کد خبر: ۶۲۴۵۰
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰
مدیر امور اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران گفت: بالغ‌بر ۲ میلیارد و ۴۳۶ میلیون ریال میزان تسهیلات اعطاشده این بانک در سال ۹۶ به صنعت فرش مشتمل بر تأمین مالی فعالیت‌های تولید و فروش فرش‌های دستباف، ماشینی و موکت بوده است.
بیش از ۲ میلیارد ریال تسهیلات به صنعت فرش اختصاص یافت

مهندس رضا ساعدی فر، در گفتگوی اختصاصی با عصر فرش گفت: این میزان تسهیلات تقریباً معادل ۱/۴ درصد کل تسهیلات اعطایی این بانک به بخش‌های صنعت و معدن، کشاورزی و صنایع تبدیلی، شیمیایی و فرآورده‌های نفتی، خدمات و خدمات فنی و مهندسی است.
به گفته وی، بالغ‌بر ۲ میلیارد و ۵۵۳ میلیون ریال نیز میزان تسهیلات اعطایی بانک توسعه صادرات ایران به صنعت فرش و ریسندگی در سال ۱۳۹۵ بوده است.

مهندس ساعدی فر، با اشاره به اینکه میزان تسهیلات اعطایی بانک در سال ۱۳۹۶ بدون احتساب تسهیلات اعتبار خریدار و قرض‌الحسنه ازدواج بالغ‌بر ۵۸ میلیارد و ۵۹۳ میلیون ریال بوده است افزود: این میزان تسهیلات به بخش‌های صنعت و معدن، کشاورزی و صنایع تبدیلی، شیمیایی و فراورده‌های نفتی، خدمات و خدمات فنی و مهندسی اعطاء شده است.

به گفته وی، تسهیلات اعطایی کل بانک در سال ۱۳۹۶ از رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال قبل برخوردار بوده است که عمده‌ترین علت این رشد آن افزایش جذب منابع ریالی از صندوق توسعه ملی و تخصیص این منابع بوده است.

*۵۴ شخص حقیقی و حقوقی دریافت‌کنندگان تسهیلات از صنعت فرش و ریسندگی هستند
مدیر امور اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران، با اشاره به اینکه ۶۸۴ شخص حقیقی و حقوقی، در قالب ۲،۵۹۰ فقره تعداد کل دریافت‌کنندگان تسهیلات این بانک در سال ۱۳۹۶ (غیر از تسهیلات اعتبار خریدار و قرض‌الحسنه ازدواج) با دربگیری طیف وسیعی از محصولات و خدمات است گفت: ۵۴ شخص حقیقی و حقوقی در قالب ۲۰۳ فقره قرارداد از این تعداد مربوط به اعطای تسهیلات در صنعت فرش و ریسندگی است که این تعداد تقریباً ۸ درصد از کل دریافت‌کنندگان را تشکیل می‌دهد.

مهندس ساعدی فر، در پایان با تأکید بر تصویب اعطای تسهیلاتی به طرح‌های توسعه صنعت فرش و ریسندگی از سوی بانک توسعه صادرات ایران در سال گذشته گفت: پرداخت این تسهیلات در سال جاری محقق می‌شود.
شایان‌ذکر است: بانک توسعه صادرات ایران به‌عنوان اگزیم بانک ایران (بانکی تخصصی و البته دولتی وظیفه توسعه صادرات کشور خود و گسترش تعاملات و مبادلات بازرگانی را با دیگر کشورها دنبال می‌کند) و با ایجاد مزیت‌های رقابتی ازجمله فعالیت‌های ارزی، تسهیلات ترجیحی ارزان‌قیمت، خطوط اعتباری ایجادشده و غیره به‌عنوان بازوی حمایتی دولت در تأمین مالی صادرکنندگان است.
نام:
ایمیل:
* نظر: