کد خبر: ۵۵۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۹
رییس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی تصریح کرد:
رییس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی گفت: در هفته های اخیر مصوبه ای برای کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی نداشته ایم و همچنان بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده های مردمی 15 درصد و سود تسهیلات پرداختی 18 درصد است.
تکذیب خبر کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی
رییس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی گفت: هنوز هیچ مصوبه‌ای در زمینه کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی نداشته‌ایم و همچنان سود تسهیلات پرداختی ۱۸ درصد است.
به گزارش تجارت آنلاین محمدرضا حسین زاده درباره جلسات شورای پول و اعتبار برای کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی اظهار داشت: در هفته های اخیر مصوبه ای برای کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی نداشته ایم و همچنان بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده های مردمی 15 درصد و سود تسهیلات پرداختی 18 درصد است.
وی درباره افزایش وام قرض الحسنه ازدواج به 15 میلیون تومان در سال آینده گفت: پیش از این وام ازدواج از 3 میلیون تومان به 10 میلیون تومان رسید و در حال حاضر نیز بر اساس مصوبه مجلس این رقم به 15 میلیون تومان افزایش یافته است.
مدیرعامل بانک ملی ایران ادامه داد: به هر حال ما تابع مصوبات مجلس و دولت هستیم و رقم تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را افزایش خواهیم داد.
حسین زاده در عین حال گفت: به هر حال منابع بانک ها برای اعطای تسهیلات قرض الحسنه محدود است و هر اندازه رقم تسهیلات افزایش یابد، صف دریافت کنندگان طولانی تر خواهد شد.
تکذیب خبر کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی در حالی اعلام می شود که در آخرین روزهای آذرماه امسال محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش‌خصوصی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برخی بانکها همچنان نرخ سود مصوب سپرده‌ها را اعمال نمی‌کنند گفت: هدف از کاهش نرخ سود سپرده ها در حوزه فعالیت های اقتصادی این بود که بتوان کاهش نرخ تامین مالی را در اقتصاد کشور صورت داد، بر این اساس اگر قرار بود که نرخ سود سپرده‌ها کاهش یابد، ولی نرخ وام‌های بانکی برای فعالان اقتصادی، توده‌های مردم و مجموعه فعالیت‌های اقتصادی، کاهش نیابد، کاهش نرخ سود سپرده هم دلیلی نداشت.
وی تصریح کرد: بر اساس آنچه که به عنوان مصوبات شورای پول و اعتبار مطرح است، کمیسیون اقتصادی از ابتدای دیماه در این حوزه ورود خواهد کرد و جمع بندی هم این است که کاهش نرخ سود وام ها و تسهیلات بانکی را تا قبل از پایان دیماه به مردم گزارش کنیم.
پورابراهیمی گفت: متناسب با نرخ سود سپرده ها، کاهش نرخ سود وام نیز باید صورت گیرد، این در حالی است که اکنون بانکها از نرخ سود سپرده ها عدول می کنند که این به دلیل ضعف سیستم نظارتی بانک مرکزی است و در مورد تسهیلات نیز این نرخ باید کاهش یابد. بانک مرکزی نیز باید برای هر دو بخش پاسخگو باشد و البته خروجی این است که تا اواسط یا اواخر دیماه، آنچه که به عنوان مصوبات مرتبط با نرخ سود سپرده ها است عملیاتی شود.


نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار