طاهر آیتاللهی، کارمند نمونه آزمایشگاه در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران، در پی حملات و تجاوز رژیم صهیونیستی، در منزل مسکونی خود واقع در خیابان پاتریس لومومبا آسمانی شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، 23 خردادماه شب تولد دختر 11 ساله طاهر بود، طاهر آیتاللهی، کارشناس آزمایشگاه بیمارستان رسول اکرم(ص) بود. عمدتاً شبکار بود و آن شب هم قرار بود در بیمارستان باشد؛ همسر و فرزندانش رفته بودند منزل یکی از نزدیکان که تنها نباشند تا وقتی پدر بیاید. طاهر آمده بود خانه که چند دقیقهای در منزل باشد و وسیلهای بردارد؛ خانهای در نزدیکی بیمارستان محل خدمتش، در پاتریس لومومبا؛ یکباره آتش خشم و جنایت اسرائیل آمد و در یک لحظه زندگی چند تن را گرفت. وزارت بهداشت , بهداشت و درمان , شهادت , آزمایشگاه , شهید , شهدای جنگ 12 روزه , جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران , فردای آن روز رسانهها نوشتند: «طاهر آیتاللهی، کارمند نمونه آزمایشگاه در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران، با 24 سال سابقه خدمت، در پی حملات و تجاوز رژیم صهیونیستی، در منزل مسکونی خود واقع در خیابان پاتریس لومومبا آسمانی شد.»
وزارت بهداشت , بهداشت و درمان , شهادت , آزمایشگاه , شهید , شهدای جنگ 12 روزه , جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران ,
اما همه چیز به به همین چند جمله ختم نمیشد. خانم مولانایی، همسر شهید طاهر آیتاللهی در گفتوگو با تسنیم، ماجرا را این طور روایت میکند: «من و طاهر با هم همکار بودیم، او 45 سال داشت و 24 سال سابقه کار، عمدتاً شبکار بود، من هم صبحها در بیمارستان کار میکردم. ثمره ازدواج ما دو دختر 4 و 11 ساله است. آماده شده بودیم برای برگزار کردن جشن تولد دختر بزرگترمان، که خبر آمد به خانهمان حمله شده.» با صدایی سرشار از بغض و حسرت میگوید: «هنوز جنگ شروع نشده بود. برای این که با بچهها تنها نباشیم در خانه خودمان نمانده بودیم و به خانه یکی از اقوام رفته بودیم؛ طاهر شب کار بود و باید میرفت بیمارستان، چند دقیقهای بود برگشته بود خانه که خبر رسید به محله ما حمله شده؛ سراسیمه به سوی منزلمان رفتم. همه چیز خراب شده بود و با خانهمان که حالا تخریب شده بود مواجه شدم؛ شوک بعدی، نبودن اثری از طاهر در آنجا بود.
تمهیدات لازم برای ثبتنام فرزندان شهدای حملات جنایتکارانه اخیر رژیم صهیونیستی در مدارس شاهد فراهم شده است. به گزارش تسنیم، در پی تجاوزات نظامی اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان، طبق اعلام رسمی بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکنون شهادت 1062 نفر از هموطنان محرز شده و بیش از 5800 نفر نیز مجروح شدهاند.
علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزشوپرورش، با اشاره به پیامدهای انسانی این جنگ، اعلام کرد: در جریان این حملات، 30 دانشآموز و 7 معلم به فیض شهادت نائل آمدهاند.
در همین راستا، زهرا پناهیروا؛مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزشوپرورش از آغاز فرآیند ثبتنام فرزندان شهدای این جنگ تحمیلی در مدارس شاهد سراسر کشور خبر داد و گفت: با افتخار در خدمت خانوادههای شهدا و ایثارگران هستیم و تمهیدات لازم برای ثبتنام فرزندان شهدای حملات اخیر در مدارس شاهد فراهم شده است. وی افزود: در همین زمینه، بخشنامهای به ادارات کل آموزشوپرورش استانها ابلاغ شده تا با ارائه گواهی تأییدیه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یا شهرستان، همکاری لازم برای ثبتنام این عزیزان در مدارس شاهد صورت گیرد.
مدارس شاهد که با هدف ارائه خدمات آموزشی با کیفیت به فرزندان شهدا و ایثارگران راهاندازی شدهاند، حالا میزبان نسل جدیدی از فرزندان شهدا خواهند بود. دو گروه از دانشآموزان شاهد و غیرشاهد میتوانند در این مدارس ثبتنام کنند.
دانشآموزان طرح شاهد شامل خانواده ایثارگران از جمله فرزندان شهدا، آزادهها و جانبازان بالای 50 درصد است.
با این حال فرزندان معلمان و کارکنان آموزش و پرورش با وجود نداشتن سهمیه خانواده شهدا، آزاده و جانبازان برای ثبتنام در مدارس شاهد امتیاز دارند.
مدیرعامل باشگاه تراکتور در واکنش به درخواست جذب ترابی یا حسینزاده از سوی باشگاه پرسپولیس در ازای رضایت دادن در پرونده بیرانوند گفت: ما به همه بازیکنانمان نیاز داریم و هیچ بازیکنی را از دست نخواهیم داد.
سعید مظفریزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره انتخاب مجددش بهعنوان مدیرعامل باشگاه تراکتور اظهار داشت: من به دلیل مشکلات شخصی بعد از پایان فصل گذشته استعفا دادم. واقعاً هم درگیر مشکلات شخصی بودم، ولی با توجه به جلسه آخری که با هیئت مدیره داشتم و اعضای هیئت مدیره با استعفای من موافقت نکردند، تصمیم گرفتم دوباره در خدمت تراکتور باشم. واقعاً این یک افتخار برای من است و سعی میکنم با رفع مشکلات شخصی بیشتر در خدمت باشگاه باشم. وی در پاسخ به این پرسش که در مدت زمان غیبتش در باشگاه تراکتور نقلوانتقالات این باشگاه انجام شده و آیا او در جریان این اتفاقات هست یا خیر، گفت: من از دور پیگیر اخبار باشگاه بودم. باشگاه ما براساس ساختار تعریف شده است و واقعاً به فرد متکی نیست. با نبود کسی هم باشگاه ضربه نمیخورد و همه چیز تعریف شده است. ما برای نقلوانتقالات یک کمیته با این عنوان داریم که زیر نظر هیئت مدیره است و براساس سیاستهای باشگاه و نیاز کادر فنی بازیکن جذب میکند. بر همین اساس هم کار انجام شده است و الان نیز با آمدن من به همین شکل کارمان را ادامه میدهیم. «ریکاردو آلوز هم درخواست فسخ داده و به اردوی تراکتور در ترکیه اضافه نشده است. باشگاه چه تصمیمی درباره او خواهد گرفت؟»، مدیرعامل باشگاه تراکتور در پاسخ به این سؤال تأکید کرد: آلوز به اردو نرفته است. باشگاه با او و وکیلش تماس گرفته و خواسته است به تمرینات اضافه شود، ولی تا این لحظه این اتفاق نیفتاده است. من هم از دیروز پیگیر این موضوع بودم و سعی کردم با آلوز و وکیلش ارتباط بگیرم. قطعاً اگر اتفاق جدیدی بیفتد اطلاعرسانی خواهیم کرد.
مظفریزاده در مورد اینکه آیا احتمال شکایت از آلوز به فیفا وجود دارد، تصریح کرد: این جزو مسائل داخلی باشگاه است، ولی ما قطعاً پیگیری خواهیم کرد. ما فعلاً مکاتبه کردیم و منتظر پاسخ هستیم، اما حتماً هر کاری که به صلاح باشگاه باشد، انجام خواهیم داد. «محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور با رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای مصالحه در پرونده بیرانوند دیدار داشته است. ظاهراً باشگاه پرسپولیس هم برای رضایت در این پرونده خواستار جذب بازیکنانی مانند ترابی و حسینزاده شده است، موضع باشگاه تراکتور در قبال این درخواست چیست؟»، وی در پاسخ به این پرسش گفت: بله جلسهای بین زنوزی و درویش برگزار شده است. این جلسه کلی و در راستای تعاملات دو باشگاه بوده است که در آن موضوع پرونده بیرانوند هم مطرح شده، ولی پرونده بیرانوند یک مسئله حقوقی است و روند خودش را طی میکند. ارکان قضایی فدراسیون هم درباره آن تصمیمگیری خواهند کرد و قطعاً هر موقع به جمعبندی برسند رأی را اعلام میکنند.
رئیس خانه فرهنگ ایران در لاهور شهادت کودکان در حمله رژیم صهیونیستی به خاک وطن را مصداق توحش و نهایت قساوت قلب این رژیم توصیف کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست ادبی «رایان؛ جگرگوشه ایران» در محکومیت جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در طول جنگ 12 روزه در به شهادت رساندن کودکان با یادی از کوچکترین شهید این جنگ تحمیلی، یاران قاسمیان، شب گذشته 24 تیرماه، با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و ادب کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان، و هند با اجرا و دبیری سید مسعود علویتبار از سوی گروه بینالمللی هندیران برگزار شد. در این نشست شاعرانی چون علیرضا قزوه، ایرج قنبری، سید مهدی بنی هاشمی، رسول شریفی، سید مسعود علوی تبار، علی مزمل لاهوری، مهدی باقرخان، نغمه مستشار نظامی، نگین نقیبی، عظمی زرین نازیه، زهرا پرویزی، نجمه بنائیان بروجنی، شهلا کلبعلی، فاطمه شکل آبادی، مینا و ملیکا سلطانی پور، و صبا فیروزی حضور داشتند.
برای رایان؛ کوچکترین شهید ایران
اصغر مسعودی، رئیس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور، در ابتدای این مراسم در بخشی از سخنان خود گفت: جهان امروز شاهد یکی از بیسابقهترین و بیشرمانهترین جنایات قرن است؛ جنایتی که بهوسیله یک رژیم نامشروع و تروریستی رقم خورد. امروزه، رژیم صهیونیستی با بمباران خانهها و قتل دستهجمعی کودکان در فلسطین، غزه، لبنان، سوریه و حالا در ایران، دقیقاً همانگونه عمل میکند که در جاهلیت دختران بی گناه را در گور پنهان میکردند. وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی، با حمایت شیطانی آمریکا و سکوت مرگبار مدعیان حقوق بشر، اینبار نه در غزه و قدس، که در قلب ایران، دستان خونآلود خود را به خون کودکان ایرانی آغشته کرد. کشتار بیدلیل، حملات بزدلانه، هدفگیری مردم بیدفاع و... سند ننگی است برای کسانی که ادعای تمدن و آزادی دارند. حمله نظامی مستقیم رژیم صهیونیستی به خاک ایران و هدفگیری غیرنظامیان، بهویژه کودکان، سند جنایت و رسوایی اسرائیل است. اصغر مسعودی اضافه کرد: در حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی کوچکترین شهید، رایان قاسمیان به شهادت رسید. شهادت این شهید دو ماهه، نهایت قساوت اسرائیل را بیان و فریاد رسوایی غرب را به تصویر میکشد. طبق قوانین بینالمللی، هدف قرار دادن مناطق مسکونی و قربانی کردن کودکان، مصداق کامل جنایت علیه بشریت است؛ با این حال پرسش اینجاست که چرا شورای امنیت سازمان ملل سکوت کرده و رسانههای غربی صدایشان درنمیآید؟