نان یکی از اجزای جدا نشدنی از سفره های ما ایرانیان است. در این بین بهترین نوع آن، نان سبوس دار است. به راحتی با دستور زیر می توانید نان سبوس دار خانگی درست کنید
آرد گندم : یک لیوان
شیر ولرم : یک لیوان
سبوس جو : یک لیوان
خمیر مایه : دوقاشق چای خوری
شکر : دو قاشق چای خوری
زنجبیل : دو قاشق چای خوری
روغن زیتون : یک سوم لیوان
بیشتر بدانید : 7 باور غلط درباره انواع نان که تا امروز فکر میکردیم درست است!
شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید .
پس از 5 دقیقه روغن ، آرد ، سبوس جو و پودر زنجبیل را اضافه کنید.
خمیر را داخل کاسه ای بگذارید ، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر بیشتر شود ( این خمیر به دلیل وجود سبوس نسبت به خمیر نان های دیگر پف کمتری خواهد داشت )
روی سطح میز آرد بپاشید، خمیر را روی سطح میز قرار دهید و به 8 قسمت برش بزنید ( بسته به اندازه ای که از نان می خواهید خمیر را برش بزنید )، خمیرها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید، روی خمیرها را با دستمال مرطوبی بپوشانید و یک ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نان ها بیشتر شود.
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس سینی نان ها را داخل فر بگذارید .
پس از 25 – 20 دقیقه نان ها آماده می شود ( می توانید در صورت تمایل روی نان ها را با زرده تخم مرغ ، کره و … برس بکشید ).
در صورتی که سبوس جو در دسترس ندارید، می توانید از سبوس گندم یا همان مقدار آرد جو استفاده کنید.
بیشتر بدانید : نان بربری خانگی، یک دستور بی نقص و عالی برای روزهای کرونایی
بیشتر بدانید : نان شوید و پیاز، یک نان عالی برای صبحانه های بهاری
بیشتر بدانید : طرز تهیه نان رژیمی برای کسانی که رژیم لاغری دارند
بیشتر بدانید : طرز تهیه پیتا، نان لبنانی
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : khorasannews.com