کد خبر: ۳۱۹۸۷
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۲
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن گفت: آموزش نیروی انسانی در معادن، میزان حوادث را کاهش می دهد.
نادعلی اسماعیلی در جلسه هم اندیشی مدیران آموزش ادارات صنعت، معدن و تجارت استان ها، سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور و سازمان نظام مهندسی معدن با ایمیدرو ضمن بیان این مطلب گفت: آموزش نیروی انسانی، از اساسی ترین کارها در بخش معدن است و از این رو، با همکاری ایمیدرو و سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور درصدد آموزش نیروی انسانی در معادن هستیم. همچنین، این سازمان در بخش ارائه خدمات آموزش بین المللی نیز آماده همکاری است.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن در ادامه خواستار تشکیل کمیته استانی با حضور کارشناسان سازمان آموزش فنی حرفه ای و سازمان نظام مهندسی معدن برای اجرای طرح های آموزش نیروی انسانی معادن شد. به گفته وی در حال حاضر 36هزار نفر عضو سازمان نظام مهندسی معدن هستند.
بدون آموزش، تولید رقابتی نخواهد بود
در این نشست، همچنین محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن ایران، با بیان اینکه آموزش یکی از مبانی اساسی توسعه محسوب می شود و بدون آموزش، تولید رقابتی نخواهد بود، گفت: توسعه اقتصادی کشور نیازمند آموزش مدیران کیفی،  است و چنانچه در بنگاهی مدیر کیفی نداشته باشیم، در آن بنگاه توسعه اتفاق نمی افتد.
وی ادامه داد: از جمله کارهای بدیهی مشاغل سخت و زیان آور، آموزش است که متاسفانه به راحتی گواهینامه مهارت و کیفیت داده می شود و امکان فعالیت به افراد با همین نوع گواهینامه ها داده می شود. این در حالی است که در کشورهای دیگر بدون ارائه مجوزهای لازم، امکان اشتغال به افراد داده نمی شود.
بهرامن با اشاره به اینکه برای رشد اقتصادی 8 درصدی نیاز مند سرمایه گذاری خارجی حداقل  10 میلیارد دلار  در سال هستیم، تصریح کرد: وجود مزیت های نفت، گاز، معدن و گردشگری، می تواند رشد اقتصادی را به یکباره تسهیل کند.
رییس خانه معدن ایران همچنین از تفکر جدید ایمیدرو در نقش آموزش تقدیر کرد.
استاندارد سازی آموزش، درجه بیکاری کاهش می یابد
سید علی موسوی، سرپرست معاونت آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در این گردهمایی با بیان اینکه صلاحیت نیروی کار در کشور مغفول مانده است، گفت: با آموزش، در افراد شایستگی ایجاد می شود و به تبع آن، افراد دارای صلاحیت می شوند.
وی ادامه داد: این سازمان عضو سازمان جهانی مهارت است و گروه های هدف آن اعم از کارجویان، شاغلان، دانشجویان، دانش آموزان، زنان خانه دار، افراد کم توان و غیره می شود.
موسوی خاطرنشان کرد: این سازمان هر ساله مسابقه ای برای شناسایی افراد درجه یک و استادکار برگزار می کند و این روند را می توان در بخش معدن و صنایع معدنی انجام داد.
وی ادامه داد: اگر به دنبال محیط استاندارد و مدیر استاندارد هستیم باید استاندارد شغل داشته باشیم که با استاندارد آموزش شغلی متفاوت است. در صورت استاندارد سازی آموزش، درجه بیکاری کاهش می یابد.
سرپرست معاونت آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خاطرنشان کرد: طی سال 93 و 94 تعداد 506 نفر 13هزار و 27 ساعت، در 27 معدن آموزش دیدند.
وی افزود: این سازمان می تواند با ایجاد پیوند عمیق بین دولت و صاحبان مشاغل و از جمله بخش معدن و صنایع معدنی، در تدوین استانداردها در همه سطوح نیروی انسانی اقدام کند.
منبع: ایمیدرو
نام:
ایمیل:
* نظر: