به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع شرکت بازرگانی دولتی ایران، حیدرعلی نصراظهار داشت: براساس این ارزیابی کیفیت نان سنگک در کشور 86.75 درصد، کیفیت نان بربری 88.07، تافتون و لواش به ترتیب 82.14 و 86.05 درصد بوده است.
سرپرست مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران، کیفیت نان آبان ماه امسال را خوب دانست و اظهارداشت: نظر کارشناسی کیفیت نان توسط ادارات غلات در استانها انجام و نتایج آن برای بررسی و تد,dن گزارش نهایی ارسال میشود.
وی با اشاره به اینکه در آبان ماه یک هزار و 46 نمونه در استانها مورد آزمایش قرار گرفته است،تصریح کرد: هدف از سنجش کیفیت نان توسط مراکز کنترل کیفی ادارات کل غلات و خدمات بازرگانی استانها پایش کارشناسی کیفیت است که طبق آزمون از نمونههای نان و مطابق استاندارد شماره دو هزارو 628 نانهای سنتی ویژگیها و روش آزمون انتخاب و مورد سنجش قرار میگیرد.
نصر، ویژگیهایی همچون سطح رویی و سطح زیرین، رنگ، قابلیت جویدن، عطر و طعم را از عوامل موثر بر کیفیت نان دانست و گفت: در تولید نان استفاده از جوش شیرین، بلانکیت یا جوهر قند وسایر مواد خارجی و کپکزدگی قابل قبول نیست.
سرپرست مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص نحوه درجهبندی کیفیت انواع نان سنتی کشور افزود: 90 تا 100 خیلی خوب، 80 تا 89.99 خوب، 60 تا 79.99 متوسط و کمتر از 60 را نیازمند ارتقای کیفی است.
بنابر این گزارش رییس روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه نیز امروز با انتشار پیامی در فضای مجازی صدور کارت نان را تکذیب کرد و گفت: اگر طرح حذف ارز 4200 گندم نهایی شود، فقط مصرف کننده نهایی با همان کارتی که یارانه میگیرد، نان یارانهای نیز خرید میکند.
انتهای پیام/