حساسیت غذایی مشکلی است که افراد بسیاری را آزار می دهد اما چای سبز دارای خواصی است که به بهبود و پیشگیری از این حساسیت ها کمک می کند
مصرف روزانه یک فنجان چای سبز میتواند در درمان حساسیت غذایی مؤثر باشد. دانشمندان دریافتهاند که چای سبز به دلیل خاصیت ضد التهابی و آنتیاکسیدانی که دارد ،میتواند با حساسیت های غذایی مقابله کند .
۴۰ درصد چای سبز از باکتریهای Flavonifractor plautii - FP تشکیل شده است و محققان دریافته اند که FP فشار خون را کاهش میدهد و به تنظیم وزن کمک میکند. نتایج مطالعات نشان می دهد، مقادیر زیاد آنتی اکسیدان موجود در چای عملکرد سیستم ایمنی بدن را تغییر میدهد و در برابر واکنشهای غذایی از آن محافظت میکند.
بیشتر بدانید : چای سبز برای چه افرادی مضر است ؟
بیشتر بدانید : حساسیت غذایی چه نشانه هایی دارد؟
بیشتر بدانید : خواص چای سبز + خطرات نوشیدن چای سبز
ترکیب موجود در چای سبز میتواند به مقابله با باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک کمک کند؛ شیوع باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک یکی از بزرگترین تهدیدها در حوزه سلامت جهانی است .نتایج این تحقیق که محققان دانشگاه شینشو در ژاپن انجام داده اند ،به طور کامل در مجله تخصصی Frontiers in Immunology منتشر شده است.
مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و بعضی از عصاره های آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث بروز علایمی مانند عصبانیت، بیخوابی و بیقراری می شود. افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید از چای سبز استفاده کنند وبه افرادی که میگرن دارند توصیه می شود،میزان مصرف شان کم باشد.
بیشتر بدانید : چطور با چای سبز لاغر می شویم
بیشتر بدانید : چرا چای سبز بنوشیم؟ چه زمانی و چه مقدار چای سبز بنوشیم؟
بیشتر بدانید : 6 نشانه حساسیت غذایی در بزرگسالان که باید جدی گرفته شوند
بیشتر بدانید : عدم تحمل مواد غذایی و تفاوت با آلرژی غذایی
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: khorasannews.com