کد خبر: ۷۶۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷
خبر تولید ۹۰ درصد از دونات‎های عرضه شده در مغازه‌ها و سوپر مارکت‎ها در واحد‌های صنفی زیرزمینی و غیرمجاز، چندی است که به یکی از اخبار پربازدید فضای مجازی تبدیل شده تا معاون دفتر سلامت محیط کار وزارت بهداشت درباره استفاده از واکس کفش به جای کاکائو در دونات توضیح دهد.
استفاده از واکس کفش به جای کاکائو در دونات فروشی ها

خبر تولید ۹۰ درصد از دونات‎های عرضه شده در مغازه‌ها و سوپر مارکت‎ها در واحد‌های صنفی زیرزمینی و غیرمجاز، چندی است که به یکی از اخبار پربازدید فضای مجازی تبدیل شده است.

خبری قابل توجه و حساسیت برانگیز که با این جواب از سوی جواد محمدی فشارکی  مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان روبرو شد؛ وقتی این دونات‎ها را به آزمایشگاه فرستادیم نتایج خطرناکی از آن‎ها به‎دست آمد که مشخص شد روغن را بیش‌تر از مقدار مجاز استفاده می‌کنند و به‌جای شکلاتی که روی دونات ریخته می‌شود از واکس کفش استفاده می‌شد.

در همین رابطه غلامی معاون دفتر سلامت محیط کار وزارت بهداشت اظهار کرد: بازرسان سلامت محیط کار وزارت بهداشت به طور دوره‌ای و منظم از اماکن عرضه کننده مواد غذایی و تهیه شیرینی بازرسی می‌کنند تا سلامت مردم به هیچ عنوان به خطر نیفتد.

معاون دفتر سلامت محیط کار وزارت بهداشت ادامه داد: تا به این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر استفاده از واکس کفش به جای شکلات برای تهیه دونات به ما گزارش نشده است و من معتقدم اگر فردی به جای شکلات از مواد تقلبی مانند واکس کفش استفاده کند مقبولیتش در بین مردم بسیار کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: به مردم توصیه می‌کنم از مواد بسته‌بندی و بهداشتی که مورد تأیید مراجع ذی صلاح است خرید کنند، زیرا مواد فله‌ای و غیر صنعتی ممکن است در اماکن غیربهداشتی و با موادغذایی ناسالم تهیه شود.

غلامی یادآوری کرد: در گذشته گزارش‌هایی به ما ارسال شده بود که به جای زعفران از اسانس‌های رنگی برای تهیه موادغذایی استفاده می‌شد، اما دونات حاوی واکس کفش به جای شکلات از بو و طعم خاصی برخوردار است که همه مردم، متوجه بروز تقلب در تهیه موادغذایی به ویژه انواع شیرینی‌ می‌شوند.

برچسب ها: دونات ، واکس کفش ، کاکائو
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار