کد خبر: ۳۴۳۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۹
با دست خودمان تیشه به ریشه اقتصاد و اشتغال کشور می زنیم و برای آنکه سود بیشتر با کار کمتر به دست بیاوریم، دست به تقلب می زنیم. نتیجه یکی از این موارد، تقلب در تولید عسل است.

با دست خودمان تیشه به ریشه اقتصاد و اشتغال کشور می زنیم و برای آنکه سود بیشتر با کار کمتر به دست بیاوریم، دست به تقلب می زنیم. نتیجه یکی از این موارد، تقلب در تولید عسل است.

در این رابطه رئیس اتحادیه تولیدکنندگان زنبور عسل قیمت تمام شده هر کیلو عسل طبیعی و استاندارد را 50 هزار تومان اعلام کرد و گفت: عسلی که کیلویی 12 هزا تومان است نمی تواند طبیعی باشد. عفت رییسی سرحدی در گفت‌و‌گو با ایلنا، در رابطه با وضعیت زنبورداران در کشور بیان داشت: با توجه به اینکه زنبورداری در دسته مشاغلی است که خودکفا محسوب می شود؛ اما در کشور به آن توجه خاصی نشده است و بسیاری از این تولیدکنندگان با وجود محدودیت ها به سختی اقدام به تولید می کنند.

رییس اتحادیه زنبورداران ایران افزود: از طرفی تبدیل استاندارد عسل از اجباری به تشویقی موجب کاهش کیفیت عسل صادراتی و به خطر افتادن بازارهای صادراتی این محصول شده است؛ بطوری که به کرات مشاهده شده که بجای صادرات عسل با کیفیت اقدام به صادرات محصولی شبیه به عسل(ترکیبی از آب و شکر)شده است؛ به دفعات تماس هایی از کشورهای خریدار عسل داشته ایم که از کیفیت محصولات راضی نبودند و خواستار بررسی و رسیدگی به کیفیت این محصولات صادراتی شده اند؛ اما متاسفانه نبود اجبار برای صادرات عسل استاندارد موجب بروز این مشکلات شده است.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی زنبورداران ایران در پاسخ به این که تبدیل استاندارد عسل از اجباری به تشویقی تا چه میزان در صادرات موثر بوده است بسیان داشت: صادرات عسل نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است و مهمترین دلیل آن هم نبود استاندارد اجباری است، این مساله موجب شده است که در صورت تخلف در محصول تولیدی با جریمه اندک موضوع رفع می‌شود.در سال گذشته همین مساله موجب شدکه بازار صادراتی ترکیه از دست برود چراکه عسل‌های صادراتی به ترکیه عسل‌های فاقد استاندارد بوده و به همین دلیل محموله‌های صادراتی به ترکیه برگشت خورده است.

وی از وجود 6 میلیون و 300 هزار کندوی زنبور عسل در کشور خبرداد و افزود: مشتریان خارجی برای سلامت مردمشان ارزش قائل هستند. عسل‌ غیر استاندارد در طبیعت درست نمی‌شود، بلکه بخش اعظمی از آن، عسل دست‌ساز و فرموله شده است و با شکستن فضای مولکولی این عسل‌ها را تولید می‌کنند.عسلی که کیلویی 12 هزار تومان است نمی تواند طبیعی باشد و همین مساله موجب شده است که محصولات با کیفیت که به قیمت بالاتری عرضه می شود به فروش نرسد.


برچسب ها: زنبور ، صادرات ، عسل
نام:
ایمیل:
* نظر: