کد خبر: ۷۷۹۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۸
اندروید نسبت به بقیه سیستم‌های عامل‌ تلفن همراه کاربردهای بسیاری دارد؛ مخصوصاً میان کاربران ایرانی. در عین حال یکی از آسیب پذیرترین سیستم عاملها هم هست و هکرها به راحتی می‌توانند آن را هدف قرار دهند. به همین دلیل بسیاری از کاربران نگران هک شدن دستگاه‌های اندرویدی و از دست دادن اطلاعات مهم‌شان هستند.

چگونه از هک شدن گوشی آندرویدی جلوگیری کنید

اندروید نسبت به بقیه سیستم‌های عامل‌ تلفن همراه کاربردهای بسیاری دارد؛ مخصوصاً میان کاربران ایرانی. در عین حال یکی از آسیب پذیرترین سیستم عاملها هم هست و هکرها به راحتی می‌توانند آن را هدف قرار دهند. به همین دلیل بسیاری از کاربران نگران هک شدن دستگاه‌های اندرویدی و از دست دادن اطلاعات مهم‌شان هستند.

نخستین و مهم‌ترین گام برای پیشگیری از هک شدن دستگاه اندرویدی، به روزرسانی سیستم عامل است.

کارشناسان امنیتی همچنین به کاربران توصیه می‌کنند که به هیچ عنوان اپلیکیشن از فروشگاه‌های غیر معتبر دریافت نکنند و هرگز از فایل‌های نصب اپلیکیشن‌ها که در تلگرام و شبکه‌های مجازی دست به دست می‌شود، استفاده نکنند. آنها می‌توانند آلوده و خطرناک باشند و امنیت را به خطر بیندازند.

درباره پیشگیری از هک شدن دستگاه‌های اندرویدی، به کاربران توصیه می شود از نصب اپلیکیشن‌های مشکوک اکیداً خودداری کنند و به هیچ عنوان اپلیکیشن‌های مشکوک و عجیب را روی دستگاه‌تان نصب نکنید. نصب اپ های مخرب به سادگی می‌توانند به جاسوسی هکرها و اصطلاحاً هک شدن گوشی منجر شوند.

این روزها بسیاری از مکان‌های عمومی مانند رستوران‌ها، کافه‌ها و مراکز خرید و غیره دارای اینترنت وای فای عمومی هستند. شما به سادگی و گاهی بدون نیاز به رمز عبور می‌توانید به اینترنت آن‌ها متصل شوید اما نباید از خطرات احتمالی استفاده از وای فای عمومی غافل شوید چراکه هنگام استفاده از این نوع اینترنت هکرها می‌توانند به راحتی به سیستم شما نفوذ کنند و اطلاعات شخصی شما را به سرقت ببرند.

روت کردن سیستم‌های اندرویدی، آن‌ها را بیش از بیش نا امن و آسیب پذیر می‌کند چراکه محدودیت‌های امنیتی که اندروید در نظر گرفته را از بین می‌برد، در این شرایط کرم‌های امنیتی، ویروس‌ها، نرم افزارهای سرقت اطلاعات، تروجان‌ها، راحت‌تر می‌توانند به اندروید حمله کنند.

دسترسی اپلیکیشن‌ها به سیستم کاربر باید محدود شود؛ قطعاً برای همه پیش آمده که یک اپلیکیشن پس از دانلود و اولین اجرایش از کاربر اجازه می‌خواهد به قسمت‌های مختلف دستگاه دسترسی داشته باشد؛ اما برای حفظ امنیت سیستم باید فقط اجازه دسترسی به بخش‌هایی را داد که به عملکرد اپلیکیشن مرتبط است.

روشن بودن بلوتوث دستگاه و وصل شدن آن از این طریق به دستگاه‌های دیگر می‌تواند ریسک هک شدن دستگاه را تا حدی افزایش دهد، بنابراین توصیه می‌شود تا حد امکان بلوتوث دستگاه را خاموش کنید یا تنظیماتش را طوری اعمال کنید که قادر به اتصال خودکار به دستگاه دیگر نباشد.

یکی از نشانه‌های هک شدن سیستم، مصرف بالای اینترنت است. اپ‌های مخرب که می‌توانند دستگاه را هک کنند، مصرف اینترنت زیادی دارند چون در پس زمینه دستگاه مدام در حال رد و بدل کردن اطلاعات هستند؛ درنتیجه بخش زیادی از مصرف اینترنت را به خودشان اختصاص می‌دهند، پس در این شرایط حتماً مصرف اینترنت تک تک اپلیکیشن‌ها باید کنترل شود زیرا اپ پرمصرف می‌تواند یک بدافزار باشد. رعایت این نکات بسیار مهم می‌تواند تا حد زیادی مانع از هک شدن دستگاه اندرویدی شما و دسترسی هکرها به اطلاعات شود.

 

برچسب ها: گوشی ، آندروید ، هک
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار