در ادامه پویش «تدبیر و امید برای جهش تولید» انجام شد؛
آغاز بهرهبرداری از ۵ پروژه بزرگ و ملی وزارت صمت با دستور دکتر روحانی
رئیس جمهور در شانزدهمین هفته از افتتاح طرحهای مهم ملی عمرانی، تولیدی و زیربنایی با شعار «تدبیر و امید برای جهش تولید»، دستور آغاز پنج پروژه عظیم وزارت صنعت، معدن و تجارت را با سرمایهگذاری ۵۶ هزار و ۸۰ میلیارد ریال از طریق ویدئوکنفرانس صادر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسمی پنج پروژه ملی را در قالب برنامه بزرگ و کشوری «تدبیر و امید برای جهش تولید» در استانهای فارس، خوزستان و مازندران افتتاح کرد.
در این راستا بهرهبرداری از طرح توسعه تولید انواع تخته MDF شرکت آرین شیمی در استان مازندران و طرحهای سیلوی فلزی ۳۰ هزار تنی اقلید و سیلوی فلزی ۴۰ هزار تنی داراب در استان فارس با دستور رئیس جمهور آغاز شد.
طرح تولید شمش و میلگرد مجتمع فولاد روهینا جنوب در خوزستان و طرح تولید کربنات سدیم کاوه در استان فارس نیز دیگر طرحهایی بودند که در این مراسم افتتاح شدند.
با افتتاح این پنج پروژه، برای یکهزار و ۶۶۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد شد.