تعیین تکلیف معادن غیرفعال در گلستان
استاندار گلستان گفت: برخی معادن که سالها بدون بهرهبرداری رها شده بودند اکنون تعیین تکلیف شدند.علیاصغر طهماسبی در حاشیه جلسه شورای معادن استان، از تصمیمگیری درباره وضعیت معادن غیرفعال و بلاتکلیف ید خبر داد و گفت: در استان گلستان بیش از ۱۶ بهرهبردار ید در گذشتههای دور مجوز و پروانه بهرهبرداری دریافت کرده بودند، اما به دلیل تأخیر در برخی استعلامات یا نبود پیگیری، فعالیت مؤثری در حوزه اکتشاف و بهرهبرداری انجام نداده بودند. طی جلسهای مقرر شد وضعیت این معادن بهصورت جدی بررسی و تعیین تکلیف شود.طهماسبی با اشاره به لزوم شناسایی بهرهبرداران واقعی گفت: از وزارت صمت خواستهایم که وضعیت این افراد را بررسی کند؛ چنانچه بهرهبرداری امکانپذیر نیست، پروانه لغو شود، در غیر این صورت افراد باید فعالیت خود را از سر بگیرند. همچنین ارزیابی اهلیت بهرهبرداران از دیگر موضوعات مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.وی اظهار کرد: برخی افراد صرفاً مجوز دریافت کردهاند، بدون اینکه فعالیتی در حوزه معدن داشته باشند. در حالیکه استان گلستان یکی از قطبهای اصلی ید کشور است و سالانه بین ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن ید در کشور تولید میشود که در صنایع مختلف از جمله کشاورزی، دارویی و صنعتی کاربرد دارد.
افزایش ۱۱۰ درصدی اعتبارات شهرستان سیریک
فرماندار شهرستان سیریک از افزایش ۱۱۰ درصدی اعتبارات شهرستان در سال جاری خبر داد و آن را گامی مهم در مسیر توسعه متوازن منطقه دانست.رضا شهیدیاندر حاشیه جلسه کمیته برنامهریزی شهرستان با اشاره به جزئیات این رشد بیسابقه اظهار کرد: میزان اعتبارات شهرستان سیریک نسبت به سال گذشته تغییر اساسی داشته و از صد و چهل و شش میلیارد تومان به سیصد و شش میلیارد تومان افزایش یافته است، و با این افزایش طرحهای نیمه تمام نیز در آستانه بهره برداری قرار خواهند گرفت.شهیدیان سهم این شهرستان از اعتبارات داراییهای سرمایهای در سال جاری به ۷۷۶ میلیارد تومان عنوان کرد، و افزود: این اعتبارات شامل منابع استانی تملک داراییهای سرمایهای، قانون استفاده متوازن از امکانات کشور و محرومیتزدایی است.فرماندار سیریک تصریح کرد: این میزان اعتبار برای تکمیل و بهره برداری از ۱۰۰ طرح عمرانی و زیربنایی این شهرستان در زمینههای آموزشی و فرهنگی، ورزشی، بهداشت و درمان، آب و فاضلاب، راههای روستایی، عمران شهری و روستایی و… اختصاص یافته است.
گلباران محل شهادت
شهیدان انصاری و نورانی
گیلان -فرحی؛ با حضور جمعی از مدیران استانی، خانواده معظم شهیدان و اقشار مختلف مردم، محل شهادت شهیدان انصاری و نورانی در خیابان لاکانی رشت گلباران شد.در این مراسم معنوی که به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره خادمان صادق انقلاب اسلامی برگزار شد، حاضران با اهدای گل و قرائت فاتحه، به مقام شامخ این دو شهید عرصه مدیریت و خدمتگزاری ادای احترام کردند.همچنین در حاشیه این آئین، از سقاخانهای مزین به تمثال مبارک شهیدان علیاخوین انصاری و علیرضا نورانی که در محل شهادت آنان احداث شده است، با حضور استاندار گیلان رونمایی شد. این سقاخانه با هدف ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و زنده نگهداشتن یاد شهیدان در منظر عمومی طراحی و اجرا گردیده است.گفتنی است شهیدان انصاری و نورانی در تاریخ ۱۵ تیرماه ۱۳۶۰، در چهارمین روز از ماه مبارک رمضان و تنها یک هفته پس از حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، در مسیر عزیمت به محل استانداری گیلان توسط عوامل گروهک منافقین در رشت به شهادت رسیدند.
ضرورت شتاب در راهاندازی دستگاه پت اسکن در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری
در اجرای برنامه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جهت تسریع در روند بهرهبرداری از خدمات پت اسکن، جلسه هم اندیشی بررسی مراحل آمادهسازی، نصب و راه اندازی دستگاه پت اسکن در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی ساری برگزار شد.
این نشست در راستای مصوبات قبلی و به منظور هماهنگی بیشتر با حضور معاونین آموزشی و درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، کارشناسان نظارت و اعتباربخشی موسسات تصویربرداری پزشکی معاونت درمان دانشگاه و مسوولین بیمارستان، در محل دفتر ریاست بیمارستان امام خمینی ساری برگزار شد.دکتر آزاده ناظری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به نقش محوری پت اسکن در تشخیص سرطانها و همینطور سایر حوزههای بیماریهای قلبی، مغزی و عفونی، از اقدامات انجام شده در جهت تسریع در تکمیل پروژه ساختمان پت اسکن قدردانی کرد و با اشاره به نیازهای روزافزون بیماران شمال کشور خواستار هماهنگی بیشتر واحدهای دانشگاهی و بیمارستانی در روند آمادهسازی زیرساختهای فنی و تجهیزاتی و همینطور بارگزاری مجوزهای قانونی در صدور پروانه ها و در نهایت برنامه ریزی لازم شد.دکتر شفیع زاد معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این نشست بر لزوم تشکیل کمیته های تخصصی ضروری جهت پیشآمادگی و پیش بینی کمیته های تخصصی لازم جهت بهرهبرداری سریعتر از این پروژه تأکید کرد و گفت: این دستگاه نهتنها به مردم استان مازندران خدمات ارائه خواهد داد بلکه بیماران استانهای همجوار و دانشگاه های قطب نیز میتوانند از آن بهرهمند شوند.
تکمیل ۴۳ طرح نیمه تمام آذربایجان غربی با درآمدهای مالیاتی
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر ۴۳ پروژه نیمه تمام در استان با مالیاتهای پرداختی در حال تکمیل است.جعفر پورمختار در آئین تجلیل از برگزیدگان مسابقه «نقاشی مالیات من، انتخاب من»، با اشاره اجرای طرح نشاندار کردن مالیاتها در چهارچوب تکمیل فرمهای تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم اظهار کرد: در این راستا ۴۳ پروژه نیمه تمام در استان توسط سازمان برنامه و بودجه کشور انتخاب و معرفی شده که از کل مبلغ ۴۴۶ میلیارد تومان مورد نیاز برای اتمام پروژههای نیمه تمام، مبلغ ۲۸۷ میلیارد تومان توسط مؤدیان مالیاتی تأمین اعتبار شده است.وی به مشارکت ۱۷ هزار نفر مؤدی در طرح «نشاندار کردن مالیاتها» اشاره کرد و گفت: پروژههای حوزه بهداشت و درمان از جمله احداث بیمارستان، مراکز بهداشتی، پایگاه سلامت، اورژانس و … با استقبال ۴ هزار و ۷۱ مؤدی مواجه شد که بیشترین مشارکت کننده در تکمیل پروژههای نیمه تمام استان را به خود اختصاص داده است.پورمختار، اعتبار مورد نیاز برای تکمیل ۴۳ پروژه نیمه تمام استان آذربایجان غربی در قالب اجرای طرح نشان دار کردن مالیاتها را ۴۴۶ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: مؤدیان مالیاتی تاکنون ۲۷۸ میلیارد تومان یعنی ۶۲.۵۰ درصد اعتبار مورد نیاز را تأمین کردند.وی با اشاره وجود ۸۵ هزار مودی و فعال اقتصادی در استان، ادامه داد: از این تعداد ۱۷ هزار نفر در این طرح مشارکت داشتند.پورمختار با بیان اینکه از این تعداد ۱۱ طرح تکمیل شده است، گفت: میانگین پیشرفت فیزیکی مابقی طرحها ۷۷ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.وی در ادامه با اینکه اشاره به همچنین ۲.۵ همت در بین شهرداریها، فرمانداریها و دهیاریهای استان توزیع شده است، گفت: در قالب اجرای طرح «نشاندار کردن مالیاتها» مؤدیان مالیاتی میتوانند محل هزینهکرد مالیات خود را در پروژههای «ملی» و «استانی» مشخص کنند.
جلیل کریمی - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان البرز در نشست خبری که در سالن جلسات گفت وگو اداره کل ارشاد البرز برگزار شد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک مسئله صرفاً فقهی یا شخصی نیست؛ بلکه یک گفتمان تمدنی و ساختاری است که اساس حاکمیت اسلامی و ولایت مردم بر مردم را شکل میدهد. حجةالاسلام والمسلمین امید کولیوند با تأکید بر نقش مردم در تحقق این فریضه، اظهار کرد: امروز در استان البرز شبکهای منسجم از دبیران شهرستانی، فعالان مردمی، ائمه جماعات و دستگاههای اجرایی با محوریت ستاد شکل گرفته است که نقش مؤثری در پیشبرد این گفتمان ایفا میکنند. وی با بیان اینکه بزرگترین ظلم به این واجب الهی، محدودسازی آن به موضوعات خاص مانند حجاب یا تذکرات خیابانی است، ادامه داد: امر به معروف یک پروژه صرفاً فرهنگی یا انتظامی نیست؛ بلکه شامل نظارت بر عملکرد مسئولان، حمایت از مظلومان و پیگیری حقوق مردم نیز میشود. تضعیف نظام اسلامی، مصداق بارز منکر در زمانه ماست. وی افزود: «ستاد وظیفه دارد مطالبهگری را از حالت طلبکاری خارج کرده و آن را مبتنی بر قانون، اخلاق و شفافیت پیش ببرد. تاکنون دهها نشست نخبگانی در دانشگاهها، حوزهها و دستگاههای اجرایی برگزار کردهایم و در جریان بحران ۱۲ روزه اخیر نیز، با کمک شبکه مردمی، عملکرد مطلوبی در شناسایی و گزارش تخلفات داشتیم.» کولیوند با اشاره به ساختار قانونی ستاد، بیان کرد: طبق قانون، ستاد متشکل از ۱۶ دستگاه است و جلسات فصلی با مشارکت نهادهایی چون استانداری، قوه قضاییه، وزارت اطلاعات، سازمان تبلیغات و دیگر ارگانها برگزار میشود. همچنین با حمایت قوه قضاییه، شعب ویژه رسیدگی به مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در سطح استان راهاندازی شده است.
وی افزود: قانون حمایت از آمران به معروف نیز یکی از ابزارهای مهم در حمایت از کنشگران اجتماعی و مردمی است که باید بیشتر تبیین و اجرایی شود. دبیر ستاد درخصوص موضوع حجاب که یکی از مصادیق پرتکرار مطالبهگری مردمی است، گفت: ستاد در حوزه حجاب فعالیتهای عملیاتی متعددی انجام داده، اما تمرکز ما صرفاً بر اجرای عملیات نبوده، بلکه همواره بر مطالبهگری مسئولانه از نهادهای قانونی تأکید کردهایم. ما تلاش کردهایم بهجای برخورد رسانهای، با گفتوگو و تماس مستقیم، بسیاری از مسائل را حل کنیم. کولیوند همچنین از اجرای طرح "هر محله یک ستاد" و بهرهگیری از ظرفیت مردمی خبر داد و افزود: شبکهای از ۴۰ مسجد شاخص را در استان فعال کردهایم. این مساجد به عنوان بازوهای مردمی نظارت، مسئولیتهایی چون تنظیم بازار، رصد احتکار، و مقابله با گرانفروشی را در سطح محلات برعهده گرفتهاند. همکاری نزدیکی نیز با نهادهایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام داشتهایم. وی در بخش دیگری از سخنان خود به اشکالات ساختاری در سطح ملی اشاره کرد و گفت: ساختار فعلی ستاد با اهداف اولیه فاصله دارد. این نهاد باید قدرت و استقلال بیشتری برای احیای امر به معروف داشته باشد، چنانچه در نامه شورای انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۵۸ نیز بر تأسیس نهادی فراقوهای برای این مهم تأکید شده بود. وی تصریح کرد: نباید امر به معروف را صرفاً به حضور ظاهری افراد خلاصه کنیم. بهعنوان نمونه، ما هیچگاه از خانمهای چادری برای تذکر به مردم در ورودیها استفاده نکردهایم. این اقدامات در صورت انجام، توسط گروههایی خارج از ستاد صورت گرفته که مورد تأیید ما نیست. حجتالاسلام کولیوند با تأکید بر نقش بیبدیل مردم در جبران ضعف ساختارها، خاطرنشان کرد: همه دولتها خطا دارند، تنها دولت امام عصر(عج) معصوم است. اما مردم اگر در کنار نهادها باشند، میتوانند ضعفها را پوشش دهند. برخی مسئولان شاید از خدا نترسند، اما از مردم و رسانه میترسند. به همین دلیل، نقش مردم در این مسیر حیاتی است. ما تلاش کردهایم با ایجاد باب گفتوگو، هیچگاه مردم را در مقابل مردم قرار ندهیم. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز نیز با اشاره به همبستگی کمنظیر ملت ایران به ویژه مردم این استان در جنگ ۱۲ روزه، گفت: این اتحاد ملی بزرگترین سرمایه در برابر هجمه های دشمنان اسلام و کشور است. ابراهیم شریفی با بیان اینکه پیروزی ملت شریف ایران در برابر هجمههای دشمنان نشان داد که اتحاد واقعی، سختترین گذرگاهها را نیز با موفقیت پشت سر خواهد گذاشت،افزود: این همبستگی و ایستادگی، دستاوردی است که باید قدر آن را دانست و برای استمرار آن تلاش کرد.وی با تأکید بر جایگاه خطیر رسانهها در جریانسازی فرهنگی و مقابله با آسیبهای اجتماعی، اظهار کرد: رسانهها با نورافکنی بر زوایای تاریک جامعه، محلهای فساد و خطا را ناامن کردهاند؛ این اقدام ارزشمند، مصداق واقعی جهاد تبیین در شرایط کنونی کشور است. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز با تاکید بر تعامل قانونمدارانه با ستاد امر به معروف استان خاطرنشان کرد: حضور جدی اصحاب رسانه و انتشار شفاف واقعیتها، موجب میشود بسیاری از افراد فرصتطلب و متخلف احساس امنیت نکنند و این خود بزرگترین کمک به اصلاح اجتماعی است.
مدیرکل امور مالیاتی استان یزد گفت: سال گذشته بالغ بر ۳.۵ همت عوارض بین شهرداریها و دهیاریهای استان توزیع شده است. رضا نجفزاده در نشست خبری به مناسبت هفته فرهنگسازی مالیاتی گفت: هفته مالیات، نمادی از نقشآفرینی مودیان و کارکنان مالیاتی در تأمین مالی کشور و پیشبرد اهداف توسعهای است.وی با اشاره به جایگاه کلیدی مالیات در اقتصاد کشور افزود: بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی و تأیید سازمان برنامهوبودجه، در سال گذشته ۷۶ درصد از هزینههای جاری کشور و نیمی از کل بودجه عمومی، عمرانی و جاری از محل مالیات تأمین شده است. به گفته او، در صورت تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه، این سهم باید به ۷۰ درصد از کل بودجه کشور افزایش یابد.نجفزاده با تأکید بر تعامل بیشتر با مودیان بهویژه در شرایط اقتصادی دشوار کنونی خاطرنشان کرد: سازمان امور مالیاتی کشور در کنار کسبوکارها ایستاده و تلاش دارد عدالت مالیاتی را با بهرهگیری از ابزارهای نوین اجرایی و فرهنگی محقق کند.وی ادامه داد: حدود ۷۰ درصد از هزینههای شهرداریها و دهیاریها از محل مالیات و عوارض ارزش افزوده تأمین میشود. در همین راستا طی سال گذشته بیش از ۳.۵ هزار میلیارد تومان عوارض بین این نهادها توزیع شد و با وجود رشد اندک این عوارض، استان یزد از نظر سرانه جمعیتی در جایگاه سوم کشور قرار گرفت.نجفزاده همچنین به رشد قابل توجه مالیات در برخی بخشها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از ۱,۷۰۰ میلیارد تومان مالیات در حوزه سلامت دریافت شده که نسبت به سال قبل، ۶۱ درصد افزایش داشته است. سهم ورزش نیز با رشد هشت درصدی به ۱۲۰ میلیارد تومان رسید. برای کتابخانههای عمومی و بخش عشایری استان نیز به ترتیب دو و یک میلیارد تومان مالیات اختصاص یافته است. وی با بیان اینکه برای سال گذشته تحقق ۲۵ هزار میلیارد تومانی درآمد مالیاتی در استان پیشبینی شده بود، اضافه کرد: از این میزان، ۲۴.۸ هزار میلیارد تومان معادل ۹۹.۱ درصد وصول شده است. همچنین اعتبارات استانی نیز با رشد ۵۶ درصدی نسبت به سال پیش، بهطور کامل جذب شده است.
نبی اله شمسی فر مدیر مخابرات منطقه لرستان در پیامی ثبت جهانی محوطههای پیش از تاریخ دره خرم آباد را تبریک گفت.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی، نبی اله شمسی فر مدیر مخابرات منطقه لرستان در پیامی ثبت جهانی دره خرم آباد را تبریک گفت.متن پیام به این شرح است: 20 تیرماه یادآور روز بزرگی برای لرستان و خرم آبادیها است، روزیکه در آن، دره خرمآباد بهعنوان یکی از کهنترین محوطههای پیشاتاریخی ایران، در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید و به جهانیان معرفی شد.دره خرمآباد به عنوان اولین زیستگاه بشر شناخته میشود و هیچ کشوری تاکنون هیچ پروندهای را فراتر از ۶۳ هزار سال به یونسکو ارائه نکرده است.تاریخ و فرهنگ و تمدن ایران زمین همواره در تارک جهان میدرخشد و امروز ثبت جهانی بیست و نهمین اثر ملموس ایران در فهرست آثار جهانی یونسکو بار دیگر شکوه تمدن ایران زمین را یادآور شد.دره خرمآباد یکی از مهمترین نمونههای حیات انسانی در دوران پیش از تاریخ در فلات ایران است ، ثبت جهانی این محوطه تاریخی، نقطه عطفی در توسعه گردشگری فرهنگی و معرفی قابلیتهای منحصر به فرد لرستان در سطح بینالمللی خواهد بود.مخابرات منطقه لرستان ، بهعنوان یکی از بازیگران کلیدی توسعه در استان این رویداد را موجب تحولات عظیم در رونق صنعت گردشگری و توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در سطح استان دانسته و خود را موظف به حمایت از این امر می داند و از این فرصت برای توسعه و افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در استان و هوشمندسازی استفاده نموده و تمام توان خود را بکار خواهد گرفت.اینجانب این افتخار غرورآفرین فرهنگی را به استاندار محترم ، کلیه مسئولین استانی ، میراث فرهنگی و مردم عزیز کشورمان و به ویژه مردم شریف خرم آباد تبریک و تهنیت عرض مینمایم و امیدوارم این اتفاق علاوه بر پیامدهای مثبت و ارزشمند فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برای استان لرستان ، بستری شود برای حفاظت و پاسداشت بیشتر از این آثار فاخر و سایر گنجینههای بیبدیل تاریخی و فرهنگی لرستان.
تاج آباد- تجارت: حسین افضلی، به عنوان سرمربی تیم پالایشگاه نفت شازند معرفی شد و پرونده آخرین نیمکت تیم لیگ برتری را بست.به گزارش روابط عمومی ،پس از بررسی برنامه ارائه شده از حسین افضلی که به باشگاه ارائه شد، هدایت تیم فوتسال پالایش نفت شازند را بر عهده گرفت.حسین افضلی سابقه سرمربیگری در تیمهای فوتسال فیروز صفه اصفهان، فولاد ماهان اصفهان، گیتیپسند اصفهان، زمزم اصفهان، شهروند کاشان، دیسی اینوِست تاجیکستان، کراپ الوند قزوین و گهر زمین سیرجان را در کارنامه دارد.صعود به لیگ برتر فوتسال ایران به همراه تیم فیروز صفه اصفهان در سال ۱۳۸۸ ،قهرمانی در لیگ برتر فوتسال ایران به همراه تیم فولاد ماهان اصفهان در سال ۱۳۸۸،قهرمانی در لیگ قهرمانان فوتسال آسیا به همراه تیم فولاد ماهان اصفهان در سال ۱۳۸۸ (۲۰۱۰) وصعود به لیگ برتر فوتسال ایران به همراه تیم کراپ الوند قزوین در سال ۱۳۹۹ از افتخارات حرفه ای حسین افضلی است.سرمربی جدید تیم فوتسال پالایشگاه شازند در گفتگو با خبرنگار واحد خبر شرکت در خصوص برنامه هایش برای تمرینات تیم فوتسال گفت : تمرینات ما کمی با تأخیر آغاز می شود و تقریباً جزء آخرین تیم هایی هستیم که فعالیت تمرینی خود را استارت می زنیم؛لذا شرایط سختی را پیش رو داریم . اما به زودی با جذب دیگر بازیکنان تیم ،تلاش خواهیم کرد در فرصت کوتاه باقی مانده، تیمی را روانه لیگ کنیم که در شأن این پالایشگاه و مردم منطقه باشد. من معتقدم کار اگر اصولی و حرفه ای باشد به نتیجه می رسد.حسین افضلی تیم های صنعتی لیگ برتر را تیم هایی مجرب و کارآمد دانست و تصریح کرد: من با تیم های صنعتی زیادی کار کرده ام .تیم های صنعتی مدیرانی قوی و حرفه ای دارند که ضمن داشتن تجربه، با مسیر نیز به خوبی آشنا هستند و این خود کمک شایسته ای برای تیم است . وی در خصوص موفقیت های ورزشی خود با تیم های صنعتی گفت : ما با تیم فولاد ماهان اصفهان قهرمان ایران و آسیا شدیم . همچنین 5 سال با تیم گهر زمین سیرجان همراه بودم که موفقیت های خوبی را به دست آوردیم . افضلی با تجلیل از حمایت های دکتر چراغی مدیرعامل پالایشگاه از تیم فوتسال اظهار داشت : اینکه مدیران پالایشگاه ورزشی هستند، می تواند موجب تسریع کارها و تسهیل روند امور شود .وی در خاتمه ضمن ابراز خشنودی از حضور در تیم فوتسال پالایشگاه شازند افزود : امیدوارم با توکل به خداوند و یاری اهل بیت علیهم السلام موفقیت های ورزشی خوبی را برای پالایشگاه و مردم منطقه به ارمغان بیاوریم و حاصل تلاش ما انگیزه و نشاط بیشتر برای مردم شهر باشد . ضمن اینکه انتظار دارم مردم عزیز نیز از این تیم حمایت کنند و به عنوان یار ششم، در کنارمان باشند . این گزارش می افزاید باشگاه فرهنگی - ورزشی پالایشگاه نفت شازند با ۵ بازیکن جدید به طور رسمی قرارداد امضا کرده است و این بازیکنان زیر نظر سرمربی جدید در تمرینات شرکت خواهند کرد.شهاب طالبی، سهیل جامدی، محمد رضا کردی، مراد ناظری و رحمان سارانی بازیکنان تیم فوتسال پالایشگاه نفت شازند در لیگ برتر خواهند بود.
کنعانیان- تجارت: سرپرست معاونت مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی کردستان، گفت: اقدامات اولیه و زمینه احداث ۲ واحد مدرسه در شهرهای قروه و بیجار از محل اعتبارات بازآفرینی شهری فراهم شد.امیرحسین جمشیدی روز شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: ساخت مدارس در راستای تامین نیاز و سرانههای آموزشی در مناطق مورد هدف بازآفرینی همواره از اولویتها بوده و تاکنون اقدامات مناسبی در این راستا در استان انجام شده است.وی افزود: در همین راستا تیرماه امسال،۲ مناقصه تعیین پیمانکار برای احداث ۲ واحد مدرسه ۹ و۶ کلاسه در شهرهای قروه و بیجار انجام شد و با تعیین پیمانکار این ۲ پروژه، عملیات اجرایی آنها به زودی آغاز می شود.سرپرست معاونت مسکن وساختمان اداره کل راه وشهرسازی کردستان اضافه کرد: مدرسه ۹ کلاسه با بیش از ۲۶۲ میلیارد ریال اعتبار در ناحیه منفصل شهری قروه و مدرسه ۶ کلاسه در محله تخت شهر بیجار با اعتبار ۲۱۵ میلیارد ریالی احداث می شود.