کد خبر: ۷۱۴۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۲:۵۳
کدام ستاره سیمرغ امسال جشنواره فیلم فجر را شکار می کند؟
مهناز افشار، مریلا زارعی، فاطمه معتمدآریا، بهاره کیان‌افشار، دیبا زاهدی، سارا بهرامی، شیوا ابراهیمی، ژاله صامتی، سها نیاستی، پریناز ایزدیار، ساره بیات، الناز شاکردوست، ماهور الوند، نگار جواهریان، ژیلا شاهی، بهنوش طباطبایی، لیلا حاتمی و هدیه تهرانی بازیگرانی هستند که امسال سودای سیمرغ دارند.
پیش بینی برنده سیمرغ بهترین بازیگر زنِ سینمای ایران

حضور بازیگران زن در جشنواره سی و هفتم فجر را مثل سال‌های قبل می‌توان پررنگ ارزیابی کرد، چند بازیگر زن در جشنواره امسال نقش‌های متفاوتی را مقابل دوربین بردند که برای مخاطب تازگی داشت.

با نزدیک شدن به روزهای پایانی برگزاری جشنواره فیلم فجر، گمانه‌زنی‌ها برای اهدای جوایز و سیمرغ‌ها بالا گرفته و منابع خبری مختلف حدس و گمان‌هایی برای برنده شدن هر یک بازیگران و کارگردان‌ها می‌زنند. در این میان طبیعی است که بحث درباره سیمرغ بازیگری و بهترین فیلم و کارگردان جذابیت‌های بیشتری دارد.

مهناز افشار (۳ فیلم)، مریلا زارعی، فاطمه معتمدآریا، بهاره کیان‌افشار، دیبا زاهدی، سارا بهرامی، شیوا ابراهیمی، ژاله صامتی، سها نیاستی، پریناز ایزدیار (۲ فیلم)، ساره بیات، الناز شاکردوست، ماهور الوند، نگار جواهریان، ژیلا شاهی، بهنوش طباطبایی، لیلا حاتمی و هدیه تهرانی بازیگرانی هستند که امسال سودای سیمرغ دارند.

در بخش بازیگران زن جشنواره فیلم فجر، لیلا حاتمی، فاطمه معتمد آریا، پروانه معصومی، هدیه تهرانی، مریلا زارعی، هنگامه قاضیانی و باران کوثری رکورددار به حساب می آیند.

برای آشنایی شما با بازیگران مطرح زن در فیلم های سودای سیمرغ فستیوال امسال، گزارش امروز، نگاهی دارد به حضور هنرپیشه های زن مطرح در آثار این دوره.

مهناز افشار: سلبریتی شماره ۱ اینستاگرام ایرانیان
مهناز افشار، سوپر استار سینمای ایران که در عرصه تئاتر و سینما و شبکه خانگی، فروش های طوفانی را در سال های اخیر به خصوص سال نود و هفت، تجربه کرده است، امسال با: ناگهان درخت و آشفتگی و قسم، در جشنواره سی و هفتم حضور دارد. قطعا، حضور او در نشست ویژه خبری این آثار جذاب در پردیس ملت که سینما رسانه است، حاشیه های پر رنگ تر از متن را به ارمغان خواهد داشت و از الان، فعالان مد و لباس منتظر هستند تا رنگ و طرح و دوخت مانتو و کیف و کفش مهناز افشار را در فرش قرمز پردیس ملت شاهد باشند.
مهناز افشار که چندی پیش با ویدیو جنجالی در معرفی امپول نالوکسان و داستان همسرش، غوغایی به پا کرد، یکی از  چهره های مطرح خبری در جشنواره سی و هفتم خواهد بود. او یکی از شانس های احتمالی، حداقل در بخش کاندیدا های بهترین بازیگر نقش اول زن خواهد بود. او قبلا به خاطر فیلم سعادت آباد، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر  نقش اول زن را به خانه برده بود. نقش  آفرینی مهناز افشار در فیلم مازیار میری در سال ۱۳۸۹ سبب شد که مهناز افشار برای اولین در طول بازیگری خود، سیمرغ بهترین بازیگرن نقش مکمل زن را دریافت کند.
نقش او به عنوان زنی به نام لاله، تحسین هیات داوران را به دنبال داشت. این فیلم، ۸ میلیارد ریال هزینه برد و و قریب به ۱۵ میلیارد ریال، گیشه داشت.
اگر می خواهید از تحلیل ها و نظرات مهناز افشار درباره جشنواره امسال و توضیحاتش درباره طراح لباس و استایل و مو ایشان، اطلاعات فنی بدست آورید، صفحه ۸ میلیون فالوری وی را فراموش نکنید.

فاطمه معتمد آریا: پر افتخار ترین هنرپیشه زن در جشنواره فجر
دومین شانس دریافت سیمرغ بلورین جشنواره امسال، استاد فاطمه معتمد آریا است. یکی از شناخته شدن ترین و فعال ترین بازیگران زن سینمای ایران که سابقه ۴ بار شکار سیمرغ بلورین را در ادوار جشنواره دارد. او برای آثاری هم چون: برهوت، مسافران، یک بار برای همیشه و همسر، سمیرغ را به خانه برد و تا کنون، هیچ هنرپیشه زنی نتوانسته رکورد او را تصاحب کند.
فاطمه معتمد آریا که مدت زیادی از سینما و تلویزیون و تئاتر دور بوده است، امسال با فیلم جان دار، در جشنواره  سی و هفت حضور دارد. فاطمه معتمد آریا، ۴۴۳ هزار فالور در اینستاگرام دارد و البته، نسل دهه شصتی ها بیش تر با او آشنا هستند. او ۲۳۰ پست منتشر کرده و درباره فیلم ها و سبک زندگی او، اینستانوشته های جالبی به اشتراک می گذار که در این نشانی در دسترس است.
فیلم جان دار، احتمالا یکی از پر فروش ترین فیلم  های اکران سال ۹۸ باشد. حضور جواد عزتی (طنز پرداز پر  فروش گیشه های سال های اخیر)، در کنار  باران کوثری و مسعود کرامتی و حامد بهداد، برای گیشه ای طوفانی، کفایت می کند. مخصوصا اگر، شاهد سیمرغ پنجم فاطمه معتمد آریا یا نامزدی او در بین ۴ فرد نهایی باشیم. «جان دار»، به کارگردانی حسین امیر دومادری و پدرام پور امیری ساخته شده  و کامران مجیدی، تهیه کنندگی را عهده دار بوده است.

(اگر می خواهید درباره سناریو این اثر بدانید سراغ حسین امیری دوماری و محمد داوری بروید. باید دید که نخسیتن تجربه کارگردانی فیلم بلند امیری دماری به کجا می رسد. گفته شده که فاطمه معتمد آریا در جان دار، نقش متفاوتی را بازی کرده است.

سارا بهرامی: در انتظار سیمرغ دوم؟
سارا بهرامی، هنرپیشه جوان و تازه کار و تازه نفس سینمای ایران که سال گذشته، با دارکوب، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را در سن ۳۳ سالگی به خانه برد، امسال با جمشیدیه، به میدان آمده تا یکی از شانس های نامزدی بهترین هنرپیشه نقش اول یا دوم زن باشد. باید منتظر شامگاه ۲۱ بهمن بود تا در نشست خبری، ببینیم  که نام سارا، در فهرست کاندیداها قرار می گیرد یا خیر که بعضی معتقدند که بعید است!

پریناز ایزد یار: در انتظار سیمرغ دوم؟
پریناز ایزد یار، دیگر هنرپیشه مطرح سینمای ایران است که امسال با فیلم های سرخ پوست و متری شش و نیم، در جنشواره حضور دارد. او قبلا به خاطر نقش آفرینی در فیلم ابد و یک روز، برنده سیمرغ بلورین شد.
سرخ پوست، نخستین تجربه کارگردانی هنرمند جوانی به نام نیما جاویدی است. نوید محمد زاده، پریناز ایزد یار، مانی  حقیقی، حبیب رضایی،  آتیلا پسیانی، ستاره پسیانی و هومن بهمنش در این فیلم، نقش آفرینی کرده اند. فیلم سرخ پوست، داستان یک زندان قدیمی را روایت می کند که متعلق به سال هفتاد و چهار بوده و چون نزدیک یک فرودگاه در حال  توسعه قرار دارد، باید به منطقه دیگری منتقل شود. در زمان انتقال زندانی ها به زندان جدید، اتفاق جالبی رخ می دهد که باید به تماشای این فیلم بنشینید و نظاره گر نقش آفرینی پریناز در کنار نوید باشید.

نگار جواهریان: در انتظار سیمرغ دوم؟

نگار جواهریان، دیگر هنرپیشه مطرح در بخش سودای سیمرغ فستیوال نود و هفت است که این دوره با فیلم طلا، حضور یافته است. قبلا برای نقش آفرینی در فیلم طلا و مس، سیمرغ بلورین بهترین هنرپیشه زن جشنواره را به خانه برد و احتمالا، طلا برایش خوش شانس باشد و شاهد حضور او در فهرست کاندیدا های سیمرغ امسال باشیم.
طلا، توسط رامبد جوان، تهیه شده و جای تعجب ندارد که از همسرش مثل فیلم نگار، استفاده کند. کارگردانی و نویسندگی اثر را پرویز شهبازی بر عهده داشته و داستان جوانانی است که قصد راه اندازی یک رستوران در پایین شهر دارند و پدر یکی از دوستان، فوت می کند و مبلغ قابل توجهی پول هم این وسط گم می شود و روایت داستان طلا، داستان این پول گم شده است و تحلیل وقایع و اظهارات افراد در این بین. فیلمی ۹۰ دقیقه ای که توسط پیمان شادمان فر، فیلم برداری شده است.

لیلا حاتمی: در انتظار جایزه چهارم
لیلا حاتمی یکی دیگر از چهره های مطرح سینمای ایران در این دوره از جشنواره فیلم فجر است. او تا کنون، ۲ بار بخاطر فیلم بی پولی و رگ خواب، برنده سیمرغ بلورین بهترین هنرپیشه زن جشنواره شد و دیپلم افتخار برای فیلم لیلا را بدست آورد. امسال، برای فیلم مردی بدون سایه، در فستیوال حضور دارد.
همسر لیلا حاتمی، علی مصفا نیز هم  در مقام بازیگر در جشنواره حضور دارد و هم تهیه کننده دو فیلم در بخش نگاه نو (فیلم اولی ها) است. فیلم مردی بدون سایه، به کارگردانی، تهیه کنندگی و نویسندگی علیرضا رئیسیان در جشنواره امسال حضور دارد و تلاش دارد، روایت گر بخشی از مشکلات امروز جامعه ایران باشد.
باید ببینیم که علیرضا چگونه توانسته روایت گر منصف و هوشمندی از معضلات اجتماعی امروز ایران در آستانه عصر ۱۴۰۰ باشد. فیلمی که لیلا حاتمی در آن ایفای نقش کرده است و احتمالا یکی از نامزدهای سیمرغ بهترین هنرپیشه زن باشد، داستان ماهان کوشیار است، فردی که درگیر ساخت فیلمی درباره قتل های زنجیره ای دهه هفتاد هجری خورشیدی بوده  که در این سعی و روال، زندگیش تحت تاثیر قرار می گیرد.
لیلا را در این فیلم، همسرش (علی مصفا) و فرهاد اصلاحی و امیر آقایی و نادر فلاح و بانو گوهر خیر اندیش، همراهی می کنند. مسعود سلامی نیز فیلم برداری اثر را بر عهده داشته است که برخی از ان به عنوان یکی از نامزدهای بخش بهترین فیلم برداری یاد می کنند. تا شامگاه ۲۱ بهمن باید منتظر ماند و دید که کدام یک از عوامل  این فیلم، در فهرست کاندیداها قرار می گیرند.
پیش بینی برنده سیمرغ بهترین بازیگر زنِ سینمای ایران
شبنم مقدمی: در انتظار سومین سیمرغ
شبنم مقدمی، یکی از بازیگران خوش پوش و خوش نقش و توانای سینما و تلویزیون ایران است که در ادوار این فستیوال، ۲ بار سیمرغ بلورین را شکار کرد. سیمرغ بلورین برای بازیگر نقش مکمل زن در آثاری چون امروز: زاپاس و نفس، جایگاه خانم مقدمی را در جشنواره افزایش داده است. او امسال، با فیلم زهر مار، به دنبال شکار سومین سیمرغ است.
زهر مار که با نقش آفرینی شبنم مقدمی همراه شده است، نخستین تجربه کارگردانی سید جواد رضویان است. داستان رضا، دفتر دار میانسالی است که به پایتخت ٖآمده و یکی از هم کلاسی های سال های دور خود را میبیند که کینه ای قدیمی از او در سینه دارد. دوست رضا (رهی)، در این بین که رضا قصد دلجویی از او دارد، خدعه ای طراحی می کند تا رضا در یک گرفتاری بزرگ اسیر شود.
شبنم را در این فیلم، مرحوم حسین محب اهری، سیامک صفری، سیامک انصاری، شقایق فراهانی، رضا رویگرد و علیرضا استادی، همراهی می کند. نویسنده اثر نیز پیمان عباسی است. شبنم مقدمی، چندی پیش با انتشار عکس زیر، خاطره مرحوم حسین محب اهری که به خاطر سرطان غدد لنفاوی درگذشت، زنده کرد.

ویشکا آسایش: در انتظار دومین سیمرغ
ویشکا آسایش، هنرپیشه ، عکاس و اسکی باز حرفه  ای سینمای ایران که با نقش آفرینی در سریال امام علی  (ع) با نقش قطام به سینما آمد، امسال با «سال دوم دانشکده من»، شانس خود را برای دومین بار می آزماید. او قیلا برای «ورود آقایان ممنوع»، برنده سیمرغ بلورین جشنواره شد.
سال دوم دانشکده من، جدید ترین اثر رسول صدر عاملی است. رسول صدر عاملی، داور سی و ششمین جشنواره فیلم فجر بود. امسال، پسرش (میلاد) در بخش نگاه نو حضور دارد. سناریو فیلم را پرویز شهبازی نوشت و برای انتخاب بازیگر، از نهصد نفر تست گرفته شد تا هم بازی های ویشکا آسایش و علی مصفا و بابک حمیدیان و شقایق فراهانی و نیلوفر خوش خلق و افشین هاشمی مشخص شود. داستان، روایتی از مهتاب و آوا است که با دوستانشان، به سفر چنده روز می روند . . .

مریلا زارعی: در انتظار چهارمین سیمرغ
مریلا زارعی، یکی از توان مند ترین هنرپیشه های زن سینمای ایران است که امسال با فیلم ایده اصلی، آمده  است تا برگی دیگر بر کارنامه زرین خود در ادوار این فستیوال دولتی اضافه کند. او قبلا ۳ سیمرغ بلورین برای فیلم های: سرباز های جمعه، شیار ۱۴۳، زیر سقف دودی گرفت و دیپلم افتخار برای فیلم کیفر.
«ایده اصلی»، یکی از فیلم های آزیتا موگویی است که داستانی در ایران و اسپانیا را روایت می کند و طمع پیمانکاران برای برنده شدن در یک مناقصه ساخت و ساز در جزیره هندورابی. بهرام رادان، سوپر استار سینمای ایران در کنار پژمان جمشیدی طنز پرداز و خوش خنده، در کنار هانیه توسلی، شهناز نوشیر و شماری از هنرپیشه های اسپانیایی، نقش آفرینی کرده اند. امیر عربی، فیلم نامه آن را نوشته است. این فیلم، از جمله فیلم هایی است که کارگردانی زن دارد.
هنرپیشه چهل و چهار ساله سینمای ایران، هیچ صفحه رسمی در اینستاگرام، توییتر و فیسبوک ندارد. او همسر مهدی رجبی است و دختری به نام پارمیدا دارد. ملیکا زارعی، مجری خوش پوش برنامه های کودک، خواهر وی محسوب می شود.

باران کوثری: در انتظار سومین سیمرغ

باران کوثری، از دیگر هنرپیشه های شناخته شده سینمای ایران است که تا کنون ۲ سیمرغ بلورین به خاطر نقش آفرینی در «خون بازی» و «روز سوم» بدست آورده  است. امسال در فیلم جان دار، ایفای نقش کرده است

هدیه تهرانی: در انتظار سیمرغ سوم
هدیه تهرانی، هنرپیشه مطرح دهه هقتاد، از دیگر هنرپیشه هایی است که امسال می تواند، شگفتی ساز باشد سومین سیمرغ بلورین خود را به خانه ببرد. او، برای نقش آفرینی در فیلم ها قرمز و چهارشنبه سوری، برنده سیمرغ شد و امسال با مسخره باز و روزهای نارنجی به صحنه آمده  است. هم بازی شدنش با استاد علی نصیریان، از  جمله موضوعات جالب در فستیوال سی و هفتم  است.

فرشته صدر عرفایی: در انتظار سیمرغ دوم

آخرین هنرپیشه ای که احتمالا، شامگاه بیست و یکم بهمن ماه در فهرست کاندیداهای سیمرغ بلورین قرار داشته باشد، فرشته صدر عرفایی است. او به خاطر بازی در کافه ترانزیت، سیمرغ بهترین بازیگر را دریافت کرده بود و امسال هم با یلدا، به صحنه آمده است.

در ادامه فهرست ۲۱ فیلم‌ِ بخش سودای سیمرغ به ترتیب حروف الفبا آمده و بازیگران نقش اول زن آنها نیز معرفی شده است. تا 24 ساعت دیگر و در اختتامیه جشنواره فیلم فجر مشخص مس شود این بار سیمرغ بهترین بازیگر زن بر شانه کدام یک از این زنان خواهد نشست؟

آشفته‌گی/ فریدون جیرانی

بازیگر زن: مهناز افشار

خلاصه داستان: آشفتگی رئالیستی و اجتماعی نیست. یک فیلم است درباره عشق و جنایت.

ایده اصلی/ آزیتا موگویی

بازیگران زن: مریلا زارعی

خلاصه داستان: ایران و اسپانیا برای راه اندازی یک پروژه بزرگ در جزیره هندورابی در جنوب ایران به توافق رسیده‌اند، شرکت ها و افراد بسیاری به طمع برنده شدن در این مناقصه شرکت کرده اند و ...

بنفشه آفریقایی/ مونا زندی حقیقی

بازیگر زن: فاطمه معتمدآریا

خلاصه داستان: شکوه متوجه می‌شود که همسر اولش فریدون توسط فرزندانش به خانه سالمندان منتقل شده است. او به همراه همه همسر دومش رضا تصمیم می گیرند تا فریدون را به خانه خودشان بیاورند. با آمدن فریدون در خانه رابطه هر سه تغییراتی پیدا می کند و اتفاقات تازه ای در زندگی هر سه نفر بوجود می‌آید.

پالتو شتری/ مهدی علی میرزایی

بازیگر زن: بهاره کیان‌افشار

خلاصه داستان:اگه دشمنید چرا اینقدر با هم می‌پرید؟ اگه دوستید چرا اینقدر به هم می‌پرید؟

تیغ و ترمه/ کیومرث پوراحمد

بازیگر زن: دیبا زاهدی

خلاصه داستان: «تیغ‌وترمه» یک درام ملتهب اجتماعی زنانه است.

جمشیدیه/ یلدا جبلی

بازیگر زن: سارا بهرامی

خلاصه داستان: ترانه و امیر (زن و شوهر ۳۴ و ۳۷ ساله) در شب تولد امیر درگیر حادثه‌ای می‌شوند و برای کشف حقایق نهفته در دل حادثه وارد مسیر پیچیده‌ای می‌شوند که هرچند در آن پیش می‌روند امکان بازگشتشان کمتر می‌شود.

پیش بینی برنده سیمرغ بهترین بازیگر زنِ سینمای ایران

خون خدا/ مرتضی علی عباس‌میرزایی

بازیگر زن: شیوا ابراهیمی

خلاصه داستان: میثم کارتون خواب است که بعد از سال‌ها خود درمانی‌اش را نسبت به اعتیاد آغاز کرده و درد فراوانی را متحمل می‌شود. او از درد و رنج خسته شده و از صاحب عزای محرم می‌خواهد تا به او کمک کند.

درخونگاه/ سیاوش اسعدی

بازیگر زن: ژاله صامتی

خلاصه داستان: ظهری می‌آید، تا بسازد! اگر نبازد...

سال دوم دانشکده من/ رسول صدرعاملی

بازیگر زن: سها نیاستی

خلاصه داستان: مهتاب و آوا دانشجویان سال دوم دانشکده هستند که به اتفاق تعدادی دیگر از همکلاسی‌هایشان برای یک سفر چند روزه دانشجویی از تهران به اصفهان می‌روند...

سرخپوست/ نیما جاویدی

بازیگر زن: پریناز ایزدیار

خلاصه داستان: سال ۱۳۴۷، یک زندان قدیمی در جنوب ایران به دلیل مجاورت با فرودگاهِ در حال توسعه شهر در حال تخلیه است. سرگرد نعمت جاهد، رئیس زندان به همراه مامورانش در حال انتقال زندانیان به زندان جدیدند...

سمفونی نهم/ محمدرضا هنرمند

بازیگر زن: ساره بیات

خلاصه داستان: راحیل یک پزشک جراح است، او برای انجام تنها خواسته همسرش با مرد مرموزی ملاقات میکند که سرنوشتش را برای همیشه تغییر می دهد.

شبی که ماه کامل شد/ نرگس آبیار

بازیگر زن: الناز شاکردوست

خلاصه داستان: «شبی که ماه کامل شد» روایت دختر جوانی از مناطق جنوب شهر تهران است که درگیر عشق جوانی شهرستانی می‌شود و این در حالیست که دختر به دلایلی مجبور به مهاجرت از ایران است. در این مسیر، برادرش با او همراه می‌شود اما در میانه راه، اتفاقاتی برای آن‌ها رقم می‌خورد.

 طلا/  پرویز شهبازی

بازیگر زن: نگار جواهریان

خلاصه داستان: چند جوان قصد راه‌اندازی رستورانی را دارند در این میان پدر یکی از آن‌ها فوت کرده و مبلغ قابل توجهی پول نیز مفقود می‌شود.

غلامرضا تختی/ بهرام توکلی

بازیگر زن: ماهور الوند

خلاصه داستان: این فیلم شامل سه فاز از زندگی غلامرضا تختی در مقطع کودکی، نوجوانی، بزرگسالی و مبازرات مسابقات کشتی و فوت وی می‌پردازد.

قسم/ محسن تنابنده

بازیگر زن: مهناز افشار

خلاصه داستان: این فیلم درباره قتل زنی به نام رضوان است که خانواده و اقوام آن به دنبال ثابت کردن قاتل بودن شوهر وی به دادگاه است...

قصر شیرین/ سید رضا میرکریمی

بازیگر زن: ژیلا شاهی

خلاصه داستان: جلال مرادی ۴۲ ساله در طی تصادفی خانواده‌ای را به قتل می‌رساند، اما تصادف در دادگاه غیرعمد شناخته می‌شود. او پس از گذراندن دوران زندان، همسر و فرزندانش را ترک کرده و به شهری دیگر می‌رود، پس از دو سال به شهرش بازمی‌گردد زیرا که زنش دچار مرگ مغزی شده‌است.

ماجرای نیمروز۲: رد خون:/ محمدحسین مهدویان

بازیگر زن: بهنوش طباطبایی

خلاصه داستان: نیروهای امنیتی ایران متوجه حضور نفوذی‌های سازمان مجاهدین خلق در جبهه می شوند. با ارسال دو مامور امنیتی به بغداد می‌خواهند قبل از شروع عملیات فروغ جاویدان، عباس زریباف فرمانده این عملیات را ترور کنند. اما داستان طور دیگری رقم می خورد...

متری شیش و نیم/ سعید روستایی

بازیگر زن: پریناز ایزدیار

خلاصه داستان: در بزنگاه‌ روزهای سخت، اعتیاد و مواد مخدر هم گریبان زندگی مردم این شهر را رها نمی‌کند.

مردی بدون سایه/ علیرضا رئیسیان

بازیگر زن: لیلا حاتمی

خلاصه داستان: ماهان کوشیار درگیر ساخت فیلمی دربارهٔ قتل‌های زنجیره ای است که زندگی خود را تحت تأثیر قرار می‌دهد

مسخره باز/ همایون غنی زاده

بازیگر زن: هدیه تهرانی

خلاصه داستان: تو پرورشگاه صدام می‌کردند مسخره باز! اما من مشت محکمی حواله صورت یکیشون کردم تا داستان رو شروع کنم.

ناگهان درخت/  صفی یزدانیان

بازیگر زن: مهناز افشار

خلاصه داستان: فرهاد زندگی خود را از کودکی تا ۵۰ سالگی برای روانکاو تعریف می‌کند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار