سرپرست فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک سازمان غذا و دارو از استمرار تأمین و توزیع هدفمند شیر خشک خبر داد و گفت: تخصیص سهمیه شیرخشک براساس سن و کد ملی نوزاد انجام می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، «شهرام شعیبی» با تأکید بر استمرار روند تأمین و توزیع شیر خشک، گفت: تخصیص سهمیه شیر خشک نوزادان بر اساس کد ملی و سن آنها انجام می‌شود.  وی با اشاره به تولید شبانه‌روزی شیر خشک‌های معمولی و رژیمی در کارخانه‌های داخلی، وضعیت ذخایر را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: توزیع عادلانه این فرآورده‌ها تحت نظارت معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌ها و از مسیرهای تعیین‌شده صورت می‌گیرد.  شعیبی ادامه داد: شیر خشک‌های رگولار به صورت پراکنده و کنترل‌شده از طریق داروخانه‌ها توزیع می‌شود و برای دریافت شیر خشک‌های رژیمی، خانواده‌ها باید با معرفی‌نامه معاونت غذا و دارو محل سکونت به داروخانه‌های منتخب در سراسر کشور مراجعه کنند.   وی با اشاره به سامانه تأمین شیر خشک نوزادان خاطرنشان کرد: این سامانه با بهره‌گیری از اطلاعات کد ملی و سن نوزاد، امکان رصد سهمیه ماهانه را فراهم کرده و ممکن است در مراجعه نخست، بخشی از سهمیه تحویل و در مراجعات بعدی، بخش باقی‌مانده ارائه شود.

 با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی، پلیس مهاجرت و گذرنامه از زائران خواست هرچه زودتر نسبت به دریافت یا تمدید گذرنامه خود اقدام کنند؛ همچنین گذرنامه‌های زیارتی صادرشده در سال گذشته، در صورت اعتبار، همچنان برای سفر به عتبات قابل استفاده هستند. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و افزایش تدریجی سفرهای زیارتی به عتبات عالیات، پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا از زائران خواست تا برای جلوگیری از ازدحام و سهولت در انجام امور اداری، هرچه زودتر نسبت به دریافت یا تمدید گذرنامه اقدام کنند.  بر اساس اعلام پلیس، همه شهروندانی که گذرنامه آن‌ها منقضی شده یا مدت اعتبار آن کمتر از شش ماه است، می‌بایست پیش از آغاز موج سفرهای اربعین، نسبت به تمدید یا تعویض گذرنامه خود اقدام کنند تا در روند خروج از کشور با مشکل مواجه نشوند. این در حالی است که متقاضیان جدید نیز باید با ثبت‌نام زودهنگام، از شلوغی دفاتر پلیس+10 در هفته‌های پایانی منتهی به اربعین پیشگیری کنند.  همچنین طبق اعلام مراجع رسمی، گذرنامه‌های زیارتی که سال گذشته صادر شدند، همچنان اعتبار دارند و دارندگان این گذرنامه‌ها، در صورتی که تاریخ اعتبار آن‌ها منقضی نشده باشد، می‌توانند بدون نیاز به دریافت گذرنامه جدید، برای سفر به عتبات از آن استفاده کنند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در اولین اقدام خود در این تیم باید در سه پست اصلی به فکر ترمیم تیمش باشد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، وحید هاشمیان اولین تجربه جدی خود در عرصه سرمربیگری را در پرسپولیس آغاز کرده است، اتفاقی بسیار هیجان‌انگیز برای او که می‌تواند تا حد زیادی آینده مربیگری‌اش را تحت تأثیر قرار دهد. هاشمیان که اکنون با تیمش در اردوی ترکیه به سر می‌برد، بلافاصله پس از حضور در کادر فنی په په لوسادا و امیلیو آلوارز را به‌عنوان مربیان بدنساز و دروازه‌بانان و همچنین امیرحسین پیروانی را هم به‌عنوان دستیار به کادر خود اضافه کرد، اما به لحاظ بازیکن هنوز چالش‌های زیادی پیش روی هاشمیان است.
  پرسپولیس که چندین وینگر در نقل‌و‌انتقالات امسال جذب کرده است و ترافیک زیادی در این بخش دارد، در سه پستِ مدافع میانی، مدافع راست و هافبک طراح به شدت دچار نقص است، موضوعی که هم باشگاه پرسپولیس به آن اذعان دارد و هم هاشمیان دنبال بازیکن برای این پست‌هاست. البته علاوه بر این سه پُست، وضعیت سرخپوشان در پست‌های مدافع چپ و مهاجم نیز چندان جالب توجه نیست و احتمال دارد در این بخش‌ها نیز سرخپوشان بازیکنانی جدید جذب کنند.
 در این شرایط به نظر می‌رسد اولین چالش هاشمیان در پرسپولیس، بحث بالانس کردن تیمش در پست‌های مختلف است. لیست بزرگسالان پرسپولیس در حال حاضر فقط دو جای خالی دارد و با توجه به خریدهای انجام شده و محدودیت سرخپوشان، احتمالاً این مربی برای جذب بازیکنان جدید باید با کنار گذاشتن یکی دو بازیکن، لیست سرخپوشان را خالی کند.  طبق پیگیری خبرنگار تسنیم، هاشمیان در حال حاضر با کادر فنی خود در حال بررسی چندین بازیکن در پُست‌های مورد نیاز است و به‌زودی لیست بازیکنان مدنظر خود را به باشگاه تحویل خواهد داد.

با دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارگروه رسیدگی به هنرمندان خسارت دیده از جنگ ۱۲ روزه به ریاست حسین انتظامی معاونت توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد و همراهی معاونت‌های تخصصی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل و هفته گذشته نخستین جلسه این کارگروه برگزار شد. 
نیکنام حسینی‌پور، مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره اقدامات و تصمیمات این کارگروه گفت: بعد از جنگ ۱۲روزه با توجه به خسارت‌هایی که به حوزه‌های مختلف وارد شده بود برای ارزیابی و رسیدگی به خسارت‌های وارد شده به ذی‌نفعان وزارت فرهنگ و ارشاد کمیته‌ای در وزارتخانه تشکیل شد. 
وی ادامه داد: در اولین قدم در این کمیته مقرر شد خسارت‌هایی که هنرمندان اهالی فرهنگ و هنر و رسانه دیده بودند احصا شود؛ این خسارت‌ها بخشی در مناطق مسکونی، دفاتر کاری فیلمسازان، ناشران، کتابفروشان و اهالی رسانه حتی کلیساها ایجاد شده بود که این خسارت‌ها از طریق معاونت‌های تخصصی در وزارت ارشاد احصا شد و در نهایت به لیستی رسیدیم که شامل هنرمندان متفاوتی بود که خسارت بعضی‌ها جدی و بعضی در حد شکستن شیشه و خرابی‌های کم بود؛ همکاران صندوق هنر به محل حادثه رفتند و من هم چندبار تلفنی تماس گرفتم و در نهایت بعضی خسارت‌ها جبران شد.  رئیس مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: خانه‌های بعضی از هنرمندان خسارت‌دیده استیجاری بود و به دلیل خرابی امکان سکنی گزیدن نبود. قرار شد وام‌هایی به خسارت‌دیدگان داده شود. این وام براساس درخواست افراد و میزان خسارت‌هاست؛ قرار شد کارگروهی با نظارت صندوق هنر که بازوی اجرایی وزارتخانه است بازدیدی داشته باشند و در هفته جاری گزارش‌های‌شان را بیاورند تا اقدامات عملی صورت گیرد؛ مثلاً بنیاد رادی به صورت فوری قرار است این کار را انجام دهد و با همکاری مؤسسه‌های زیرمجموعه مکانی برای آنها اجاره شود.