کد خبر: ۲۴۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱
در هفته گذشته رقم خورد
بانک مرکزی قیمت خرده فروشی 11 گروه کالایی در هفته منتهی به بیستم آذرماه را منتشر کرد که بر این اساس در هفته یادشده، قیمت هفت گروه کالای اساسی افزایش یافت.
 در این هفته قیمت گروه های لبنیات، برنج، چای و روغن نباتی بدون تغییر بود اما بهای تخم مرغ 3.9 درصد، حبوب یک درصد، میوه های تازه 4.1 درصد، سبزی های تازه 6.6 درصد، گوشت قرمز 0.1 درصد و گوشت مرغ 0.3 درصد رشد داشت.
 
** لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، بهای تمام قلم های گروه لبنیات نسبت به هفته پیش از آن ثابت بود.
قیمت تخم مرغ معادل 3.9 درصد افزایش یافت و شانه ای 91 هزار تا 103 هزار ریال فروش می رفت.
 
** برنج و حبوب
در این هفته، بهای برنج داخلی درجه دو معادل 0.1 درصد افزایش داشت و قیمت سایر قلم های این گروه بدون تغییر بود.
در گروه حبوب، بهای همه قلم های این گروه بین 0.4 درصد تا 2.4 درصد افزایش یافت.
 
** میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی، در میدان های زیر نظر شهرداری هندوانه عرضه نمی شد ولی سایر قلم های میوه و سبزی تازه، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.
میوه فروشی های سطح شهر قلم های میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه، قیمت پرتقال درجه یک معادل 2.5 درصد و انگور 0.3 درصد کاهش اما بهای سایر قلم های این گروه 2.7 درصد تا 25.6 درصد افزایش داشت.
قیمت سبزی های برگی در گروه سبزی های تازه، ثابت بود.
بهای کدو سبز معادل 0.1 درصد کاهش ولی قیمت سایر قلم های این گروه بین 2.9 درصد تا 18.9 درصد افزایش یافت.
 
** گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل 0.2 درصد و گوشت مرغ 6.7 درصد افزایش داشت و قیمت گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود.
 
** قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای قند معادل 0.4 درصد و شکر 0.1 درصد افزایش یافت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.
 
** تغییر سالیانه
بر اساس اعلام بانک مرکزی، در دوره یک ساله تا یبیستم آذرماه نرخ لبنیات 7.7 درصد، تخم مرغ 2.3 درصد، برنج 4.6 درصد، حبوب 26.4 درصد،میوه های تازه 0.2 درصد، سبزی های تازه 3.3 درصد، گوشت قرمز 7.7 درصد، قند و شکر 10.8 درصد و روغن نباتی 0.7 درصد رشد داشت.
در این دوره نرخ گوشت مرغ پنج درصد و چای 1.4 درصد با افت روبرو شد.

منبع: ایرنا
نام:
ایمیل:
* نظر: