• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
December 10 2025 - چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴
  • یوسف پزشکیان تکلیف استعفای خانم وزیر را روشن کرد
  • فایننشال تایمز اعتراف کرد/ فرصت چند روزه ترامپ به زلنسکی
  • ممکن است تیم ملی ایران از جام جهانی حذف و تیم دیگری جایگزینش شود
  • واکنش رئیس سازمان صدا و سیما به انتقادات مردم از خط سفید/ من بعد از جنگ دیگر از موبایل همراه استفاده نمی‌کنم اما...
  • نگرانی اسرائیل از سفرهای خارجی این مداح ایرانی؛ ماجرا چیست؟ +عکس
  • آماده باش یگان‌های عملیاتی سپاه در مرزها
  • جامعه شدیدا با طرح بنزینی پزشکیان همراهی می‌کند
  • چرا در هوای سرد می‌لرزیم؟
  • این صداوسیما که نمی تواند جلوی فحش خداد عزیزی روی آنتن زنده را بگیرد، می خواهد مدیریت محتوای شبکه نمایش خاتگی را بر عهده بگیرد
  • زلنسکی پس از تهدید ترامپ از برگزاری انتخابات خبر داد
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۲۱۰۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍
رئیس پلیس بین‌الملل ناجا مطرح کرد

درخواست پروفایل "DNA" جسد «غلامرضا منصوری»

قاضی منصوری

تهران (پانا) - رئیس پلیس بین‌الملل ناجا توضیحاتی را در رابطه با ابهام مرگ غلامرضا منصوری ارائه داد.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، جسد «غلامرضا منصوری» ساعت ۱۴:۳۰ روز جمعه سی‌ام خرداد، در لابی هتل دوک در بخارست رومانی پیدا شد؛ براساس آنچه «رسانه‌های رومانی» با استناد به نتایج اولیه کالبدشکافی، گزارش داده‌اند «مرگ او در اثر جراحات برخورد با سطحی سخت، رخ داده است».

منصوری متهم ردیف نهم پرونده مرتبط با اکبر طبری معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه بود؛ به گفته رسول قهرمانی نماینده دادستان، منصوری «یک ماه بعد از دستگیری طبری، تلفن خود را در ایران گذاشت و از ایران خارج شد.»

سردار هادی شیرزاد رئیس پلیس بین‌الملل نیروی انتظامی در خصوص اینکه چرا منصوری در رومانی در بازداشت نماند، اینگونه توضیح داده بود: «زمانی که برای یک متهم اعلان قرمز صادر شود، دادگاه کشوری که متهم در آن حضور دارد، بر اساس مستندات کشور درخواست‌کننده اعلان قرمز، برای محاکمه وی زمانی را تعیین می‌کند، نوبت دادگاه آقای غلامرضا منصوری نیز در تاریخ ۲۲ تیر تعیین شده بود، متهمی که برایش اعلان قرمز صادر شده، تحت نظر پلیس و قوه قضاییه آن کشور قرار خواهد داشت. همچنین متهم یا باید بازداشت شود و به زندان برود یا اینکه تحت‌الحفظ و ممنوع‌الخروج باشد، درباره آقای منصوری با توجه به شرایط کرونایی، حکم قاضی رومانی مبنی بر بازداشت وی در زندان نبود و برای ما نیز در نامه‌ای اعلام کردند که تا تاریخ برگزاری دادگاه، زیرنظر پلیس و قوه‌قضاییه خواهد بود و ممنوع‌الخروج است.»

این مقام انتظامی همچنین از مکاتبات پلیس در خصوص مرگ منصوری سخن گفت و افزود: «با توجه به تحت‌نظر بودن متهم، پلیس رومانی باید توضیح دهد که چه اتفاقی برای منصوری روی داده که منجر به مرگ وی شده است، منتظریم تا شرح ماوقع برای ما ارسال شود تا با هماهنگی قوه‌قضاییه سایر اقدامات را انجام دهیم.»

اما امروز و به فاصله حدود دو هفته‌ای از مرگ منصوری، سردار «هادی شیرزاد» رئیس پلیس بین‌الملل ناجا، در گفت و گویی با میزان در مورد ابهامات و آخرین اخبار پرونده منصوری توضیحاتی را ارائه کرد.

سردار شیرزاد در پاسخ به این سوال که پلیس ایران دقیقاً چه زمانی متوجه مرگ منصوری شد؟ گفت: بعد از این اتفاق، نامه‌ای از پلیس بین الملل بخارست به پلیس بین الملل تهران ارسال شد، در این نامه توضیحاتی در مورد مرگ منصوری داده و همچنین عنوان شده بود که این فرد خودکشی کرده و جنازه آن به واحد جنایی بخارست منتقل شده است، در این نامه هویت فرد فوت شده، غلامرضا منصوری عنوان شده بود.

رئیس پلیس بین‌الملل ناجا، افزود: بعد از این اتفاق خبر به بازپرس پرونده مرتبط با منصوری منتقل شد، در مورد این حادثه قوه قضاییه سوالاتی داشت، مجموعه سوالات دستگاه قضا، به پلیس اینترپل ارسال و از پلیس بین الملل بخارست درخواست شد که اطلاعات تکمیلی را به پلیس بین الملل تهران ارسال کند.

سردار شیرزاد با بیان اینکه یکی از درخواست‌های ایران از پلیس رومانی، اعزام که یک تیم کارشناسی برای بررسی میدانی صحنه حادثه بود، اظهار کرد: پلیس رومانی خواهان پیگیری این درخواست از مسیر دیپلماتیک شد و به همین خاطر، از طریق قوه قضاییه درخواستی از مسیر دیپلماتیک برای کشور رومانی ارسال شد.

وی در خصوص نحوه ارتباط و تعامل با پلیس بین الملل رومانی برای پیگیری این پرونده، عنوان کرد: پلیس‌های بین الملل از طریق یک سامانه داخلی به نام «هر روز هفته و ۲۴ ساعته» دائماً باهم در ارتباطند، در این سامانه اخبار و درخواست‌ها رد و بدل می‌شود و در خصوص مجرمین تبادل نظر می‌شود، پلیس اینترپل بخارست هم یکی از این پلیس‌ها است که ارتباط دائمی با پلیس اینترپل تهران دارد.

این مقام انتظامی در خصوص عملکرد پلیس بین الملل بخارست در این حادثه، عنوان کرد: پلیس رومانی در این ماجرا سعی کرد، آنچه که در توان داشته در اختیار پلیس بگذارد اما گاهی به خاطر نیاز به مجوز مراجع قضائی و دادستانی رومانی محدودیت‌هایی به وجود آمده و آنها اعلام کردند از مسیر دادستانی و دستگاه قضائی رومانی برای برخی هماهنگی‌ها و ارسال مستندات باید عبور شود. اما با وجود این محدودیت‌ها، مستندات متعددی را برای ایران ارسال کردند و علاوه بر این پیگیر هستند که درخواست‌های متعدد ما، هرچه زودتر به نتیجه برسد.

رئیس پلیس بین‌الملل ناجا در خصوص برخی ابهامات و مطالب مطرح شده در خصوص زنده بودن منصوری، گفت: بعد از اعلام رسمی خبر این حادثه، بلافاصله از اینترپل بخارست در خصوص هویت فرد فوت شده و نحوه حادثه سوال شد و آنها در مستنداتی که اخیراً مطرح کردند توضیح داده‌اند که فرد فوت شده، بر اساس مستندات و مدارکی که به همراه داشته تعیین هویت شده و مرگ این فرد را پلیس رومانی به نام غلامرضا منصوری تأیید و برای ما ارسال کرده است.

وی البته این نکته را هم افزود: برای تعیین قطعی هویت فرد فوت شده، حتماً به مستندات دیگری از جمله «دی ان ای» نیاز است و درخواست پروفایل دی ان ای ارسال شده و پلیس اینترپل رومانی هم اعلام کرده که پروفایل دی ان ای در دست آماده سازی است و به زودی به ایران ارسال می‌شود.

این مقام انتظامی درخواست دیگر ایران را اعلام شرح کامل ماوقع، عنوان کرد و افزود: حضور تیم کارشناسی جنایی در محل حادثه، میدان عمل و مواضعی که مستندات این اتفاق در آنجا نگه داری می‌شود درخواست اصلی ایران بوده و همچنان پیگیر به نتیجه رسیدن این درخواست هستیم.

سردار شیرزاد در خصوص مطالب مطرح شده در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها در خصوص عامل و یا عوامل مرگ منصوری نیز، عنوان کرد: تاکنون هیچ مستندی از سوی پلیس رومانی در خصوص عامل یا عوامل مرگ منصوری به ایران ارسال نشده و پلیس رومانی قول داده در روزهای آینده اطلاعات بیشتری را در اختیار پلیس بین الملل تهران قرار دهد.

این مقام انتظامی همچنین عنوان کرد که تنها مرگ غلامرضا منصوری و هویت جنازه توسط پلیس رومانی اعلام رسمی شده و مستند دیگری در خصوص عامل و یا عوامل این مرگ ارسال نشده است.

سردار شیرزاد در ادامه مجدداً تاکید کرد علیرغم مدارک ارائه شده توسط پلیس بین الملل رومانی، ایران پیگیر دریافت مدارک تعیین هویت قطعی است.

وی در خصوص خبرهای مطرح شده در خصوص حضور یک ایرانی، لحظاتی قبل از مرگ منصوری در هتل محل اقامت او، با تکذیب این دست از اخبار، تاکید کرد: هیچ پیام رسمی از سوی اینترپل در خصوص این موضوع ارسال نشده است و بحث‌های مطرح شده در رسانه با توجه به اینکه پیامی از سوی پلیس بخارست ارسال نشده مورد تأیید نیست.

رئیس پلیس بین‌الملل ناجا در خاتمه در مورد دیگر متهمان فراری، اظهار کرد: وقتی قاضی یک پرونده تصمیم به پیگیری و تحت پیگرد قرار دادن افرادی در خارج از کشور می‌گیرد، قوه قضاییه طی حکمی مشخصات فرد را به همراه جرایم ارتکابی به پلیس اعلام می‌کند و پلیس با اقدامات فنی اعلان قرمز درخواست شده از مرجع قضائی را به تأیید اینترپل جهانی می‌رساند و اعلان قرمز صادر می‌شود.

وی در خصوص آخرین وضعیت استرداد متهمان فراری گفت: تمام مواردی که از سوی قوه قضاییه به پلیس ارسال شده یا اعلان قرمز صادر شده یا در روند صدور اعلان قرمز قرار گرفته است

به گفته سردار شیرزاد، پلیس بین‌الملل ناجا در مورد پرونده‌های اقتصادی سرعت بیشتری را برای اخذ اعلان قرمز از طریق اینترپل جهانی به خرج می‌دهد.

مطالب مرتبط
جسد غلامرضا منصوری به کشور منتقل شد
رد پای کارمند نهاد ریاست جمهوری در پرونده اکبر طبری
برچسب ها: قاضی منصوری ، مفسدان اقتصادی ، غلامرضا منصوری ، DNA قاضی منصوری ، قوه قضاییه ، پلیس اینترپل
گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

جزئیات حراج جدید سکه اعلام شد

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ / اونس فرمان صعود می‌دهد؟ + جدول قیمت‌ها

"نگین" خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد

عوامل مؤثر بر قیمت کفپوش پلی یورتان

حسابداری ساده مغازه چگونه است؟ راهنمای کامل برای فروشگاه‌های کوچک

حراج سکه تا پایان سال هر هفته انجام می‌شود

تحلیلی درباره ریشه نوسانات بازار ارز و طلا

سورپرایز دولت در اجرای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی

نرخ سوم بنزین رسماً اعلام شد: لیتری ۵۰۰۰ تومان

تهران در آستانه تنش جدی آب

جزییات تازه درباره قطع سهمیه سوخت خودروها

ناکامی همه دولت‌ها در مهار کسری بودجه

اصلاح نظام یارانه سوخت گامی ضروری با قابلیت بهبود

فرصت‌ها و چالش‌های صادرات ایران : از نفت و پتروشیمی تا پسته و زعفران

اهمیت نایلون شیرینگ در صنایع بسته بندی

بررسی تخصصی خرید انواع چیلر تراکمی: هواخنک، آب‌خنک و مینی‌چیلر  (۲ نظر)

صرافی توبیت: بررسی جامع ویژگی‌ها، اپلیکیشن و احراز هویت  (۲ نظر)

گام به گام تا خرید ملک بین‌المللی: سمالند، راهنمای مطمئن سرمایه‌گذاران ایرانی  (۱ نظر)

راهنمای خرید سررسید تبلیغاتی 1405 | انواع، قیمت و نکات مهم انتخاب  (۱ نظر)

عوامل و نکات کلیدی ساخت سوله های صنعتی  (۱ نظر)

آخرین اخبار

یوسف پزشکیان تکلیف استعفای خانم وزیر را روشن کرد

فایننشال تایمز اعتراف کرد/ فرصت چند روزه ترامپ به زلنسکی

ممکن است تیم ملی ایران از جام جهانی حذف و تیم دیگری جایگزینش شود

واکنش رئیس سازمان صدا و سیما به انتقادات مردم از خط سفید/ من بعد از جنگ دیگر از موبایل همراه استفاده نمی‌کنم اما...

نگرانی اسرائیل از سفرهای خارجی این مداح ایرانی؛ ماجرا چیست؟ +عکس

آماده باش یگان‌های عملیاتی سپاه در مرزها

جامعه شدیدا با طرح بنزینی پزشکیان همراهی می‌کند

چرا در هوای سرد می‌لرزیم؟

این صداوسیما که نمی تواند جلوی فحش خداد عزیزی روی آنتن زنده را بگیرد، می خواهد مدیریت محتوای شبکه نمایش خاتگی را بر عهده بگیرد

زلنسکی پس از تهدید ترامپ از برگزاری انتخابات خبر داد

نگرانی روزنامه خراسان برای تنهایی پزشکیان | از ستاد تا صف منتقدان؛ چرا اصلاح‌طلبان از دولت فاصله می‌گیرند؟

ببینید | ابوالفضل اقبالی از مدافعین قانون حجاب: تنها وظیفه زن، تمکین جنسی است و در هر حالتی باید تمکین کند!

اطلاعیه مهم شرکت ملی پخش درباره بنزین

هایما S۵ ایران‌خودرو ارزش خرید دارد؟

وام ۱۰۰ میلیونی بازنشستگان

جزئیات سومین نشست مشترک ایران، عربستان و چین

پتانسیل صادرات انجیر خشک ایران به بازارهای خاورمیانه و اروپا: فرصت های استراتژیک برای تجارت جهانی

نایلون استرچ چیست و چه کاربردهایی دارد

بررسی کامل و تخصصی دستگاه سنگ شکن فکی

قیمت داربست فلزی متحرک در سال 1404– لیست کامل هزینه‌ها

پزشکیان: اطمینان دارم مسائل کشور را می‌توان آرام آرام حل کرد

طلا یا بیت‌کوین: کدام یک برای سرمایه‌گذاری بهتر است؟

سهمیه‌های ذخیره شده در کارت سوخت چه می‌شود؟

چرا آینده خودروهای برقی در ایران به «شارژِ عادلانه و آینده‌نگر» وابسته است؟

بزرگ‌داشتِ روزنامه نگار سینمایی قدیمی/ عصر یکشنبه در تهران 

پرسپولیس با پیکان در شرایط آخرالزمانی! +عکس

بلیت سینماها نیم بها شد

از باد زرد تا سیندرلا؛ محبوب‌ترین اجراهای هفته تئاتر کدام‌اند؟

ببینید | اولین تصاویر از آتش‌سوزی در اتوبان تهران کرج

بشقاب ارزان، عتیقه گرانقیمت از آب درآمد / راز نوشته‌های پشت بشقاب چه بود؟

مکانیزم ماشه عمل نکرد/ جهش بی‌سابقه صادرات نفت ایران

افزایش تورم در صورت عدم اصلاح ساختار بودجه 

 سکه بدون فاکتور نخرید!

دستور دادم سیم‌کارت‌های سفید را سیاه کنند

ایران با شتاب بی‌سابقه وارد دوره سالمندی می‌شود

پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴

هر بازی یک گل از دنیس | تاخت و تاز مهاجم جدید و دورگه تیم ملی در بلژیک!

عیدی بازنشستگان به اندازه عیدی کارگران محاسبه شود

نور خطی مناسب برای استفاده در کافه‌ها

هشدار صادر شد | ۲۴ استان زیر موج برف و باران | از بارش برف در جاده‌ها تا خطر غرق‌شدن در دریا

  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه