کد خبر: ۸۰۷۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۳
نتایج یک بررسی آماری نشان می‌دهد حمله‌های قلبی در مناطقی که مراکز زیادی از فست‌فود وجود دارد، شایع است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی آماری جدید نشان می‌دهد حمله‌های قلبی در مناطقی که مراکز زیادی از فستفود وجود دارد، شایع است.

کارشناسان علمی با تحلیل ارقام موجود دریافتند، مناطقی که بواسطه مغازه‌های فستفود شلوغ شده‌اند، نرخ بالاتری از حمله‌های قلبی و به دنبال آن مرگ و میر را دارند. 

وزارت بهداشت انگلیس طی تازه‌ترین پژوهش‌های خود دریافت، مناطق محروم و فقیر به لحاظ مالی، 5 برابر بیشتر از مناطق ثروتمند فروشگاه‌های مواد غذایی فستفود و ساندویچ دارند.

بررسی‌ها به خوبی نشان می‌دهد افراد ثروتمند بیش از سایرین مراقب سلامتی و مواد غذایی مصرفی خود هستند. 

حمله قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است؛ حمله‌های قلبی توسط NHS به عنوان اصلی‌ترین علائم بیماری CHD ذکر شده است.

به گفته بنیاد قلب انگلیس، سالانه بیش از صدهزار نفر در بیمارستان‌های انگلیس به دلیل سکته قلبی بستری می‌شوند. 

پژوهش‌های صورت گرفته همچنین نشان می‌دهد  بیماری‌های قلبی باعث بیش از یک چهارم کلیه مرگ و میرها در انگلیس هستند.


کارشناسان هشدار می‌دهند، مصرف غذاهای فرآوری شده مانند پیتزا و همبرگر به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/ 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار