سید غلامرضا ملکی در گفت و گو با ایسنا افزود: طی اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی توسط بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان امسال، در نیمه اول این ماه ۲۷۰۰ مورد بازدید و نظارت بهداشتی از کشتارگاه های دام وطیور، مراکز بسته بندی، رستوران ها ، سردخانه ها ، آشپزخانه ها، مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی و... توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان در سراسراستان توسط ۳۷ تیم عملیاتی در حال اجرا است.
ملکی تصریح کرد: در راستای تامین سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده و سالم سازی سفره افطار و سحر، در ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی، بیش از ۳۵۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی کشف،ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شده است.
معاون سلامت دامپزشکی استان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نحوه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۲، و در شهرستان ها نیز به نزدیکترین اداره دامپزشکی محل سکونت اطلاع رسانی کنند.
وی همچنین گفت: کشتار غیرمجاز دام و تخلفات در تولید، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی را مطابق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، تهدید علیه بهداشت عمومی دانست و یادآورشد: اداره کل دامپزشکی در جهت اجرای قانون و تامین سلامت مردم با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت جامعه برخورد جدی می کند.
انتهای پیام