کد خبر: ۴۶۰۸۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۲
عقب‌گرد ۱۷۸ واحدی شاخص کل بورس
معامله‌گران بورس تهران در حالی معاملات کم‌حجم و بی‌رونق را همزمان با غلبه عرضه بر تقاضای سهام در اغلب نمادهای معاملاتی را به نظاره نشستند که کمبود نقدینگی و معاملات بی‌انگیزه باعث درجا زدن قیمت سهام در کلیت معاملات بازار سهام شده است.
پس لرزه های مناظره انتخاباتی در تالار شیشه ای
معامله‌گران بورس تهران در حالی معاملات کم‌حجم و بی‌رونق را همزمان با غلبه عرضه بر تقاضای سهام در اغلب نمادهای معاملاتی را به نظاره نشستند که کمبود نقدینگی و معاملات بی‌انگیزه در گروه‌های شاخص‌ساز بازار از جمله خودرویی‌ها، پالایشی‌ها و پتروشیمی‌ها باعث درجا زدن قیمت سهام در کلیت معاملات بازار سهام شده است.
شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه 24 اردیبهشت ماه 96 با کاهش 179 واحدی به رقم  79 هزار و 963 واحد دست یافت.
شاخص کل هم ‌وزن اما با کاهش 136 واحدی عدد 17 هزار و 353 واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص سهام آزاد شناور نیز با کاهش 249 واحدی به رقم  87 هزار و 285  واحد دست یافت.
شاخص بازار اول اما  در حالی با کاهش 149 واحدی به رقم  55 هزار و 551  واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با کاهش 254  واحدی عدد  176 هزار و 879  واحد را به نمایش گذاشت.
امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با کاهش 5 واحدی به 916  واحد رسید.
براساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی 3 شرکت پتروشیمی پردیس با 25 واحد، مخابرات ایران با 23 واحد و گروه مپنا با 14 واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.
در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت همراه اول با 19 واحد ، پتروشیمی جم با 18 واحد و فولاد خراسان با 14 افزایش ، بیشترین تاثیرمثبت  را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.
امروز بازار سهام در حالی معاملات کم‌حجم و بی‌انگیزه را نظاره‌گر بود که به نظر می‌رسید با وجود نزدیک شدن به موعد برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اما هیجانی برای نوسانی شدن قیمت سهام و به‌تبع آن پرواز شاخص‌های بورس وجود ندارد هرچند که بازار از هم‌اکنون تحلیل‌های مختلفی را برای پسا انتخابات پیش روی خود ترسیم کرده ولی به نظر می‌رسد با در پیش بودن ماه مبارک رمضان و همچنین برگزاری مجامع عادی سالیانه، فضایی توأم با رکود و خنثی بر کلیت معاملات بازار سهام حاکم باشد.
امروز در گروه پتروشیمی‌ها نیز حجم عرضه بر تقاضای سهام در حالی سنگینی می‌کرد که هنوز جزئیات روشنی از نحوه مقابله با برخی محدودیت‌ها از سوی خریداران بزرگی همچون چین روشن نیست.
در گروه خودرویی‌ها اما در حالی سفارش‌های پرحجم سهام از سوی معامله‌گران اغلب حقیقی تلاش می‌کند تا نوسان این سهم را در محدوده صفر تابلو مدیریت کنند همچنان امیدواری‌ها از سوی معامله‌گران اغلب تکنیکالی برای شکسته شدن مقاومت قیمتی در این سهم وجود دارد.
به گزارش فارس، امروز بازار سهام بازاری کم‌حجم و بی‌انگیزه بود که به دلیل فقر نقدینگی در بازار میان دو کانال 79 و 80 هزار واحدی شاهد رفت و برگشت ناپایدار نماگر بازار سهام است.


نام:
ایمیل:
* نظر: