• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
August 01 2025 - جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴
  • سه سناریو محتمل برای آینده بورس
  • آخرین قیمت سمند، شاهین، کوییک، ساینا و تارا در بازار خودرو
  • سهمیه سوخت به کارت های بانکی منتقل می شود؟
  • هشدار پزشکیان نسبت به ضرورت کنترل آب در تهران
  • آغاز پیش‌فروش محصولات J۷ و X۵ با موعد تحویل اسفند ۱۴۰۴
  • قیمت جدید کالاهای اساسی اعلام شد/ قیمت مرغ، گوشت، برنج، روغن و شکر چه تغییری کرد؟
  • پمپ‌های بدون مخزن، دسترسی به آب را محدود و هزینه قبض‌ها را سنگین‌تر می‌کند
  • برای اربعین امسال چقدر دینار با خود ببریم؟
  • محدودیت جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال
  • زلزله ۳.۵ ریشتری آستارا را لرزاند
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۲۱۹۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۵
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

رخشانی‌مهر: هدف اصلی طرح« آجر به آجر» نشر فرهنگ کار خیر است

رخشانی مهر

تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در نشست ویژه بررسی گزارش‌ها و راهکارهای اجرایی بسته تحولی مشارکت‌های مردمی بر استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در توسعه فرهنگ مدرسه سازی تاکید کرد و تحول در این حوزه را نیازمند بهره گیری از روش ها و ایده‌های جدید و حرکت شتابنده دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نوسازی مدارس کشور، نشست ویژه رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در خصوص بررسی گزارش‌های استانی و نحوه اجرای طرح تحولی مشارکت‌های مردمی «آجر به آجر» با مدیران کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، کرمان و هرمزگان برگزار شد.

مهراله رخشانی‌مهر در ابتدای جلسه با برشمردن ضرورت تشکیل این نشست، به اهمیت بسته‌های تحولی وزرات آموزش و پرورش در حوزه سازمان نوسازی مدارس اشاره کرد و گفت: «دو بسته تحولی نظام مکان یابی مدارسو طرح آجر به آجر که در شورای‌عالی آموزش و پرورش مصوب شده، از سوی وزیر آموزش و پرورش در حضور رئیس جمهور رونمایی شد که بیانگر جایگاه موضوع است.»

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اقدامات انجام شده در حوزه مشارکت‌های مردمی را خوب اما ناکافی دانست و اظهار کرد: «هر چند نسبت به گذشته تفاوت‌های محسوسی را در مشارکت خیرین و آحاد مردم می‌بینیم، اما نیازمند تحول واقعی در این حوزه هستیم و باید برای رسیدن به اهداف پیش بینی شده با شتاب بیشتری حرکت کنیم.»

رخشانی مهر هدف اصلی اجرای این بسته تحولی را نشر فرهنگ کار خیر برشمرد و تاکید کرد: «توسعه فرهنگ مدرسه سازی و گسترش این تفکر در میان آحاد جامعه بسیار موثر‌تر از کمیت و جنبه مادی موضوع است که البته به منظور تحقق برنامه‌ها نیازمند همکاری دستگاه های مختلف کشوری و استانی مرتبط هستیم و به حول قوه الهی در تامین اعتبارات این بخش دستورات و اقدامات لازم برای تخصیص صد در صدی صورت گرفته است.»

وی سازمان نوسازی مدارس را در مجموعه وزارت آموزش و پرورش به عنوان یک سازمان سرآمد با عملکرد مطلوب دانست که قابلیت و شایستگی آن را دارد جزو دستگاه‌های مطرح کشور باشد و برای تحقق اهداف باید راهکارهای اجرایی یافت و از حداکثر ظرفیت‌های موجود در جهت تبیین طرح تحولی مشارکت‌های مردمی و حفظ و ارتقای شان و جایگاه سازمان بهره گرفت.

معاون وزیر آموزش و پرورش ماهیت فرهنگی و رسانه‌ای طرح تحولی مشارکت‌های مردمی را به عنوان یک نقطه قوت و دارای اثرات چند وجهی در دست یابی به اهداف سازمانی برشمرد و بهره گیری از ظرفیت رسانه‌های مختلف را در تبلیغ و شناساندن طرح آجر به آجر، گسترش فرهنگ مشارکت، معرفی افراد خیّر و موثر در مدرسه سازی و همچنین معرفی دستاوردها و عملکرد سازمان قابل توجه دانست.

رخشانی‌مهر شش استان آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، کرمان و هرمزگان را دارای پتانسیل بیشتری برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های رسانه‌ای، تبلیغاتی و قابلیت های موجود در استان ارزیابی و ابراز امیدواری کرد با استفاده حداکثری از این پتانسیل انتظارات برآورده شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: «کارنامه و دستاورد سازمان با گذشته متفاوت است و کارهای زیادی انجام شد که منجر به تغییر معادلات و مطالبات در 8 ماه گذشته شده است که به دلیل عملکرد خوب همکاران در سراسر کشور توانسته‌ایم کارهای بزرگی را انجام دهیم و به نتیجه برسانیم که از جمله اجرا و آماده سازی پروژه‌ها و مجتمع‌های بزرگ آموزشی و فعالسازی تمام طرح‌های نیمه تمام در تمامی استان‌هاست که به زودی به بهره برداری می‌رسند.»

حفظ وضع موجود و توسعه مشارکت‌ها دو محور اصلی حوزه مشارکت مردمی است

مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز در این نشست به ارائه نکاتی در ارتباط با طرح تحولی مشارکت‌های مردمی پرداخت و فرهنگ سازی، جلب مشارکت سازمان‌ها و موسسات دولتی و غیردولتی، جلب حمایت ایرانیان خارج از کشور، ایجاد شبکه داوطلبان مدرسه ساز و حفظ و توسعه شبکه خیرین مدرسه ساز را پنج هدف عمده طرح دانست و گفت: «حفظ وضع موجود و توسعه مشارکت‌ها محور برنامه‌های این حوزه است که بسته تحولی آجر به آجر بر محور دوم تاکید بیشتری دارد.»

محمد علی قورچی‌بیگی توجه ویژه به جایگاه مخاطب، محتوا، و پلتفرم یا رسانه را سه ضلع اصلی در گسترش و تببین طرح آجر به آجر برشمرد و بیان کرد: «سامانه مردمی مهر مدرسه به عنوان درگاه ورود خیرین و آحاد مردم به پویش‌های مختلف راه‌اندازی شد و با استفاده روش‌های حمایتی مختلف مادی، معنوی، فضای مجازی، چهره‌ها و داوطلبان و سفیران مدرسه سازی بتوانیم این طرح را تبیین و نشر دهیم.»

وی همچنین بیان کرد: «پویش‌های مختلف استانی در این زمینه تهیه، و از قابلیت‌ها و ظرفیت موسسات خیریه و گروه‌های جهادی براساس برش‌های استانی استفاده شود.»

مدیرکل توسعه مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: «گزارش عملکرد سه ماهه استان‌ها در جهت شناسایی موانع و رفع آنها و اشتراک یافته‌ها به زودی منتشر می‌شود.»

گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

فرهنگ نیکوکاری؛ فضیلتی فراموش شده

گرمای سوزان در تهران شروع شد/ شنبه ۲۸ تیر تعطیل می شود؟

ملت با جهت‌گیری‌های گوناگون سیاسی پای ایران عزیز ایستاد

ماجرای مکانیسم ماشه؛ از تهدید اروپا تا گزینه‌های ایران

چرا انبوه سازان میلگرد خود را از مرکزآهن تهیه می کنند؟

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز شنبه

تداوم روند مثبت بورس پس از خروج از بحران

روایت تکان‌دهنده یک نوجوان آزاده از اردوگاه تکریت ۱۱

تشدید معاینه فنی خودروهای فرسوده در پایتخت

زلزله بخش هایی از منطقه مرکزی مازندران را لرزاند

خبر خوش برای پرستاران

پیش‌بینی قیمت طلا ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / الان طلا بخریم یا بفروشیم؟

اختلال گسترده در دستگاه های پوز/ برخی کارتخوان‌ها قطع شدند

7 حقیقت شوکه‌کننده درباره تله ای به نام خرید اقساطی خودروهای چینی

محصول جدید وارداتی پارس‌خودرو پلاک شد / تحویل رووی ERX5 به‌زودی آغاز می‌شود

نریشن چیست و چگونه یک نریشن سفارش دهیم؟  (۴ نظر)

فرهنگ نیکوکاری؛ فضیلتی فراموش شده  (۲ نظر)

خرید سوله در جاده مخصوص؛ چگونه بهترین فرصت‌های صنعتی اطراف تهران و کرج را شکار کنیم؟  (۱ نظر)

اهمیت فیلتر هوا در ماشین آلات معدنی  (۱ نظر)

آخرین اخبار

سه سناریو محتمل برای آینده بورس

آخرین قیمت سمند، شاهین، کوییک، ساینا و تارا در بازار خودرو

سهمیه سوخت به کارت های بانکی منتقل می شود؟

هشدار پزشکیان نسبت به ضرورت کنترل آب در تهران

آغاز پیش‌فروش محصولات J۷ و X۵ با موعد تحویل اسفند ۱۴۰۴

قیمت جدید کالاهای اساسی اعلام شد/ قیمت مرغ، گوشت، برنج، روغن و شکر چه تغییری کرد؟

پمپ‌های بدون مخزن، دسترسی به آب را محدود و هزینه قبض‌ها را سنگین‌تر می‌کند

برای اربعین امسال چقدر دینار با خود ببریم؟

محدودیت جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال

زلزله ۳.۵ ریشتری آستارا را لرزاند

جدول قیمت کالاها

کیهان از مجلس خواست لایحه صیانت۲ را برنگرداند!

اگر زیاد خسته می شوید این ۳ ویتامین‌ در بدن تان کم است

در گرمای شدید این گونه از کودک تان محافظت کنید

واردات بنزین سوپر ازسوی بخش خصوصی کلید می خورد

فروش بلیت پروازهای اربعین آغاز شد + آخرین قیمت

جنگی که تمام نمی‌شود

فوت و فن اسباب کشی آسان + چگونه در کمترین زمان آماده جابه جایی شویم؟

امروز؛ آخرین مهلت بیمه کردن سهام است

بهترین برندهای صندلی اداری در ایران

دولت پیشنهاد تعطیلات تابستانی را رد کرد

۷ فرمان پزشکیان برای تحول در نظام بودجه‌ریزی کشور

ارزان فروشی نفت و خسارت ٢.۵ میلیارد دلاری در سال!

بروکر اینوسلو (Inveslo) انتخابی بی نظیر برای تریدرهای ایرانی

صابون پرچرب سیو، نسل جدید صابون‌های طبیعی

فروشگاه گل سناتور؛ همراه شما با تاج گل‌های ترحیم باکیفیت و مقرون‌ به‌ صرفه

فرزکاری CNC و اهمیت آن در صنعت

دیگ بخار 80 لیتری بررسی کامل و تخصصی

دستور پزشکیان برای شنیده‌شدن نظرات در زمینه لایحه فضای مجازی

اظهارات دو پهلوی وزیر نفت درباره گران شدن قیمت بنزین

کارت زرد نمایندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی/نمایندگان از پاسخ‌های صالحی قانع نشدند

مقایسه ارزان‌ترین شاسی‌بلند بازار ایران و آمریکا

۵ بیماری که به دلیل بی‌خوابی مبتلا می‌شوید

حادثه تلخ در ساحل رامسر / ٣ نوجوان در دریا غرق شدند

افشای پیشنهاد اروپا به ایران درباره مکانیزم ماشه در استانبول

۴ گزینه پیشنهادی از درون دانشگاه آزاد برای ریاست؛ نامه دانشگاهیان به هیئت امنا

آشنایی با انواع بسته‌بندی آبمیوه و مقایسه آن‌ها

بحران گرانی کاغذ در سال ۱۴۰۴؛ چه کسانی بیشترین آسیب را می‌بینند؟

چطور یک مشاور املاک خوب انتخاب کنیم؟

بهترین خمیر دندان سفید کننده را چطور انتخاب کنیم؟

  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه