سال آینده، سال اوج بیمه رازی با ۵چرخش استراتژیک

گردهمایی بیمه رازی با بررسی عملکرد ستاد و شعبههای شرکت در سراسر کشور و معرفی برنامه های استراتژیک برگزار میشود که اولین جلسه این نشست روز شنبه ۲اسفند ماه با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره، اعضای انجمن صنفی نمایندگان، معاونین و مدیران ستادی و استان ها برگزار شد.

این نشست با سخنرانی آقای مهندس یزدخواستی، رییس هیئت مدیره بیمه رازی در خصوص اهداف و برنامه های سال آینده شرکت آغاز شد و در ادامه آقای مهندس آشتیانی عضو هیئت مدیره ضمن خوشامدگویی به آقای دکتر جباری در مورد برنامه ها و اهداف مدنظر هئیت مدیره در جمع مدیران ستادی و استان ها سخنان خود را بیان کردند.

در این نشست دکتر جباری مدیرعامل بیمه رازی به سخنرانی پرداخته و مهم ترین بخش از صحبت های ایشان به چرخش های استراتژیک بیمه رازی در سال ۱۴۰۰ مربوط می شد وی با بیان این رویکرد که بیمه رازی در روزهای آتی و سال آینده، ۵ چرخش استراتژیک را پیش رو دارند. گفتند: چرخش استراتژیک زمانی اتفاق می افتد که سازمان به مرحله ای می رسد که نیاز به دگرگون کردن همه چیز را احساس می کند. این احساس در ما شکل گرفته و باید در انجام آن بکوشیم.

 

بیمه های زندگی جایگزین مناسب صندوقهای بازنشستگی

خروج مقوله بازنشستگی از حالت کنونی و جایگزین کردن آن با بیمه زندگی را راهکاری مناسب در جهت افزایش ضریب نفوذ بیمه، کاهش فشار بودجهای بر دولت و پیوند صنعت بیمه با بازار سرمایه است. رییس کل بیمه مرکزی در اولین جلسه کمیته راهبری مطالعات توسعه بیمههای زندگی کشور که به منظور برنامهریزی، طراحی و نظارت بر اجرای مطالعات در راستای توسعه بیمههای زندگی تشکیل شده، گفت: در اصلاحیه بودجه ۱۴۰۰ مبالغ سنگینی به عنوان پرداخت به مجموعه بازنشستگان کشور برای همسانسازی در نظر گرفته شده و با توجه به این که جمعیت کشور رو به سالخوردگی میرود پرداخت این مبالغ فشار مالی زیادی در سالهای آینده به دولت وارد خواهد کرد. دکتر غلامرضا سلیمانی افزود: راهکار این مسئله در بعد ملی و کلان، خروج مقوله بازنشستگی از حالت اجباری و جایگزین کردن آن با بیمه زندگی و لازمه آن فراهم کردن زمینه طراحی محصولات جدید و بازطراحی محصولات فعلی بیمههای زندگی است. وی بیمههای زندگی را یکی از راههای پیوند صنعت بیمه و بازار سرمایه دانست و اضافه کرد: با توجه به تجربه اخیر مردم در خرید مستقیم از بازار سرمایه، صنعت بیمه میتواند در این زمینه جامع تر از صندوقهای سرمایه گذاری فعلی باشد و با استقبال بیشتری مواجه گردد.

عملیاتی شدن ٣٧ فرآیند بانکی
در پیشخوان مجازی رسالت

معاون اجرایی فناوری و اطلاعات بانک قرض الحسنه رسالت گفت: تاکنون ۳۷ فرآیند بانکی در سامانه مجازی پیشخوان رسالت تعریف و عملیاتی شده است. سیدمحمد مهدوی با اشاره به فراوانی درخواست های ثبت شده در پیشخوان مجازی رسالت افزود: بیش از ۱۶درصد از این درخواست مربوط به استان تهران است و استان های کرمان، اصفهان و خراسان رضوی به ترتیب رتبه های بعدی را ثبت کرده اند. معاون اجرایی فناوری و اطلاعات بانک قرض الحسنه رسالت استعلام برآورد تسهیلات، گذروازه اینترنت بانک، گذرواژه موبایل بانک، درخواست معرفی وام و درخواست دسته چک پنج فرآیند پرکاربرد در پیشخوان مجازی رسالت به شمار می روند.

بیمه پاسارگاد موفق به کسب رتبه یک
در شاخص بازده فروش شد

در بیست و سومین رتبه بندی شرکت های برتر ایران، شرکت بیمه پاسارگاد در شاخص بازده فروش «گروه مؤسسات بیمه» رتبه اول را کسب کرد. در تازه ترین رتبه بندی سازمان مدیریت صنعتی کشور که به معرفی شرکت های برتر ایران در سال ۱۳۹۸ اختصاص دارد، بیمه پاسارگاد در چهاردهمین سال فعالیت خود توانست رتبه اول را در بین شرکت های برتر به دست آورد. سازمان مديريت صنعتي براي بیست و سومین سال متوالي ، فهرست شركت هاي برتر كشور را بر اساس سال مالي ۱۳۹۸ با حضور مقامات، مدیران شرکتهای برتر و صاحب نظران اقتصادی و صنعتی در روز یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ با رعایت پروتکل های بهداشتی در مرکز همایش های صدا و سیما اعلام کرد. شاخص های گوناگونی از نظر فروش، رشد فروش، فروش سرانه، ارزش افزوده، دارایی، رشد دارایی، تعداد کارکنان، رشد اشتغال و… شرکت ها مورد ارزیابی قرار می گیرد.

تقدیر از بیمه کوثر در جشنواره دانش و پژوهش ساتا

در نخستین جشنواره دانش و پژوهش ساتا از مسئولان بیمه کوثر در بخش برگزاری همایش علمی تقدیر شد. براساس ارزیابی کمیته داوران و تایید کمیته علمی، شرکت بیمه کوثر با برگزاری همایشهای مدیریت ریسک و بیمه طی هفت سال، در بخش همایش در رتبه نخست قرار گرفت. گفتنی است، این جشنواره با هدف تشويق، ترغيب و ارتقای فعالیتهای علمی، شناسایی ظرفيتهاي موجود بخش دانش و پژوهش و همچنین تهیه بانک اطلاعاتی از پژوهشگران تحقیقاتی ساتا برگزار شد.

در دیدار مدیران دو مجموعه مطرح شد:

گروه بانک و بیمه: علیرضا ملاحتی - مدیرعامل بانک ملت در نشستی مشترک با مدیرعامل شرکت همراه اول، راه های تقویت همکاری های فی ما بین و ارائه خدمات جدید با همکاری دو مجموعه را مورد بررسی قرار داد.

دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت دراین نشست که عباس جفعرلو، عزیز آخوندی اصل، سیدابوطالب دیبایی، محمود رشیدی و مهدی قدمی معاونان مدیرعامل، وی را همراهی می کردند، از همراهی و همکاری شرکت همراه اول با این بانک قدردانی کرد و گفت: ازاین که همراه اول، بانک ملت را به عنوان بانک نخست خود انتخاب کرده خرسندیم و آمادگی لازم را برای ارتقای سطح همکاری ها اعلام می کنیم.

وی با بیان این نکته که بانک ملت، آماده تامین تمامی نیازهای همراه اول در حوزه خدمات و تسهیلات است، اضافه کرد:درعین حال در سایر بخش ها نیز می توان همکاری های مشترکی را تعریف کرد.

مدیرعامل بانک ملت با اشاره به این نکته که همکاری ها و فعالیت های مشترکی را برای خدمت به مردم و خارج از بحث تسهیلات می توان طراحی کرد، پیشنهاد داد که کمیته ای مشترک متشکل از متخصصان دو مجموعه، راه های تقویت همکاری ها را در زمینه های مختلف نوآورانه مورد بررسی قرار دهند و نتیجه این کار مشترک در قالب تفاهمنامه ای به امضای مدیران عامل دو مجموعه برسد.

وی با تاکید بر این نکته که برای تامین نیازهای پیمانکاران همراه اول اعم از تامین مالی، صدور ضمانتنامه و ... هم می توان تفاهمنامه ای سه جانبه را امضا کرد، ادامه داد: سامانه سامیار بانک ملت نیز می تواند در این زمینه کاربرد داشته باشد و می توان در جلسه ای جداگانه نسبت به معرفی کامل ظرفیت های این سامانه اقدام کرد.

دکتر بیگدلی با اشاره به پتانسیل های بالای دو مجموعه بانک ملت و همراه اول، خواستار همکاری مشترک برای ارائه خدمات جدیدتر به مردم و مشتریان شد.

وی اظهار امیدواری کرد که پیرو برگزاری این جلسه، چند کار مشترک انجام شود که نفع آن علاوه بر دو مجموعه به کل مردم ایران برسد.

مدیرعامل بانک ملت همچنین دستورات لازم را برای تامین نیازهای مالی همراه اول به ویژه در ماه پایانی سال صادر کرد.

مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول نیز در این جلسه اظهار داشت: بانک ملت از نظر میزان منابع، میزان مصارف و میزان ضمانتنامه های صادره، بانک نخست این شرکت محسوب می شود و همکاری بسیار نزدیکی با این بانک داریم.

وی با اشاره به این نکته که در دوره اخیر، سطح تعاملات همراه اول و بانک ملت افزایش یافته است، گفت: ما در بین بانک های کشور، بیشترین مراوده را با بانک ملت داریم و از این تعامل و ارتباط و همکاری خوب بین دو مجموعه، خرسندیم.

١١٢ هزار عروس و داماد در ١١ ماه اول سال جاری از بانک صادرات ایران وام قرضالحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه دریافت کردند. این بانک از ابتدای فروردین تا پایان بهمن ماه سال ٩٩ به ١١٢ هزار و ٣٧٩ عروس و داماد بالغ بر ٥٨ هزار و ٥٣٥ میلیارد ریال وام قرضالحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخت کرد تا این مدت ٩٠ درصد متقاضیان دریافت وام ازدواج در سال ٩٩ از این بانک، موفق به دریافت وام شدهاند. روند پرداخت وام قرضالحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه در بانک صادرات ایران طی سالهای گذشته به صورت مستمر انجام شده و نقش مهمی در عمل به مسئولیت اجتماعی و حمایت از تشویق ازدواج جوانان داشته به نحوی که این بانک از ابتدای سال ٩٧ تاکنون با پرداخت بیش از١١١ هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، زمینه ازدواج بیش از ٣٤١ هزار عروس و داماد را فراهم کرده است. بانک صادرات ایران به منظور ایفای مسئولیتهای اجتماعی و حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه، علاوه بر اعطای وامهای قرضالحسنه برای ازدواج، اشتغالزایی سرپرستان خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و معرفی شدگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پرداخت تسهیلات مسکن اقشار ویژه، بهسازی و نوسازی مسکن روستایی و بافت فرسوده، پرداخت وام به آسیبدیدگان حوادث غیرمترقبه از جمله سیل سال گذشته، حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط، اعطای وام به مشاغل آسیبدیده از کرونا، پرداخت وام ودیعه مسکن و سایر وامهای ضروری را همچنان در دستور کار دارد.

 

بیژن زنگنه وزیر نفت؛

به گزارش روزنامه تجارت به نقل از شانا ، بیژن زنگنه در آیین بهرهبرداری رسمی از طرحهای ملی انتقال، توزیع و ذخیرهسازی فرآوردههای نفتی با بیان اینکه به روزهای انتخابات ریاست جمهوری نزدیک میشویم؛ میگویند پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است، به ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس اشاره کرد و گفت: تصمیمهای ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس سال ۱۳۸۲ طبق اسناد موجود گرفته و موافقتنامه اجرایی آن امضا شد، دوستان دولت بعدی آمدند، دنبال کردند و این پالایشگاه را پیش بردند. همان قدری که زحمت کشیدند ما آن را با جزئیات اعلام کردیم.

وی با اشاره به اینکه گفته میشود نبوغ یک نفر پالایشگاه ستاره خلیج فارس را به پایان رسانده است، مگر پالایشگاه با نبوغ ساخته میشود!؟ پالایشگاه با همت و مدیریت ساخته میشود، افزود: همه میخواهند بگویند ما پالایشگاه ستاره خلیج فارس را ساختیم و آن را به نام خود تمام کنند. همیشه گفتهایم هرکسی میخواهد این پالایشگاه به نام او باشد اشکالی ندارد و استقبال میکنیم، اما انصاف هم موضوع خوبی است، زحمات دیگران را خراب نکنند.

وزیر نفت با اشاره به اینکه واحدهای فرآیندی پالایشگاه ستاره خلیج فارس طبق استناد موجود در سال ۹۲ حدود ۴۱ درصد پیشرفت داشتند، ادامه داد: این پالایشگاه با مدیریت و فداکاری مدیران پیش رفته است.

زنگنه با یادآوری اینکه در زمان تدریس «آشنایی با مدیریت پروژه» یکی از طرحهایی که فکر میکردم باید بهعنوان اغتشاش مدیریت درس داد نیروگاه شهید رجایی بود، تصریح کرد: وقتی سال ۱۳۶۸ وارد وزارت نیرو شدم با این نیروگاه زمین مانده برخورد کردم. خیلی زحمت کشیدیم تا این طرح را توانستیم تمام کنیم و از نظر مدیریتی به آن نظام دهیم. پس از این پروژه به این نتیجه رسیدیم که باید شرکتهای پیمانکار عمومی تأسیس شود. مپنا برای نیروگاه حرارتی و فرآب برای نیروگاه آبی تشکیل شد.

وی تصریح کرد: این نیروگاه همیشه در موضوع تدریس مورد توجهام بود، اما پس از دیدن پالایشگاه ستاره خلیج فارس دیدم نیروگاه شهید رجایی در مقابل آن هیچ است. باید این پروژه را موضوع تدریس قرار داد، اگر میخواهید اغتشاش مدیریتی در یک طرح پیدا کنید من بدتر از طرح ستاره خلیج فارس در عمر کاریام ندیدم. البته ساخت این پروژه ابتدا با روش خوبی آغاز شده است، اما وقتی جلوتر رفت به جایی رسید که فقط باید در دانشگاهها تدریس کرد، این افتخار ندارد.

وزیر نفت با بیان اینکه من و همکارانم وقت مدیریتی زیادی برای این پالایشگاه گذاشتهایم تا توانستیم این پروژه را با زحمت و فشار انجام دهیم، افزود: سردار عبدالهی، فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا به نقل از یکی از فرماندهان ارشد سپاه که بازدیدی از این طرح داشتند برایم نقل کردند اینجا (پالایشگاه ستاره خلیج فارس) داعش حمله کرده است.

زنگنه با اشاره به اینکه همه کاری در این پالایشگاه انجام شده بود، اما به کار اصلی پرداخته نشده بود، گفت: بسیار زحمت کشیده شد تا این پالایشگاه به تولید بنزین برسد. شرکتهای اویک و اویکو بسیار زحمت کشیدند تا توانستند این پالایشگاه را راهاندازی کنند. همکاران مدیریتی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی نیز هر هفته به این پالایشگاه سفر کردند، صدها ساعت وقت برای پروژه گذاشتم. ما منتی نگذاشتیم، زیرا وظیفهمان بود این کار را انجام دهیم.

وی تصریح کرد: آنچه به ما رسید نهتنها پیشرفت کم (پالایشگاه ستاره خلیج فارس)، بلکه یک وضع مغشوش بود که با ادامه آن راه هرگز به نتیجه نمیرسیدیم. مدیریت کار را تمام میکند. در پیشرفت مدیریت اصل است، اصل توسعهها با اندیشه درست مدبرانه است که نباید آن را دستکم گرفت.

وزیر نفت از همه افرادی که برای ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس زحمت کشیدند قدردانی کرد و با تأکید بر اینکه در این پروژه همه بودند و هیچکس نباید تکخوری کند، افزود: به زمان انتخابات ریاست جمهوری نزدیک میشویم، عدهای در این چند سال بیکار ماندند و حالا تلاش میکنند در انتخابات کاری کنند. زنگنه در ادامه به نقل قولی اشاره کرد و گفت: در انتخابات ریاست جمهوری قصابی در گرگان کاندیدا شد، از وی دلیلش را پرسیدند گفت این روزها وضعم بسیار خوب است، به این دلیل که همه میخواهند ببیند قصابی که کاندیدا شده کیست و به همین دلیل میآیند و از من گوشت میخرند، درسته که رئیسجمهور نمیشوم، اما رئیس صنف قصابان گرگان که میشوم.

وی افزود: حال عدهای بیکار بودند و دائم به وزارت نفت فحش میدهند. آخر افتخارات شما چه بوده است؟! برای خودتان افتخاراتی میسازید که هرگز وجود نداشته است. اگر از زاویه مدیریتی بخواهیم درباره کارهایی که انجام دادید بحث کنیم میبینیم بسیاری از آنها افتخارات نیست، سیئات است.

وزیر نفت تصریح کرد: اگر حرف نمیزنیم به این دلیل نیست که زبان نداریم، دلیلش این است که وقت نداریم.

زنگنه با قدردانی از شرکتهایی که طرحهای ملی انتقال، توزیع و ذخیرهسازی فرآوردههای نفتی را انجام دادند، اظهار کرد: فعالیتهای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران زیاد دیده نمیشود، اما جا دارد از زحمات آنها قدردانی شود. ما ۱۳ هزار کیلومتر خطوط لوله اصلی انتقال نفت و فرآورده داریم که روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت و فرآورده نفتی را برای مصارف داخلی انتقال میدهند.

وی با اشاره به توسعه فناوری در کشور و با بیان اینکه لولههای کشور همگی در ایران ساخته میشود، گفت: خط لوله گوره - جاسک همانطور که بارها گفتم ایرانیترین خطوط لوله نفت کشور است.

وزیر نفت با اشاره به اینکه با بهرهبرداری رسمی سه خط لوله مهم انتقال فرآورده کشور از تردد هزاران نفتکش جادهپیما جلوگیری میشود، افزود: خوشبختانه همه این طرحها در این دولت آغاز و در همین دولت تکمیل شد.

زنگنه، جلوگیری از قاچاق سوخت و فرآورده را که به دلیل یارانهای بودن آن در ایران رخ میدهد از جمله مزایای اجرای خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده عنوان کرد.

وی اجرای این سه خط لوله را برای تأمین فرآوردههای شمال از مسیر تهران بسیار با اهمیت دانست و با تأکید بر ضرورت توسعه پالایشگاهها و خطوط لوله افزود: ما ساخت چند خط لوله را در حال اجرا داریم که مهمترین آن، خط لوله انتقال فرآورده ۲۶ اینچ بندرعباس - سیرجان - رفسنجان است تا بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس را بتوانیم به مناطق مرکزی بیاوریم.

وزیر نفت مجموع هزینه سه خط شازند - قم - ری، نایین - کاشان - ری و تبریز - خوی - ارومیه را بیش از ۸ هزار میلیارد تومان و ۹۸ میلیون یورو عنوان کرد.

زنگنه با اشاره به خط لوله گوره جاسک و بیان اینکه همه تجهیزات این خط لوله در ایران ساخته میشود، گفت: جوشکاری و لولهگذاری این طرح تا پیش از پایان امسال تکمیل میشود، امیدواریم در ماههای نخست سال آینده نخستین بارگیری نفت خام از جاسک را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید کارهای بزرگی در حوزه پالایش و پخش و صادرات فرآوردههای نفتی انجام داده است، گفت: ظرفیت پالایشی کشور از رقم روزانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در سال ۹۲ به رقم کنونی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه کنونی رسیده است.