کد خبر: ۹۵۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱
مرادعلی معاون اعتباری بانک ملی ایران در بازدید از شرکت ایران دلکو گفت: این بانک حمایت از کارآفرینی و رونق تولید را مبنای کار خود قرار و معتقد است کمک به شرکت‌های د انش بنیان کمک اقتصاد است.

به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین، جمعی از خبرنگاران و مدیران بانک ملی ایران از شرکت دانش بنیان ایران دلکو که تولید کننده مبدل‌های کاتالیستی اگزوز خودرو با رعایت استاندارد آلایندگی یورو 4 و 5 است و تامین کننده نیاز صنایع خودروسازی کشور بوده و در حفظ محیط زیست تاثیرگذار است بازدید کردند.
‎بانک ملی ایران با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و در راستای حمایت از سیاست های دولت توجه به بخش تولید را سرلوحه امور خود قرار داده است. از این رو در سال 96 تعداد 101 هزار و 343 فقره تسهیلات به ارزش 139 هزار و 310 میلیارد ریال و در سال 97 تعداد 105 هزار و 316 فقره تسهیلات به ارزش 195 هزار و 615 میلیارد ریال به بخش تولید تخصیص داده است. همچنین سهم بخش تولیدی از تسهیلات بانک در سال جاری معادل 191 هزار و 485 میلیارد ریال بوده است.
از سویی با توجه به تحریم ها و مشکلات ارزی تولیدکنندگان، بانک ملی ایران تلاش کرده تا با صدور حواله های ارزی و بهره مندی از شبکه گسترده شعب ارزی خود در خارج از کشور، یاری رسان تولیدکنندگان داخلی باشد.
این بانک همواره در تلاش بوده تا در شرایط سخت در کنار صاحبان کسب و کار باشد و با ارایه تسهیلات سرمایه در گردش نقش اثرگذاری در جهت رونق تولید داخلی کشور داشته باشد. بر این اساس مجموع تسهیلات پرداختی بانک ملی ایران به بخش های مختلف اقتصادی در سال جاری بیش از 950 هزار میلیارد ریال بوده است.
در سال جاری بخش صنعت تعداد 28 هزار و 167 فقره تسهیلات به ارزش 158 هزار و 867 میلیارد ریال، بخش کشاورزی 71 هزار و 366 فقره به ارزش 32 هزار و 618 میلیارد ریال، بخش مسکن تعداد 65 هزار و 349 فقره به ارزش 18 هزار و 653 میلیارد ریال، بخش صادرات تعداد 374 فقره به ارزش دو هزار و 506 میلیارد ریال و بخش خدمات تعداد یک میلیون و 268 هزار و 720 فقره تسهیلات به ارزش ریالی 644 هزار و 609 میلیارد ریال از بانک ملی ایران دریافت کرده اند.
‎همچنین از آنجا که حمایت از شرکت های دانش بنیان درواقع کمک به کل اقتصاد کشور است، از این رو حمایت از این شرکت ها نیز همواره مورد توجه بانک ملی ایران بوده است.
‎جمال امین مدیرعامل شرکت صرافی ملی در بازدید امروز از یکی از این شرکت های دانش بنیان با تاکید بر اینکه اولویت نخست ما علی رغم تمامی محدودیت ها در شرایط فعلی کشور شرکت های تولیدی است، گفت: بانک ملی ایران با تاسیس واحد میربیزنس بانک در روسیه توانسته روابط کارگزاری مثبتی با میربیزنس بانک مسکو ایجاد کند و بر این اساس در سال 97 معادل 250 میلیون روبل روسیه و در سال جاری بیش از 500 میلیون روبل روسیه حواله ارزی برای رونق این شرکت صادر کردیم که رشد 40 درصدی داشته است.
‎وی با بیان اینکه بانک ملی ایران تمام توان خود را برای حمایت از شرکت های تولیدی و دانش بنیان به کار گرفته است، افزود: ایران دلکو از مشتریان معتبر بانک و یکی از شرکت های دانش بنیان است که محصولاتش به صورت انحصاری در ایران تولید می شود. از این رو حمایت از این قبیل شرکت ها با توجه به آثار مثبت آن در اقتصاد کشور محور سیاست ها و اقدامات بانک ملی ایران قرار دارد.
محمد مولوی زاده مدیرعامل شرکت ایران دلکو نیز با تقدیر از حمایت های بانک ملی ایران عنوان کرد: با توجه به وارداتی بودن مواد اولیه شرکت، نیاز ارزی بالایی داریم که اگر این نیاز تامین شود می توانیم بخش عمده ای از خواسته خودروسازان داخلی را تامین و از خروج ارز جلوگیری کنیم و حمایت بانک ملی ایران در این زمینه بسیار راهگشا بوده است.
وی با اشاره به انژکتوری شدن ماشین‌ها در سال 80 گفت: این امر باعث توقف در تولید شد بنابراین برای خرید این تکنولوژی از آلمان از بانک ملی 5 میلیون یورو کمک گرفته شد با خرید تکنولوژی یورو 2 خط تولید در سال 82 مجدد راه‌اندازی شد.
وی ادامه داد: در سال 90 آلمان از فروش تکنولوژی یورو 5 ممانعت کرد بنابراین تصمیم گرفتیم که R&D شرکت را قوی و آزمایشگاه مدرن خریداری شود. خوشبختخانه در سال 92 بومی سازی صورت گرفت و مراحل ساخت یورو 4 انجام شد.
وی با اشاره به کمک‌های بانک ملی گفت: با توجه به اینکه موارد مورد نیاز تولید بسیار گران بوده و 95 درصد آن وارداتی این شرکت به منابع مالی بسیاری نیازمند است بنابراین نیاز به حمایت بیشتری هستیم.
مولوی‌زاده افزود: اگر مسائل انتقال ارزی صورت بگیرد می‌توان خواسته خودروسازان را مرتفع کرد و این امر مانع از این ارزبری می‌شود در حال حاضر ما 25 درصد زیر قیمت وارداتی محصولات خود را به فروش می‌رسانیم.
مدیرعامل شرکت ایران دلکو با اشاره به طلب‌های این شرکت از خودروسازان گفت: در حال حاضر 80 میلیارد تومان از شرکت مگاموتور، 70 میلیارد تومان از ساپکو و 10 میلیارد تومان از شرکت زامییاد طلب داریم.
در انتهای این نشست خبرنگاران از خط تولید شرکت ایران دلکو بازدید کردند.
بر اساس این گزارش شرکت ایران دلکو در سال 1370 به ثبت رسید. تولیدات این شرکت در سال‌های اولیه، دلکو برای انواع خودروهای سواری بود که تولید آن همزمان با منسوخ شدن سیستم کاربراتوری متوقف شد.
برای اولین بار در سال 1383 استانداردهای مبدل‌های کاتالیستی به ریاست شرکت ایران دلکو در اداره استاندارد تعریف شد پس از خرید و انتقال ماشین آلات از کشور آلمان در سال 84 تولید انبوه مبدل‌های کاتالیستی با استاندارد یورو 2 آغاز گردید.
واحد تولید و توسعه محصول در سال 87 راه‌اندازی و سرانجام پس از سه سال هزینه و تلاش مضاعف در سال 90 موفق به دستیابی تکنولوژی تولید مبدل‌های کاتالیستی با استاندارد آلایندگی یورو 4 و 5 شد.
امروزه این شرکت به عنوان تنها تولیدکننده مبدل‌های کاتالیستی در ایران با ظرفیت تولید سالانه 12 میلیون قطعه علاوه بر تامین نیاز صنعت خودروی کشور در حال رایزنی جهت صادرات این محصول است.
این شرکت در سال 97 ، 259 میلیارد تومان فروش داشته و پیش بینی می‌شود در سال 98 ، 418 میلیارد تومان نیز به فروش برساند.
در حال حاضر این شرکت 350 پرسنل دارد که 30 درصد آنها در بخش آزمایشگاه و کارشناسی فعالیت می‌کند.

 

اهتمام بانک ملی ایران در راستای حمایت از تولید داخل و کارآفرینی

 

اهتمام بانک ملی ایران در راستای حمایت از تولید داخل و کارآفرینی

 

اهتمام بانک ملی ایران در راستای حمایت از تولید داخل و کارآفرینی

نام:
ایمیل:
* نظر: