳۶۷ هزار و ۹۳۱ کارت ورود به جلسه صادر شد.

در همین رابطه روز گذشته وزیر علوم با تاکید بر این که علاوه بر دوره کارشناسی، آموزش دروس نظری تحصیلات تکمیلی نیز به صورت مجازی خواهد بود، گفت: امیدوارم با تسریع واکسیناسیون دانشجویان شاهد حضور تمامی دانشجویان در دانشگاه‌ها باشیم.

دکتر محمدعلی زلفی گل در حاشیه مراسم رسمی آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که صبح امروز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، در جمع خبرنگاران گزارشی از سیاست های این وزارتخانه در عرصه آموزش عالی ارائه داد و گفت: امیدوارم بتوانیم از تجربه آموزش مجازی در دوران پس از کرونا استفاده کنیم اما در شرایط فعلی به دلیل شیوع این ویروس دانشگاه های ما به صورت ترکیبی یعنی حضوری و مجازی بازگشایی شده و فعالیت‌های خود را آغاز می کنند.

وی در ادامه با تاکید بر این که آموزش دانشجویان دوره کارشناسی از ابتدای مهرماه به صورت "مجازی" خواهد بود، گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد و دکتری که فعالیت های آموزشی و تئوری دارند نیز آموزش های خود را به صورت مجازی دنبال می‌کنند.

وزیر علوم با تاکید بر این که امکانات رفاهی و خوابگاهی به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که فعالیت های آزمایشگاهی و کارگاهی دارند تعلق خواهد گرفت، تصریح کرد: دلیل تخصیص امکانات به این دانشجویان اینست که این دانشجویان به صورت حضوری در دانشگاه ها پروژه های تحقیقاتی را دنبال می کنند و فعالیت ها و پروژه‌های تحقیقاتی آنها به تصویب گروه و دانشکده رسیده است.

دکتر زلفی گل همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر واکسیناسیون اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه‌ها به اتمام رسیده است و ما واکسیناسیون دانشجویان را نیز با سرعت بیشتری آغاز کردیم امیدوارم با تصریح این روند بتوانیم هرچه زودتر واکسیناسیون دانشجویان را به اتمام برسانیم و دانشجویانی که هر دو نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند بتوانند در نهایت در محیط دانشگاه ها حضور پیدا کنند.

وزیر علوم با بیان این که در خصوص حضور دانشجویان در دانشگاه ها تابع نظر ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم، اظهار کرد: دانشگاه با حضور دانشجو معنا پیدا می کند امیدوار هستیم شرایطی ایجاد شود که با بازگشایی دانشگاه امکان حضور برای تمامی دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری فراهم شود.

وی همچنین با تاکید بر این که تعداد صندلی‌های خالی دانشگاه‌ها رو به افزایش است، ادامه داد: با توجه به این که جمعیت دانشجویی در کشور کاهش پیدا کرده است در نتیجه ما امسال حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه ها خواهیم داشت.

دکتر زلفی گل به سیاست علوم در خصوص تغییر و تحولات مدیریتی آموزش عالی نیز به خبرگزاری ایسنا، گفت: به هرحال طبیعی است وقتی دولتی جدید روی کار بیاید سیاست جدیدی نیز اعمال می شود چرا که مردم به این دولت رای داده اند و ما باید براساس آن سیاست حرکت کنیم.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: اما وظیفه ما در آموزش عالی صیانت از دستاوردهای این عرصه است و تلاش می کنیم کمبودها و چالش ها را نیز برطرف نماییم و امیدواریم با کمک دانشگاهیان بتوانیم رتبه اول علمی منطقه را حفظ کنیم و آن را استمرار بخشیم.

دکتر زلفی گل با بیان این که تحقیقات کاربردی در دانشگاه ها توسعه پیدا خواهد کرد، گفت: سعی می کنیم پایان‌نامه‌های دوره دکتری و کارشناسی ارشد در راستای رفع نیازهای کشور باشد. امیدواریم از سال آینده برای پذیرای رساله های کاربردی دانشجویان باشیم .

وی در خصوص سیاست وزارت علوم برای ساماندهی مراکز آموزش عالی اظهار کرد: ما در این زمینه مصوباتی در حکم قانون داریم و باید با کار کارشناسی و همکاری کمیسیون آموزش عالی این طرح را پیگیری کنیم و به گونه‌ای که امکان رشد آموزش عالی در مناطق محروم متوقف نشود.

وزیر علوم نیز در خصوص حذف کنکور نیز بیان کرد: ما در این زمینه یک قانون مجلس و یک مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را داریم و برنامه ریزی می‌کنیم که مصوبات شورا را از سال ۱۴۰۲ اجرایی کنیم.

وزیر علوم در پایان به سهمیه های فرزندان اعضای هیات علمی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه سهمیه‌ها ساماندهی شده‌اند و در خصوص سهمیه های فرزندان اعضای هیات علمی هر عضو هیات علمی می تواند فرزند خود را به محل زندگی خود منتقل کند به شرطی که حداقل نمره قبولی آن دانشگاه را داشته باشد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار