سلامت نیوز:در ماه مبارک رمضان روزهداران باید به نوع وعدههای غذایی خود توجه داشته باشند؛ به طور مثال در وعده سحر باید غذاهای کمحجم و غنی از مواد مغذی که کمنمک، کمچرب و کمشیرین مصرف کنند و از غذاهای سرخشده و پرادویه پرهیز کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، به بایدها و نبایدهای وعدههای غذایی در ماه رمضان، بویژه در شرایط شیوع کرونا، اشاره شده است.
منبع : دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت