عارف در نشست خبری مطرح کرد؛
رئيس شوراي عالي سياست‌گذاري اصلاح طلبان با تاکيد بر اينکه براي مقابله با فساد به عزم ملي نياز داريم، عنوان کرد: متاسفانه قبح فساد ريخته شده و ديگر حرام و حلال مطرح نيست، و فسا د درجاهاي به ساختارمند و در جاهاي سيستماتيک شده است و براي مبارزه با آن هر سه قوه بايد پاي کاربيايند.
رئيس شوراي عالي سياست‌گذاري اصلاح طلبان با تاکيد بر اينکه براي مقابله با فساد به عزم ملي نياز داريم، عنوان کرد: متاسفانه قبح فساد ريخته شده و ديگر حرام و حلال مطرح نيست، و فسا د درجاهاي به ساختارمند و در جاهاي سيستماتيک شده است و براي مبارزه با آن هر سه قوه بايد پاي کاربيايند.
به گزارش تسنيم محمدرضا عارف رئيس شوراي سياستگذاري اصلاح‌طلبان و فرکسيون اميد مجلس شوراي اسلامي‌روز گذشته در نشست خبري با اشاره به ضرورت توجه به گفت‌وگو ميان جريان‌هاي سياسي فعال در کشور، اظهار داشت: گفتگو در ذات و فرهنگ کشور ما است. ما همواره از گفتگو که يکي از چالش‌هاي درون انقلاب است استقبال مي‌کنيم، جريانات سياسي بايد به اين نتيجه برسند که منافع آنها در گرو گفتگو کردن است.
رئيس فراکسيون اميد مجلس با بيان اينکه از زواياي مختلف بايد به بحث گفتگو پرداخته شود، گفت: بهترين راه براي پرداختن به اين موضوع رسانه است؛ البته بايد ببينيم رسانه‌ها امروز در چه جايگاهي قرار دارند.
رئيس شوراي سياستگذاري اصلاح‌طلبان با تأکيد بر اينکه يکي ديگر از مشکلات اين است که اصحاب رسانه احساس استقلال نمي‌کنند، اظهار داشت: بايد از رسانه‌ها حمايت‌هاي لازم انجام شود. البته برخي مواقع هم وجود دارد که رسانه‌اي درصدد بحث موضوعي است آن موضوع به فرد، جناح يا دولت برمي‌خورد. اين موضوع نيز وجود دارد که دولت حمايت‌‌هاي لازم را از رسانه‌ها نمي‌کند.
نافي نقد مشفقانه رسانه‌ها نيستيم
عارف عنوان کرد: وقتي به رسانه ملي مي‌رسيم اين مسائل تشديد مي‌شود. اين رسانه در جايگاه رسانه ملي دربرگيرنده نظرات مختلف نيست. به جاي توجه به راهبرد ملي به شکل سليقه‌اي برخورد مي‌کند؛ به طور مثال در مورد رقص يک دختر و نشان دادن يک بازجويي در رسانه ملي به کاهش معضلات فرهنگي کمک مي‌کند يا مسئله ايجاد مي‌کند.
رئيس فراکسيون اميد مجلس رسانه‌ها را از ارائه تيترهاي غيرواقعي برحذر داشت و گفت: عملکردها بايد دلسوزانه نقد شود و به دنبال مچ‌گيري نباشيم. بايد از ايجاد درگيري "حيدري- نعمتي" در کشور جلوگيري کنيم. شايد در گوشه‌اي يک خبري وجود داشته باشد که نياز نباشد آن رسانه‌اي شود.
عارف با اشاره به فعاليت شبکه‌هاي اجتماعي، اظهار داشت: همواره نگاه‌ها به شبکه اجتماعي منفي بوده بايد کاري را انجام دهيم که شبکه‌هاي اجتماعي داخلي توان رقابت با شبکه‌هاي اجتماعي خارجي را داشته باشند.
وي افزود: به طور مثال ديد ما به اينترنت نگاه خوبي نيست؛ البته اينترنت يک شاهراه است که نمي‌توان آن را بست.
رفتار رقبا در مجموع قابل قبول است
عارف در پاسخ به سوالي درباره اينکه برخي از نمايندگان اظهاراتي را مطرح مي‌کنند که خلاف واقع بوده و در راستاي وحدت در کشور نيست، يادآور شد: رفتار رقبايمان در مجلس در مجموع قابل قبول است و معتقديم ريشه‌هاي عدم انسجام و وحدت بخشي در مسائل مثل رفع حصر است.
وي در همين زمينه ادامه داد: کارگروهي در فراکسيون براي رفع حصر تشکيل داديم و پيگيري‌هايي در اين زمينه داشتيم؛ البته بنا نداشتيم عملکرد کارگروه خيلي رسانه‌اي شود زيرا در اين موضوع بايد به گونه‌اي پيش برويم که همه احساس برد کنند. اين مسئله با منافع ملي گره خورده و نبايد پيروزي و شکست جرياني مطرح شود. البته گشايش‌هايي صورت گرفته، اميدواريم اصل اين موضوع حل شود.
حرکت بر مدار اخلاق‌
رئيس فراکسيون اميد با تاکيد براينکه بحث‌هايي مانند اينکه گفته مي‌شود مجلس مرکز دروغ‌پردازي عليه کشور است بايد کنار گذاشته شود، افزود: نماينده به استناد قانون اساسي حق دارد در همه زمينه‌ها اظهارنظر کند و حرمتش هم بايد حفظ شود.
وي گفت: متاسفانه آستانه تحمل ما پايين آمده، نماينده‌اي حرف مي‌زند و به جاي اينکه صحبت برادر و همکارش را نقد کند، مي‌گويد اينها سرباز ترامپ هستند در حاليکه نمايندگان از هفت‌خان رستم عبور کردند، نمايندگي پروسه پيچيده و طولاني دارد. ما بايد در فضاي صميمي‌و اخلاق‌مدارانه حرکت کنيم و اميدواريم خدا به ما توفيق بدهد که ذره‌اي از اخلاق عبور نکنيم.
عارف در پاسخ به سوالي درباره اعمال محدوديت‌هاي براي مولوي عبدالحميد، اظهار داشت: اين موضوع از سوي آقاي صادقي در فراکسيون پيگيري مي‌شود و بايد ايشان گزارشي در اين‌باره به اعضاي فراکسيون ارائه کند.
رييس شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان در پاسخ به سوالي درباره پيگيري‌هاي اين فراکسيون درباره وضعيت دانشجويان بازداشتي، اضافه کرد: ما از دي ماه اين موضوع را از طريق دانشگاه تهران و معاون فرهنگي پيگيري مي‌کرديم.جلساتي نيز در همين زمينه داشته‌ايم تا اين مسئله به عنوان يک موضوع درون دانشگاهي تلقي شود و با برخورد قضايي مواجه نشويم. خود دانشگاه هم کمک کرد تا بچه‌هايي که دستگير شده بودند، آزاد شوند.
طرح استيضاح رئيس جمهور
عارف در پاسخ به پرسش ديگري درباره عدم موضع‌گيري فراکسيون اميد در قبال انتشار اخباري مبني بر پيگيري طرح استيضاح رئيس جمهور در اين فراکسيون، گفت: اينقدر اين موضوع روشن بود که نه تنها به بيانيه بلکه به موضع‌گيري هم نيازي نبود. موضع ما نسبت به دولت حمايت در عين نقد مشفقانه است. ما بايد دولت را در اين شرايط خاص حمايت کنيم و از فراکسيون‌هاي ديگر هم مي‌خواهيم با نگاه به منافع ملي از دولت حمايت کنند. در اين شرايط نه تنها استيضاح رئيس‌جمهور، بلکه حتي سوال از رئيس‌جمهور که حق مجلس است در دستورکار ما قرار نگرفته است؛ البته ممکن است روزي از رئيس‌جمهور سوال کنيم ولي استيضاح و عدم کفايت رئيس‌جمهور در دستور کار ما نبوده است. اين موضوع از سوي يک نماينده مطرح شده که با فراکسيون اميد ارتباط دارد و حتي اگر عضو فعال فراکسيون باشد بايد موضوع فردي او را جدا از فراکسيون بدانيم.
وي با بيان اينکه در حال حاضر استيضاح پنج وزير در مجلس مطرح است، افزود: البته هيچ کدام از اين استيضاح‌ها فراکسيوني نيست،‌ ما آيين‌نامه‌اي در رابطه با استيضاح‌ها در فراکسيون اميد نوشتيم که يک نوع از استيضاح‌ها، استيضاح فراکسيوني است و نياز به اين است که 10 نماينده عضو فراکسيون آن را تقاضا کنند و اگر تاييد شد موضع ما استيضاح خواهد بود اما غير از اين اگر باشد نماينده حق دارد استيضاح را امضا کند و اگر موضوع جدي شد در فراکسيون مطرح مي‌شود که به آن راي بدهيم، حمايت کنيم، آتش به اختيار باشيم و يا با آن مخالفت کنيم.
رئيس فراکسيون اميد مجلس درباره نامه 100 جوان اصلاح‌طلب درباره ضرورت اعمال اصلاحاتي در جريان اصلاح‌طلب، گفت: ما از اين نامه استقبال مي‌کنيم.برخي نظرات متفاوتي نسبت به افرادي که نامه نوشته‌اند داشته‌اند.
عارف گفت: 60 نفر از افراد صاحب نظر و نخبه عملکرد شوراي سياستگذاري را نفي کردند که پرسشنامه‌اي با امضاي من براي همه آنها فرستاده شد،‌ ما اين موضوع را در پروسه اصلاحي جلو مي‌بريم و اين 100 نفر هم کار خوبي کردند البته ديگراني هستند که نظرشان متفاوت است.
رئيس فراکسيون اميد مجلس در پاسخ به سئوالي دربياه اينکه اخيرا آقاي محمود صادقي عضو اين فراکسيون اعلام کرده که برخي از نمايندگان در جريان بررسي طرح تحقيق و تفحص از شهرداري تهران رشوه دريافت کرده‌اند و نظرشما در اين باره چيست گفت: بنده از آنچه که آقاي صادقي گفتم مطلع نيستم.
ضرورت عزم ملي براي مبارزه با فساد
وي با بيان اينکه در بحث فساد در يک دهه گذشته وضعيت بدتر شده است، ادامه داد: بعد از فرمان رهبري در سال 81 براي مقابله با فقر، فساد و تبعيض در دولت اصلاحات جلسه‌اي در سطح سران برگزار شد و کارهاي اوليه خوبي صورت گرفت که با تغيير دولت در جريان کارهاي بعدي نيستم.
رئيس شوراي عالي سياست‌گذاري اصلاح طلبان با تاکيد بر اينکه براي مقابله با فساد به عزم ملي نياز داريم، عنوان کرد: متاسفانه قبح فساد ريخته شده و ديگر حرام و حلال مطرح نيست، و فسا د درجاهاي به ساختارمند و در جاهاي سيستماتيک شده است و براي مبارزه با آن هر سه قوه بايد پاي کاربيايند.
رئيس فراکسيون اميد درباره لزوم تغيير کابينه با توجه به شرايط فعلي کشور،‌ گفت: تحرک جدي‌تر و هماهنگي و انسجام بيشتر در بخش اقتصادي دولت موضوع مهمي‌است که آن را در قالب نامه‌اي با امضاي 200 نماينده مجلس خواستار شديم، ‌نظر اکثريت فراکسيون هم تغيير تيم اقتصادي دولت است. ان‌شاءالله آقاي روحاني اصلاحات لازم را در تيم اقتصادي براي کارآمدتر شدن انجام دهند که به نفع کشور خواهد بود تا کار در فضاي آرام دنبال شود ولي اگر ايشان به هر دليلي صلاح ندانستند مجلس کارش را انجام مي‌دهد همان‌طور که چند استيضاح در دستور کار است.
عارف در پاسخ به سوال مبني بر اينکه وي، عليجاني و حضرتي در انتصابات در شهرداري تهران نقش دارند، گفت: بنده در مورد آقاي حضرتي اطلاعي ندارم اما در مورد آقاي عليجاني و خودم با قاطعيت مي‌گويم که چنين چيزي درست نيست و آن را تکذيب مي‌کنم.
وي درباره موضوع سوال از رييس‌جمهور و نظر فراکسيون اميد، اظهار کرد: ما مخالف سوال از رييس‌جمهور نيستيم اما احساس مي‌کنيم که پشت سوال از رئيس‌جمهور انگيزه سياسي قرار دارد، اگر انگيزه پاسخگويي و بيان مطالبات باشد از آن استقبال مي‌کنيم. ما قداستي براي سوال از رييس‌جمهور قائل نيستيم و آن را حق مجلس مي‌دانيم
سؤال از وزيرکشور
درباره قتل "وحيد مرادي"
نايب‌رئيس کميسيون شوراهاي مجلس شوراي اسلامي‌از کليدخوردن طرح سؤال از وزير کشور درباره اتفاقات اخير زندان رجايي‌شهر خبر داد.
امير خجسته نايب‌رئيس کميسيون شوراها و امور داخلي مجلس شوراي اسلامي‌در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري تسنيم، با اشاره به قتل يکي از تبهکاران شرور در زندان رجايي‌شهر کرج، بر لزوم پاسخگويي وزير کشور، نيروي انتظامي‌و سازمان زندان‌ها در مورد علل وقوع اين جرايم در محيط زندان تأکيد کرد.
وي ادامه داد: اخيراً يکي از تبهکاران معروف در زندان رجايي‌شهر کرج توسط عده‌اي از زندانيان به‌قتل مي‌رسد و آن‌طور که در فيلم‌ها مشخص است زندانيان در داخل زندان از انواع لوازم ممنوعه و ارتباطي برخوردار هستند که لازم است وزير کشور، نيروي انتظامي‌و سازمان زندان‌ها در اسرع وقت نسبت به شفاف‌سازي در مورد اين مسئله پاسخگو باشند.
نائب‌رئيس کميسيون شوراها و امور داخلي کشور، مجلس با تأکيد بر لزوم نظارت جدي در زندان‌ها از طرح سؤال از وزير کشور براي پاسخگويي به ابهامات نمايندگان در موضوع ذکرشده خبر داد و افزود: رفتارها و اقداماتي از برخي از زندانيان در داخل زندان‌ها سر مي‌زند که موجب حيرت جامعه مي‌شود؛ لذا لازم است دستگاه‌هاي مرتبط برنامه‌اي جامع براي اصلاح زندانيان ارائه کنند.
صادقي اگر مدرکي دارد ارائه دهد
يک عضو هيئت نظارت بر رفتار نمايندگان نسبت به اظهارات اخير صادقي واکنش نشان داد. حجت‌الاسلام عليرضا سليمي‌عضو هيئت نظارت بر رفتار نمايندگان در مجلس شوراي اسلامي‌در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري تسنيم، با اشاره به ادعاي محمود صادقي نماينده تهران مبني بر رشوه گرفتن تعدادي از نمايندگان براي انصراف از تفحص از شهرداري تهران،گفت: تحقيق و تفحص از شهرداري تهران از سوي هم‌تيمي‌هاي آقاي صادقي کليد خورد. در صورتي که ادعا وي صحت داشته باشد در واقع با اين اظهارات مشت هم تيمي‌هاي خود را باز کرده است. وي با بيان اينکه در صورت صحت خبر، آقاي صادقي ماهيت ليست اميد را براي با ما روشن مي‌کند، افزود: آقاي صادقي با اين اظهارات جعبه سياه را باز کرده و مي‌گويد که هم تيمي‌هاي وي که با ليست آنها به مجلس آمده، چه وضعيتي داشتند. ايشان بايد پاسخ دهند که چرا چنين افرادي در ليست اميد قرار دارند.
عضو هيئت نظارت بر رفتار نمايندگان با بيان اينکه اگر وي سندي دال بر ادعا‌هاي خود دارد به هيئت نظارت ارائه دهد اظهار داشت: طبق معمول وي مدرکي را ارائه نمي‌دهد و يک مطلبي را مي‌گويد و بعد آن را تکذيب مي‌کند.
تکرار ادعاهاي واهي عادل‌الجبیر
عليه ايران
«عادل الجبير» وزير خارجه عربستان سعودي بارديگر با تکرار ادعاهاي واهي کشورش درباره جمهوري اسلامي‌ايران مدعي شد که ايران در امور کشورهاي منطقه دخالت مي‌کند.
به گزارش ايرنا، روزنامه سعودي الشرق الاوسط چاپ لندن نوشت که الجبير در حاشيه هشتمين نشست وزراي مجمع همکاري «کشورهاي عربي و چين » در پکن، با بي توجهي به اراده سياسي ايران در روابط با همسايگان منطقه‌اي به اين روزنامه گفت: ايران بايد به دخالت در امور کشورهاي عربي پايان دهد. وزير خارجه سعودي که کشورش از هيچ کمکي به نيروهاي تروريست در سوريه و انجام حملات نظامي‌عليه مردم يمن دريغ نمي‌کند ؛ خواستار احترام ايران به حاکميت کشورها و قوانين بين المللي شد. الجبير اتهامات خود را درباره قطر نيز تکرار کرد و گفت که دوحه بايد به حمايت از افراط گرايي و تروريسم و دخالت در امور کشورهاي منطقه خاتمه دهد. مجمع همکاري «کشورهاي عربي و چين » ديروز سه شنبه با حضور امير کويت، وزيران 21 کشور عربي و دبير کل اتحاديه عرب در پکن آغاز شد.
روساي اطلاعاتي روسيه، ايران، چين و پاکستان ديدار کردند
خبرگزاري «تاس» گزارش داد که روساي سازمان‌هاي اطلاعاتي روسيه، ايران، چين و پاکستان سه شنبه جلسه‌اي در اسلام آباد برگزار کرده و در مورد راه‌هاي مقابله با تهديد داعش در افغانستان گفت وگو کردند. به گزارش ايرنا، «سرگئي ايوانف» رئيس اداره مطبوعاتي «مديريت سرويس اطلاعات خارجي» روسيه اين خبر را به تاس اعلام کرد.«سرگئي ناريشکين» مدير سرويس اطلاعات خارجي روسيه در اين نشست حضور داشت. ايوانف اظهار داشت: اين رايزني‌ها بر خطرات ناشي از استقرار داعش در خاک افغانستان متمرکز بود.وي افزود: در اين نشست درخصوص اهميت اقدامات هماهنگ براي جلوگيري از انتقال تروريست‌هاي داعش از سوريه و عراق به افغانستان و ايجاد تهديد براي کشورهاي همسايه تفاهم حاصل شد.اين مقام‌هاي اطلاعاتي و امنيتي ارشد بر لزوم مشارکت بيشتر و فعالانه قدرت‌هاي منطقه‌اي در تلاش‌ها براي حل و فصل مناقشه افغانستان تاکيد کردند.روسيه بارها آمريکا را به حمايت از داعش در افغانستان متهم کرده است
رييس مجلس ضمن تمجيد از موضع اخير بازار بيان کرد
رئيس مجلس شوراي اسلامي‌گفت: بازاريان در مسائل و مقاطع مختلف آگاهانه و با تدبير عمل کرده‌اند. به گزارش ايسنا، علي لاريجاني که به قم سفر کرده است، در ديدار با استاندار قم و اعضاي هيات رئيسه اتاق اصناف مرکز قم پس از استماع گزارش رئيس اتاق اصناف مرکز استان قم و استاندار، اظهار داشت: مشکلات اصناف به خصوص نانوايان را بررسي کرده و نظر استاني را بيان کنيد شايد مدل مناسبي براي حل مشکلات مشابه در کشور شود. رئيس مجلس شوراي اسلامي‌با بيان اينکه از زحمات اتاق اصناف مرکز استان قم که در فراز و فرودها با بصيرت عمل کرده است، تشکر مي‌کنم، بيان کرد: بازاريان در پيروزي انقلاب اسلامي‌نقش مثبتي داشتند و بازاريان تهران نيز همين گونه‌اند ولي عده‌اي دخالت کردند. وي با اشاره به اينکه بايد مشکلات اصناف را حل کرد، افزود: بازاريان در مسائل مختلف آگاهانه و با تدبير عمل کرده‌اند و اين روند بايد ادامه پيدا کند. نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي‌با بيان اينکه اتاق اصناف مرکز قم بايد مشکلات اصناف را بررسي کرده‌ با استاندار قم در ميان بگذارند، گفت: ما نيز تلاش مي‌کنيم تا مشکلات اصناف مرتفع شود.
پهلوانان سرمايه ايران هستند
رئيس مجلس شوراي اسلامي‌در ديدار پيشکسوتان ورزش پهلواني زورخانه‌اي استان قم گفت: راديو و تلويزيون، شهرداري‌ها و آموزش و پرورش بايد براي توسعه ورزش پهلواني زورخانه‌اي برنامه اجرايي تهيه کنند.
لاريجاني اظهار داشت: شما پهلوانان سرمايه ايران هستيد و از اينکه مي‌بينم شما در قم با روحيه شاداب فعاليت مي‌کنيد بسيار خرسند هستم.
خانواده شهدا عزيز هستند
علي لاريجاني همچنين با خانواده شهيدان سعيد و داوود احمدي ديدار و گفت‌وگو کرد.رئيس مجلس شوراي اسلامي‌خطاب به خانواده شهيدان احمدي گفت: از خداوند مي‌خواهم که عزت شما روز افزون باشد، خانواده شهدا در پيشگاه ملت ايران عزيز هستند و بر گردن همه ما حق داريد. لاريجاني گفت: نقش خانواده شهدا در استقرار نظام جمهوري اسلامي‌ايران موثر بوده است و از خدا مي‌خواهم که سعادت دائم نصيبتان شود.
پيگيري بيمه قاليبافان
لاريجاني همچنين در اين سفر در ديدار مديرکل تأمين اجتماعي استان قم و معاونان وي بر تقويت بخش درمان تأکيد کرد و گفت: بايد بيمه قاليبافان مورد توجه ويژه سازمان تأمين اجتماعي قرار گيرد.
پيش‌نويس طرح آمايش کشاورزي تهيه شود
لاريجاني در ديدار اعضاي شوراي مرکزي سازمان نظام صنفي کشاورزي و هيئت مديره سازمان نظام صنفي کشاورزي اظهار داشت: حضور نمايندگان صنف کشاورزي در مراکز تصميم‌گيري اين حوزه مي‌تواند کيفيت تصميم‌گيري‌ها را افزايش دهد.
لاريجاني گفت: سازمان صنفي کشاورزي مي‌تواند پيش‌نويس طرح آمايش کشاورزي متناسب با مختصات سرزميني را تهيه و به مجلس شوراي اسلامي‌ارائه کند تا اين طرح به نتيجه برسد.
سخنگوي وزارت امور خارجه مذاکرات کميسيون مشترک برجام در وين را گامي‌رو به جلو خواند و گفت: اما اين پايان کار نبود، ما نياز به چانه زني و مذاکرات بيشتري داريم. بهرام قاسمي‌در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما با اشاره به برگزاري نشست روز جمعه کميسيون مشترک برجام در سطح وزرا تصريح کرد: اين نشست بسيار خوب بود و در پايان آن بيانيه سياسي صادر شد که به لحاظ محتوايي بي نظير است. وي ادامه داد: در اين بيانيه سياسي، اراده و خواست کشورهاي اتحاديه اروپا در اعلام مخالفت صريح با خروج امريکا از برجام و استمرار حضور ايران در اين معاهده بين المللي مشاهده مي‌شود. قاسمي‌با اشاره به مذاکرات روز جمعه و يک ماه پيش از آن در سطوح مختلف گفت: اين مذاکرات به منظور دستيابي به چگونگي مکانيزم‌هاي لازم براي همکاري بين ايران و اتحاديه اروپا و حتي 1+4 در زمينه‌هاي اقتصادي و بازرگاني انجام شد تا بتوانند خلأ ناشي از خروج امريکا از برجام را تا حد زيادي ترميم کنند.
وي با اشاره به طرح ديدگاه‌هاي طرف‌هاي ايراني و اروپايي در مذاکرات مستمر کميسيون برجام يادآور شد: در نهايت خروجي اين مذاکرات در قالب يک بسته کلي در نشست روز جمعه کميسيون مشترک مورد بحث و بررسي وزراي عضو قرار گرفت.
سومين کنفرانس امنيتي تهران با عنوان «امنيت منطقه‌اي در غرب آسيا ، چشم‌انداز ثبات ، همکاري و پيشرفت جمعي» برگزار مي‌شود. به گزارش ايرنا از دبيرخانه سومين کنفرانس امنيتي تهران، اين کنفرانس بهمن ماه 97 در تهران گشايش مي‌يابد. اولين و دومين کنفرانس امنيتي تهران با شعار «گفت‌وگو، احترام، اعتماد و همکاري متقابل جهت نيل به امنيت و پيشرفت جمعي» در غرب آسيا، درسال‌هاي 1395 و 1396 برگزار شد. بنا به اعلام دبيرخانه اين کنفرانس با توجه به دستاوردها و انعکاس گسترده مواضع و ديدگاه‌هاي سخنرانان و شرکت کنندگان دو کنفرانس قبلي که هريک با حضور افزون بر 200 نفر از مقامات سياسي و تحليلگران داخلي و خارجي برگزار شد، امسال پيش از برگزاري کنفرانس اصلي در تهران، سه سمينار داخلي و خارجي (بين المللي و منطقه اي) در ماه‌هاي آبان، آذر و دي تشکيل مي‌شود. اين سمينارها، چهارچوبي اصيل و بومي‌براي بحث و بررسي مسائل منطقه اي، تبيين راهبردها و سياست‌هاي امينتي و خارجي جمهوري اسلامي‌ايران و طرح ايده‌ها و راهبردهاي درون زا براي نيل به امنيت و پيشرفت جمعي خواهد بود. در نشست اصلي و سمينارهاي داخلي و خارجي سومين کنفرانس امنيتي تهران، مهم‌ترين مسائل و موضوعات امنيتي در غرب آسيا و فرصت‌ها و چالش‌هاي امنيتي منطقه اي، به منظور يافتن راه حل‌ها و راهکارهاي مناسب و مطلوب، مورد بحث و بررسي قرار مي‌گيرد. همکاري و منازعه در غرب آسيا، پيشرفت جمعي در غرب آسيا، راهبرد بازيگران منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي در قبال صلح و ثبات در غرب آسيا، سياست‌هاي دفاعي و امنيتي همکاري جويانه در غرب آسيا، ماهيت و الزاماتِ منطقه‌اي و بين المللي نظم امنيتي منطقه‌اي در غرب آسيا، ديپلماسي دفاعي در غرب آسيا، ديپلماسي دفاعي جمهوري اسلامي‌ايران، نقش و جايگاه راهبردي جمهوري اسلامي‌ايران در صلح و ثبات منطقه‌اي در غرب آسيا و الگوهاي تسليحاتي و کنترل تسليحات در غرب آسيا از جمله مهمترين محورهاي مباحث کنفرانس امنيتي تهران و سمينارهاي مقدماتي آن است. در چهارچوب سومين کنفرانس امنيتي تهران دو سمينار داخلي با درجه «علمي‌و پژوهشي» نيز در ماه‌هاي آذر و دي امسال از سوي چند مرکز راهبردي جمهوري اسلامي‌ايران از جمله دانشگاه و پژوهشگاه عالي دفاع ملي و تحقيقات راهبردي، شوراي راهبردي روابط خارجي، مرکز بررسي‌هاي استراتژيک رياست جمهوري، مرکز مطالعات سياسي و بين المللي وزارت امور خارجه، و مرکز مطالعات راهبردي ديپلماسي دفاعي وزارت دفاع با همکاري ساير موسسات و نهادها برگزار مي‌شود.
به منظور فراهم شدن بستر مناسب براي هم انديشي و هم افزايي فکري نخبگان علمي‌و اجرايي در حوزه امنيت منطقه‌اي ، پيش از برگزاري اين سمينارها، مهم‌ترين محورها و موضوعات آنها به صورت نشست‌هاي تخصصي در يکي از دانشگاه‌هاي همکار برگزار مي‌شود. براي تقويت جنبه‌هاي بين المللي و منطقه‌اي کنفرانس علاوه بر ميهمانان خارجي شرکت کننده در کنفرانس‌هاي پيشين از مقامات سياسي فعلي و سابق کشور و صاحب نظران علمي‌و اجرايي کشورهاي مختلف نيز براي شرکت در اين کنفرانس دعوت شده‌اند.
مديرکل تعزيرات حکومتي استان تهران در رابطه با ليست ۴۰ شرکتي که براي ورود کالا ارز دولتي دريافت کرده، ولي مرتکب گرانفروشي شده‌اند، گفت: مدارک ۱۷ شرکت دريافت کننده ارز دولتي براي ورود کالا دريافت شده و وزارت صنعت در حال بررسي مدارک آنها هستند و تاکنون تخلفي به ما اعلام نشده است. محمدعلي اسفناني در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به پيگيري‌هاي سازمان تعزيرات حکومتي در خصوص شرکت‌هاي دريافت کننده ارز دولتي، اظهار کرد: برآورد اوليه مبني بر مراجعه ۴۰ شرکت براي دريافت ارز دولتي است که اين مسأله بايد در وزارت صنعت، معدن و تجارت بررسي و تبديل به گزارش شود و بعد گزارش را براي ما ارسال کنند.
قصرشيرين - ايرنا - پيکرهاي مطهر 60 شهيد دوران دفاع مقدس پس از سال‌ها دوري از وطن روز چهارشنبه با انجام تشريفات قانوني از مرز رسمي‌خسروي شهرستان قصرشيرين وارد کشورمان شد.
فرماندار قصرشيرين در حاشيه ورود پيکرهاي پاک شهدا به ميهن اسلامي‌در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: اين شهداي گرانقدر در عمليات‌هاي مسلم بن عقيل (ع) ، کربلاي 6 و تک دشمن در فروردين سال 65 در منطقه مندلي واقع در استان دياله عراق به شهادت رسيدند که توسط گروه‌هاي عملياتي کميته جستجوي مفقودان، کشف شدند. مرادعلي تاتار افزود: در قبال تحويل پيکرهاي پاک شهدا ، اجساد 700 عراقي نيز با انجام تشريفات قانوني، تحويل مسئولان اين کشور شد.