کد خبر: ۸۷۲۶۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵
محمد علی محمدی رئیس هیات مدیره انجمن مشاوران مدیریت ایران در سومین همایش دوره جایزه ملی مشاوره ایران که بعدازظهر امروز در سالن آمفی تئاتر سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، گفت: کارفرمایان برای جامعه مفید هستند که این گونه همایش ها عملکرد مشاوران را در اعتلای دانش مدیریت و ایجاد کسب وکار مشخص می کند. درواقع با اعتماد کارفرمایان است که مشاوران این فرصت را پیدا می کنند که در حوزه اشتغال و ارتقاء رونق تولید گام بردارند.

محمد علی محمدی  رئیس هیات مدیره انجمن مشاوران مدیریت ایران در سومین همایش دوره جایزه ملی مشاوره ایران که بعدازظهر امروز در سالن آمفی تئاتر سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، گفت: کارفرمایان برای جامعه مفید هستند که این گونه همایش ها عملکرد مشاوران را در اعتلای دانش مدیریت و ایجاد کسب وکار مشخص می کند. درواقع با اعتماد کارفرمایان است که مشاوران این فرصت را پیدا می کنند که در حوزه اشتغال و ارتقاء رونق تولید گام بردارند.

وی افزود: اگر در همه حرفه ها  متخصصان و فارغ التحصیلان دانشگا هی در نقش مشاوران توانمند قدم بردارند بدون شک صنایع و صاحبان کسب و کار از رکود خارج شده و تولید آنها رونق خواهد گرفت چرا گه دادن نگرش مثبت و اعتماد به نفس به مدیران حوزه صنعت می تواند نقش محوری را در ایجاد انقلاب صنعتی دارد.

محمدی اضافه کرد: یکی از رسالت های انجمن مشاوره مدیریت ایران رونق کسب و کار و فعالیت در زمینه اقتصاد مقاومتی است در واقع امروزه ارتقاء  کیفیت و کسب اعتبار جهانی از اهمیت زیادی برخوردار بوده و می تواند باعث گسترش و افزایش محصولات شود.

وی ادامه داد: باید با ایجاد ارزش برای مشاوران یا فارغ التحصیلان دانشگاهی به عنوان راهنمایان صنایع نخستین گام را برداشته و با برنامه ریزی از این نخبگان استفاده شود امروز تشخیص فرصت ها و تهدیدها نیاز حوزه صنعت است که باید به دست دانشگاهیان انجام شود.

محمدی تصریح کرد: باید مشاوران یا نخبگان دانشگاهی به کمک صنایع بیایند و با آینده نگری موتور رونق تولید  را روشن کنند از طرفی باید بگویم در شرایط امروز کشور و جامعه باید از مهارت مشاوران و متخصصان دانشگاهی در بسترسازی و کیفیت سازی محصولات استفاده شود.

رئیس هیات مدیره انجمن مشاوران مدیریت ایران گفت: امروز تشخیص فرصت و تهدیدها نیاز حوزه صنعت است که باید به دست دانشگاهیان و نخبگان انجام شود.

سید مهدی حاجی میرعرب دبیر جایزه ملی مشاوره مدیریت ایران در سومین همایش دوره جایزه ملی مشاوره ایران گفت: این جایزه از سال ۹۲ شکل گرفت که در همین سال منتخبانی انتخاب شدند . اما در سال ۹۶ برای دومین بار فرایند جایزه ملی مشاوره مدیریت ایران برگزار شد اما در سومین دوره این همایش ما به دنبال انتقال دانش مدیریت و تبدیل آن به کسب و کار هستیم.

وی افزود: در دوره سوم که از سال ۹۷ کلید خورد که به تشکیل دبیرخانه اجرایی و برگزاری ۲۲ جلسه همراه بود که به جمع آوری و مطالعه مستندات بود که ۱۴ محور را برای این همایش در نظر گرفتیم که در قالب ۶ رکن انجام شد.

حاجی میر عرب اضافه کرد: اولین نشست شورای راهبردی را با ۱۵ نشست از ۱۵ ارگان برگزار شد که نظام نامه جایزه بازنگری شد و سایت جایزه ساماندهی شد .

وی ادامه داد: از دی ماه ۹۷ ثبت نام از پروژه های داوطلبان آغاز شد و ۱۰ ویژگی برای آنها در نظر گرفتیم که در اردیبهشت امسال منتخبان در قالب نتایج نهایی انتخاب شدند که اکنون اختتامیه همایش با ارزیابی ۸ پروژه  و معرفی منتخبیت انجام می شود.

حاجی میر عرب تصریح کرد: یکی از فعالیت های ما در حوزه مدیریت تولید و مدیریت تکنولوژی است که می تواند در اقتصاد کشور تغییر و تحول ایجاد کند و اثربخشی خوبی را به بار بیاورد.

دبیر جایزه ملی مشاوره مدیریت ایران گفت: جایزه ملی مشاوره مدیریت ایران به دنبال انتقال دانش مدیریت و تبدیل آن به کسب و کار است.

نام:
ایمیل:
* نظر: