کد خبر: ۶۷۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۷
با چند ماه تحمل از دوره تحریم عبور می‌کنیم
جهانگیری در مراسم تودیع و معارفه وزرای سابق و جدید راه و مسکن گفت: ما مسئولیت پذیرفته ایم که دغدغه و نگرانی مردم را برداریم. هر کدام از ما اگر کاسه دل را باز کنیم می توانیم هزاران گلایه از همدیگر کنیم. اشاره جهانگیری به انتقادهای وزیر مستعفی راه و شهرسازی بود که عملکرد دولت در حوزه‌های سیاست خارجی و اقتصادی را زیر سوال برده بود.
انتقاد جهانگیری از آخوندی در آئین تودیع و معارفه
معاون اول رئیس جمهوری با بیان این که باید چند ماهی برای عبور از دوره تحریم تحمل کنیم، گفت: در دشوارتر از این شرایط امکان تامین هواپیما و قطعات وجود داشته است و مطمئنم همکاران ما با اطمینان به مردم سرویس ایمنی را در حمل ونقل هوایی ارائه می کنند.
اسحاق جهانگیری در مراسم تودیع آخوندی و معارفه اسلامی به عنوان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: یکی از وزارتخانه هایی که مسئولیت سنگینی دارد و دو بخش مهم اقتصادی یعنی حم لو نقل مسکن در اختیار آن است، وزارت راه و شهرسازی است.
وی تصریح کرد: این وزارتخانه باید در همه شرایط سرویس و خدمات را ارائه کند. در شرایط کنونی که سخت و پیچیده است یک از دستگاه ها بیشتر مورد توجه است به خصوص از طرح دشمن
ویبا بیان این که وظیفه وزارت راه سنگین و دشوار است و انتظار عموم است که برنامه ای متناسب با این مقطع تهیه و اجرایی شود، افزود: دشمن به حمل ونقل برای مختل کردن امور به آن چشم دوخته است؛ حمل ونقل هوایی، دریایی، جاده ای و ریلی باید به صورت جدید در دستور کار ما قرار گیرد که اخلالی به وجود نیاید.
وی تاکید کرد: برای ایران در این بخش ها برنامه خوبی تدوین کرده ایم، علی رغم همه اقدامات انجام شده مسئولان این بخش ها برنامه های خوبی تدوین کرده اند.
معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به برنامه های وسیع حمل ونقل ریلی که در اولویت قرار گرفته است، گفت: باید بنادر کشور به راه آهن سراسری متصل شود که همچنان در اولویت دولت قرار خواهد داشت. راه آهن برقی تهران-مشهد، اینچه برون- گرمسار و... جزو مهم ترین برنامه هایی است ککه در شرایط عادی و خطیر امروزی به آنها نیاز داریم و باید در دستور ار وزارت راه قرار بگیرد.
جهانگیری با اشاره به این که دشمن به دنبال اخلال در حمل و نقل هوایی است، گفت: باید هواپیماهای مورد نیاز از بازار جهانی تامین شود، در دشوارتر از این شرایط امکان تامین هواپیما و قطعات وجود داشته است. مطمئنم همکاران ما با اطمینان به مردم سرویس ایمنی را درد حمل ونقل هوایی ارائه می کنند.
وی افزود: باید سالانه کالا غیر از نفت از ایران باید صادر و وارد شود؛ برنامه های مورد نیاز برای فعال تر شدن حمل ونقل دریایی تهیه شده است. با اطمینان به ملت ایران می گوییم با کمک نیروهای زبده کاری می کنیم هیچ کالای ایرانی برای حمل و نقل معطل نماند. حمل ونقل یکی از حیاتی ترین بخش هاست و انتظار داریم وزارت راه با جدیت بیشتر این بخش را در توسعه کشور قرار دهد.
وی با اشاره به این کمتر درباره کامیون داران حرف زده ام، اظهار کرد همواره یکی از دغدغه های دولت این بوده  اقشاری که در بخش حمل ونقل کشور به دلیل این حساسیت مورد توجه قرار می گیرند بیشتر توجه شود و باید برای حل مشکل آنها گام های موثری بردارد.  باید قول های داده شده از سوی دولت باید اجرایی شود. کامیون داران باید بدانند در شرایط کنونی کشور این گونه است که باید چند ماهی را تحمل کنیم تا از این دوره عبور کنیم. دشمنان متوجه می شوند که این قبیل روش ها جواب نمی دهد و باید با گفت وگو و تعامل با ملت ایران رفتار کنند.
معاون اول رئیس جمهوری درباره مسکن تاکید کرد: کشوری هستیم که باید در بخش مسکن خیلی وقت بگذاریم؛ مسکن روستایی و نوسازی این واحدها جزو سیاست های دولت است.
جهانگیری همچنین از قرائت گزارشی از اقدامات انجام شده در زلزله کرمانشاه در جلسه فردا هیئت دولت خبر داد.
وی درباره وزیر سابق راه و شهرسازی نیز گفت: آخوندی یک عضو فعال دولت بود، هر زمان درباره مباحث اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... وزیر سابق اظهارنظر می کرد.  آن بخشی که مسئول سیاست خارجی است وزیر امور خارجه است و بخشی  هم که  مسئول داخلی است وزارت کشور است.
وی ادامه داد: فشارها بر دولت بوده و بعد از این هم ادامه خواهد داشت. ما مدیرانی هستیم که دل دریایی باید داشته باشیم؛ قرار نیست یک موضوع کوچک تبدیل به موج بزرگی شود و همه مردم را نگران کند. ما مسئولیت پذیرفته ایم که دغدغه و نگرانی مردم را برداریم. هر کدام از ما اگر کاسه دل را باز کنیم می توانیم هزاران گلایه از همدیگر کنیم.
اشاره جهانگیری به انتقادهای وزیر مستعفی راه و شهرسازی بود که عملکرد دولت حسن روحانی در حوزه‌های سیاست خارجی و اقتصادی را زیر سوال برد و وضعیت اقتصادی کشور را ناشی از اشتباهات «استراتژیک» کابینه معرفی کرد.
عباس آخوندی این اظهارات را روز پنجشنبه سوم آبان‌ در گفت‌و‌گو با روزنامه «دنیای اقتصاد» بیان کرد و به تندی به عملکرد دولت روحانی تاخت.
او در گفت‌و‌گو با روزنامه دنیای اقتصاد گفت که دولت در حوزه اقتصاد کلان «هیچ نظریه راهبردی برای حل مسائل ساختاری اقتصادی ایران نداشت و اقدام بارزی انجام نداد».
وزیر سابق راه ایران، «بزرگ‌ترین نقطه ضعف» دولت‌های یازدهم و دوازدهم را «نداشتن گفتمان غالب» عنوان کرد و «ثمرِ منفی و سردرگمی‌» ناشی از آن را همین «تنگنای ارزی اخیر» دانست.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار