کد خبر: ۶۲۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۹
مدیر اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته با اشاره به اینکه بالای ۳۰ درصد مردم تهران کافه رو هستند که میانگین سنی آنها ۱۵ تا ۳۵ سال است، گفت: از آنجایی که موضوع کافه داری و کافه رفتن سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد، برگزاری نمایشگاه هتل، رستوران کافه و صنایع وابسته می‌تواند نتایج موثری را به همراه داشته باشد.
برگزاری نخستین نمایشگاه هتل، كافه، رستوران و صنایع وابسته

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه محمدرضا صفری در ارتباط با برگزاری اولین نمایشگاه هتل، رستوران، کافه و صنایع وابسته اظهارداشت: این نمایشگاه شانزدهم تا نوزدهم مردادماه سال جاری در سایت نمایشگاهی برج میلاد  با حضور صاحبنظران این حوزه برگزار می‌شود.
 وی با بیان اینکه چنین نمایشگاهی در این حوزه تاکنون به صورت کامل و جامع در کشور برگزار نشده است، گفت: پیش از این نمایشگاه تنها محدود به مسابقات قهوه و جشنواره قهوه بود ولی امروز این نمایشگاه به صورت کامل و جامع در نظر گرفته شده است.
مدیر اولین نمایشگاه هتل، رستوران،  کافه و صنایع وابسته با اشاره به اینکه موضوع کافه و کافه روی و فرهنگ کافه رفتن امروزه در حال افزایش است، گفت: این نمایشگاه مخاطب خاص و عام داشته که در آن مردم عادی و کافه روها مخاطبین عام و دوستداران و فعالین فرهنگ، هنر، سینما، موسیقی، گالری نویسندگی و نقادی مخاطبان خاص به شمار می‌روند.
 وی یادآور شد: حدود ۴۲۰۰ کافه و ۴۰۰۰ رستوران در تهران فعال بوده و بالای ۳۰ درصد مردم تهران کافه رو هستند که میانگین سنی آنها ۱۵ تا ۳۵ سال است و از آنجایی که موضوع کافه داری و کافه رفتن بر روی سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد برگزاری این نمایشگاه می تواند نتایج موثری را به همراه داشته باشد.
 صفری خاطرنشان کرد:  امروزه به دلیل نبود فرهنگی مناسب در حوزه کافه داری در برخی از کافه ها  قلیان ارائه می‌شود که این موضوع اشتباه بوده و می‌تواند سلامت مردم را به شدت تحت تاثیر قرار دهد و آسیب‌های زیادی را به همراه داشته باشد که ما از طریق برگزاری این نمایشگاه سعی کرده مخاطبانمان را با این موضوع آشنا کنیم و سلامت مردم را با اشاعه فرهنگ صحیح کافه ‌داری مورد توجه قرار دهیم.

نام:
ایمیل:
* نظر: