کد خبر: ۱۱۲۹۸۸
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴
معاون میراث فرهنگی استان مرکزی خبر داد؛
اراک- معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: رستوران‌های بین‌راهی استان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسن حسینی اظهار کرد: براساس مصوبه جلسه اخیر ستاد پدافند زیستی استان رستوران‌های بین‌راهی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را مجدد آغاز می‌کنند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی افزود: همچنین مقرر شد، تأسیسات پذیرایی گردشگری داخل شهر به‌صورت بیرون‌بر خدمات ارائه کنند.

به گفته وی، گشت مشترک با حضور نمایندگان ادارات بهداشت شهرستانی و بازرسان اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تشکیل می‌شود تا انجام کار و رعایت بهداشتی در واحدهای پذیرایی بین‌راهی با شدت بیشتری نظارت شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار