نشریه نشنال اینترست فاش ساخت؛
 

گروه بین الملل: یک نشریه آمریکایی در گزارشی نوشته که ظاهراً رئیس جمهور آمریکا سرانجام خواهان اخراج جان بولتون جنگ طلب از دولتش شده است.

مجله نشنال اینترست آمریکا در گزارشی با استناد به منابع خود خبر از خواسته دونالد ترامپ برای اخراج جان بولتون از دولتش داده است.

یک پایگاه اینرنتی آمریکایی به نام "اینکوئیزیتر" در گزارشی با اعلام این خبر نوشته است: «روز دوشنبه روزنامه "نیویورک تایمز" ابتدا گزارش کرد که برخی مقامهای تندرو در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی برنامه‌ای برای حمله نظامی به ایران هستند. به گفته منابعی که این روزنامه به آنها استناد کرد، این تلاش تحت رهبری جان بولتون، مشاور جنگ‌طلب امنیت ملی دولت ترامپ هدایت می‌شود و احتمالاً منجر به اعزام ۱۲۰ هزار سرباز آمریکایی به خاورمیانه خواهد شد. پس از آن یک نشریه دیگر آمریکایی یعنی "نیوزویک" بعد از رفتن به سراغ منابع خودش، این گزارش را تأیید کرد و این منابع اضافه کردند که دولت آمریکا در حال آماده‌سازی چندین گزینه نظامی برای برخورد با ایران است. به گفته آنها، طرح اولیه اعزام ۱۲۰ هزار نیروی آمریکایی صرفاً نوعی پشتیبانی لجستیکی با مأموریت ایجاد زیرساختها برای یک حمله تمام‌عیار به ایران است.

برای کسانی که به دیدگاه‌های جان بولتون آگاه هستند، این گزارش‌ها تعجب‌برانگیز نبودند چرا که این مشاور امنیت ملی دولت آمریکا به دیدگاه‌های بدنام و جنگ‌طلبانه‌اش در حوزه سیاست خارجی شناخته شده است.

با این حال کسانی که مخالف جنگ برای تغییر حکومت‌ها هستند می‌توانند نفس راحتی بکشند؛ دونالد ترامپ طبق گزارش "نشنال اینترست" خواهان اخراج جان بولتون شده است. این نشریه با استناد به منابع آگاه گزارش کرده که جان بولتون به دلیل اصرارش برای جنگ به منظور تغییر حکومت در ایران، ونزوئلا و کره شمالی در پشت درب خروج از دولت قرار گرفته است. این مجله در گزارش خود نوشت، یک مقام ارشد سابق دولت آمریکا گفته است: من شنیده‌ام که ترامپ می‌خواهد او اخراج شود. طبق گفته منابع آگاه به اختلاف‌نظرها در داخل دولت، بولتون نه فقط با ترامپ دچار مشکل شده بلکه با مایک پامپئو وزیر امور خارجه دولت آمریکا نیز مشکل پیدا کرده است. هر چند که پامپئو از اعمال فشار بر ایران حمایت می‌کند اما گزارش شده که او با جنگ تمام عیار با ایران مخالف است. به نوشته نشنال اینترست، اقدام بولتون در تشدید تنش با ایران تنها یکی از دلایلی است که ترامپ خواهان اخراج شدن او است. موضع جنگ‌طلبانه بولتون نسبت به کره شمالی (کشوری که ترامپ درصدد تقویت روابط دیپلماتیک با آن بوده) و ونزوئلا (جایی که دولت آمریکا از کودتا در آن حمایت کرده اما نمی‌خواهد متعهد به مداخله نظامی در آن شود) باعث شده که بولتون "مثل ایکاروس بیش از حد به خورشید نزدیک شود". رئیس جمهور آمریکا پیام‌های متناقضی در مورد بولتون فرستاده است. او اخیراً در مصاحبه‌ای درباره بولتون گفت که مکرراً مواضع او را تلطیف می‌کند و اینکه علاوه بر او مشاوران صلح‌طلبی در دولت دارد. اگرچه ترامپ در کمیپن انتخاباتی ۲۰۱۶ یک چهره ضد مداخله نظامی بود اما در دوره ریاست جمهوری‌اش اطرافش را با نو محافظه‌کاران حامی مداخله نظامی مثل بولتون پر کرده است. منابع حامی ترامپ در داخل دولت اظهار نگرانی کرده‌اند که با توجه به حمایت بولتون از به وجود آوردن جنگ علیه کشورهای خارجی، حضور او در دولت برای شانس پیروزی مجدد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ زیانبار است و می‌تواند بخش چشمگیری از آرای او را زایل سازد.»

در یکی از روزها پس از جنگ جهانی اول، «ویکتور لوستیگ» در کافه ای در پاریس نشسته بود و روزنامه ها را ورق می زد تا این که چشمانش به مقاله ای افتاد که درباره اوضاع وخیم برج ايفل نوشته شده بود. این مقاله می گفت که برج ایفل برای بازسازی به مبالغ هنگفتی احتیاج دارد و در آستانه فرو ریختن است. ایده ی شیطانی و عجیبی به ذهن او خطور کرد و تصمیم گرفت تا برج ایفل را که به دلیل ویرانی های پس از جنگ جهانی اول تخریب شده بود، بفروشد. او ایده ی فروش برج ایفل را با شش سرمایه دار در میان گذاشت و همه ی آنها را در یک هتل جمع کرد. او از مدارک دروغین و کارت های شناسایی جعلی که ثابت می کرد ویکتور سخنگوی رسمی دولت فرانسه است استفاده کرد. او به این حد اکتفا نکرد و با مدارک جعلی خود را معاون مدیر کل وزارت پست و تلگراف معرفی کرد تا اطمینان آنها را جلب کند و با مهارت در سخنوری برای آنان از برنامه دولت فرانسه در اصلاح برج ایفل سخن گفت و ادعا کرد که دولت فرانسه قادر نیست هزینه های بازسازی برج را بپردازد، به همین دلیل دولت تصمیم گرفته تا برج ایفل را تخریب و یا آن را به ضایعات تبدیل کند. ویکتور به تاجران گفت که فرآیند فروش برج ایفل در حال حاضر مخفیانه است زیرا خبر فروش آن باعث جنجال های زیادی خواهد شد. تاجران با دقت به حرفهای او گوش می دادند و از این که ویکتور لوستیگ آنها را انتخاب کرده بود خوشحال بودند زیرا فکر می کردند که خوشنامی آنها در دنیای تجارت باعث شده تا لوستیگ آنها را برای مذاکره فروش برج ایفل دعوت کند

فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در واکنش به اخباری در فضای مجازی مبنی بر وجود پنبه و پشم گوسفند در حلیم به جای گوشت، گفت: یکی از شایعاتی که در دو سال گذشته در فضای مجازی بازنشر داشته است و توسط ما به شدت تکذیب شده، وجود پنبه و پشم گوسفند در حلیم‌هایی است که فروخته می‌شود. با بازرسی‌های صورت گرفته بر روی مراکزی که از آنها شکایت شده بود و یا مراکزی که خودمان به آن‌ها مشکوک بودیم، به این نتیجه رسیدیم که عملاً هیچ‌گونه تخلفی در این زمینه در حلیم‌های به فروش رسیده صورت نگرفته است و این خبر کذب است.

وی در این باره توضیح داد: اولاً مخلوط کردن شیء خارجی مانند پنبه یا پشم گوسفند در حلیم کار ساده‌ای نیست و ثانیاً در بازرسی‌های صورت گرفته در انبار این رستوران‌ها هیچگونه پنبه یا پشم گوسفند مشاهده نشده است تا بتوانند در غذای خود استفاده کنند. همچنین در تمام نمونه‌های برداشت شده از مراکز که به آزمایشگاه فرستاده شد، جواب آزمایش منفی بود

ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال گفت: هنوز قرارداد نهایی با مارک ویلموتس امضا نشده و نیاز است که یکسری مسائل و شرایط حرفه‌ای قرارداد بررسی شود. ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با شبکه خبر درباره ثبت قرارداد مارک ویلموتس، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: ما فعلاً در حال مذاکره هستیم و مراحل نهایی طی می‌شود. هنوز قرارداد نهایی امضا نشده و نیاز است که یکسری مسائل و شرایط حرفه‌ای قرارداد بررسی شود. ان‌شاءالله سعی می‌کنیم که طی چند روز آینده قرارداد را نهایی کنیم. وی ادامه داد: در حال مذاکره هستیم و امکان دارد ثبت قرارداد امروز یا فردا یا روزهای آینده باشد و ما از طریق فدراسیون فوتبال اعلام می‌کنیم. تمام رسانه‌های دنیا اعلام کردند ویلموتس گزینه نهایی فدراسیون فوتبال است، در حالی که فدراسیون فوتبال هیچ‌گونه خبری در این زمینه اعلام نکرده است.