آرسنیک عنصر سمی است که در بافت های گیاهی و جانوری یافت می شود و برنج جزو محصولات گیاهی است که با قابلیت جذب بالای آرسنیک احتمال آلودگی بیشتری دارد
این عنصر بر سلامت انسان تاثیر سوء دارد و باعث انواع سرطان، تنگی رگ های خونی ، فشار خون بالا و دیابت نوع 2 می شود .موضوع افزایش دریافت آرسنیک وقتی مهم می شود که بخش عمده ای از رژیم غذایی ما را تشکیل می دهد و پایه غذایی کودکانمان را بیشتر بر اساس مصرف پوره و حریره برنج تعریف می کنیم و از طرفی نمی دانیم که برنج مصرفی ما چه میزان آرسنیک دارد اما می توان با روش هایی میزان آرسنیک را کاهش داد از جمله :
بیشتر بدانید : نکاتی کلیدی برای پخت برنج بهتر
بهترین روش پختن برنج حاوی آرسنیک بالا به شرط خیس کردن آن این روش است که تا زمانی که آب آن کاملا شفاف شود آن را شست و شو دهید .
بعد در قابلمه بریزید و پنج برابر برنج آب اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد و سپس آبکش کنید.
بیشتر بدانید : پخت برنج برای خانم های شاغل
بیشتر بدانید : ترفندهای درست کردن یک برنج ایرانی تمام عیار
بیشتر بدانید : سرپوش گذاشتن بر خراب شدن برنج
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: khorasannews.com