مسقطی یکی از دسرهای سنتی مخصوص ماه رمضان است که با شیر درست می شود و به همین دلیل برای کسانی که مشکل معده دارند مناسب نیست. در این مقاله طرز تهیه مسقطی بدون شیر را آموزش داده ایم
نشاسته نصف پیمانه
آب : 2 پیمانه
شکر : 1 پیمانه
خلال بادام : به مقدار لازم
خلال پسته : به مقدار لازم
زعفران آب کرده : به مقدار لازم
روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری
کره : 25 گرم
گلاب : 4 قاشق غذاخوری
هل : به مقدار لازم
بیشتر بدانید : طرز تهیه ی گوشفیل خانگی آسان و خوشمزه!
ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب سرد حل می کنیم.
سپس 1 پیمانه آب باقیمانده را با 1 پیمانه شکر و روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا محلول بجوشد تا غلظت فرنی را بدست آورد.
بعد می گذاریم این مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی آنرا هم می زنیم.
نیم ساعت بعد دانه های هل را اضافه کرده و در آخر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آبکرده را به مواد اضافه می کنیم.
5 دقیقه قبل از پایان کار، گلاب را اضافه کرده و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود.
سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده مسقطی را داخل آن ریخته تا سرد شود بعد برش می دهیم.
نکته : نشاسته را از قبل خیس کنید که ترشی آن گرفته شود. این مسقطی حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان می بردتا آماده شود.
بیشتر بدانید : دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان برای افطار
بیشتر بدانید : ترافل خرما، یک دسر عالی و فوری برای سفره افطار ماه رمضان
بیشتر بدانید : دسرهای یکنفره مخصوص افطار در ماه رمضان
بیشتر بدانید : خاگینه گردو، یک دسر عالی برای افطار ماه رمضان
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ