• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
June 08 2025 - يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
  • دستیابی ایران به اطلاعات راهبردی اسرائیل، رئیس موساد برکنار می‌شود؟
  • پرسپولیس تکلیف کارتال را روشن کرد!
  • قوه قضاییه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه سرقت، زورگیری و تجاوز ندارد
  • جزییات فروش سایپا خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد
  • ونس: ایلان ماسک مرتکب اشتباه بزرگی شده است
  • کشف یک هرم مرموز در نیمه پنهان ماه در تصاویر ماهواره‌ای ناسا
  • ابراز امیدواری پزشکیان از ارتقا روابط ایران و الجزایر
  • رونالدو: به توپ طلا اعتقادی ندارم
  • مقایسه عملکرد رونالدو، مسی و ریبری در فصل توپ طلا 2013؛ حق چه کسی بود؟
  • پزشکی قانونی: ادعای تجاوز به مرحومه «الهه حسین‌نژاد» غیر واقعی است؛ تا زمان قطعیت یافتن نتیجه معاینات و آزمایشات لازم، هیچ اظهار نظری در این باره مورد تائید نیست
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۳۲۱۶۰
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

کلانی: فوتبال ما از بیخ ایراد دارد؛ فرگوسن هم در ایران موفق نمی‌شود

حسین کلانی

تهران (پانا) - یک پیشکسوت فوتبال نبود فرهنگ‌سازی مناسب و عدم تلفیق فوتبال با جامعه ایران را علت اصلی بروز مشکلات مختلف از جمله افزایش قراردادها در ایران می‌داند.

حسین کلانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اوضاع اخیر فوتبال ایران و به پرسپولیس و حواشی مربوط به نقل‌وانتقالات گفت: خبرها را از طریق فضای مجازی دنبال می‌کنم. حتی دقیقا نمی‌دانم پرسپولیس چه زمانی مسابقه دارد. شنیدم که در ورود به قطر به مشکلاتی مواجه بودند. صحبت کردن ما هم تاثیری در بهبود اوضاع ندارد. حداقل می‌توانیم با انتقاد نکردن آرامش را حفظ کنیم. خوشبختانه باشگاه در تلاش است تا نتیجه خوبی به دست آورد و جوابگوی هواداران باشد.

او با بیان اینکه مردم فقط دلخوش به فوتبال و ورزش هستند، گفت: در شرایطی که عموم جامعه با مشکلات زیاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... دست و پنجه نرم می‌کند، فقط ورزش برای مردم مانده است. به هر حال تنها عاملی که مردم را خوش می‌کند فوتبال است و ورزش است که در این بین برخی‌ها با ایجاد حواشی جلوی آن را می‌گیرند.

پیشکسوت فوتبال ایران درباره تصویب قانونی مبنی بر منع جذب مربی و بازیکن جدید در فوتبال ایران نیز خاطرنشان کرد: سال‌های سال است که با جذب خارجی‌ها مخالف هستم و برای این موضوع دلیل هم دارم. بارها گفته‌ام که مربیان خارجی به درد ما نمی‌خورند. آن‌ها شرایط فرهنگی و ارتباطی ما ایرانی‌ها را درک نمی‌کنند. ممکن است از نظر فنی بهتر باشند اما ما افراد با استعدادی داریم که اگر در دوره‌های مربیگری در خارج از کشور شرکت کنند، اگر بهتر هم نشوند، بدتر از خارجی‌های شاغل در ایران نخواهند شد.

کلانی با بیان اینکه مربیانی مانند فرگوسن و سایر مربیان بزرگ جهان هم نمی‌توانند از نظر فرهنگی و کلامی با بازیکنان ایرانی ارتباط بگیرند و احساسات خود را ردوبدل کنند، گفت: مربی خارجی به درد ما نمی‌خورد. ما در عوض باید مدرس خارجی بیاوریم و دانش او برای ارتقای سطح فنی خودمان استفاده کنیم. این کار را هم باید از رده پایه آغاز کنیم که بازیکنان ما از سنین کودکی آموزش بگیرند. یک مربی یا مدرس نمی‌تواند بازیکنی را که رشد کرده و در سطح حرفه‌ای قرار دارد از نظر تکنیکی متحول کند بلکه فقط می‌تواند در کارهای دسته جمعی تغییراتی ایجاد کند.

وی با بیان اینکه تاکنون مربیان خارجی درجه پایین راهی ایرانی شده‌اند، یادآور شد: در مدت زمان اخیر موفقیت‌هایی با مربیان خارجی رقم خورده اما باید دید این اتفاق در چه شرایطی بوده است؟ آیا تداوم داشته است؟

این پیشکسوت به انتقاد از بازیکنان خارجی شاغل در ایران هم پرداخت و گفت: ما تا به حال خارجی‌های خوبی را وارد نکردیم چرا که بازیکن خارجی خوب مبالغ هنگفت می‌خواهد. ما چند بازیکن خارجی دسته پایین را به ایران آوردیم که مشتری نداشتند و با یکی، دو جرقه کوچک، آن‌ها را ستایش کردیم. ما در ایران استعدادهای خوبی در شمال و جنوب کشور داریم. مازندران، گیلان و خوزستان مهد فوتبال و منبع بهترین استعدادها هستند. بازیکن دست چندم خارجی انگشت کوچک استعدادهای ایرانی نمی‌شود. ما این بازیکنان را می‌آوریم، استفاده نمی‌کنیم و در عوض آن‌ها در مراجعه بین‌المللی هزار مشکل و شکایت برای ما درست می‌کنند و آبروی ما را می‌برند.

کلانی تاکید کرد: ما نیاز به آرامش داریم تا این دوران عبور کنیم. هر چیزی که ایجاد جنجال کند، به درد ما نمی‌خورد. مطمئن باشید پشت پرده جذب خارجی‌ها مسائلی هست که ما خبر نداریم اما به نفع کسانی است که تاکید دارند خارجی‌ها وارد ایران شوند.

وی به انتقاد از کسانی پرداخت که مدام دستمزد خود در دهه پنجاه و شصت را با فوتبالیست‌های کنونی مقایسه می‌کنند و افزود: برخی مدام می‌گویند ما در گذشته پول نمی‌گرفتیم اما الان فلان مقدار پرداخت می‌شود. دنیا عوض شده و طبیعتا شرایط اقتصادی و اجتماعی همه دستخوش تغییراتی شده است. ورزش هم به سمت و سوی دیگری رفته و دیگر خبری از برگزاری المپیک با شرایط آماتوری نیست. الان حرفه‌ای‌ها حرف اول را می‌زنند. در گذشته ورزش می‌کردیم که در شغل اول خودمان موفق شویم و از آن لذت می‌بردیم. این قهرمانی‌ها در گذشته آلترناتیوی برای موفقیت در شغل و حرفه اصلی بود و در واقع احترامی به دست می‌آوردیم. در آن مقطع ورزشکار در طول هفته نهایتا سه- چهار ساعت تمرین می‌کرد و در آخر هفته هم مسابقه‌ای برگزار می‌کردیم. در طول فصل ۳۰ بازی هم انجام نمی‌دادیم.

او به شرایط کنونی فوتبال امروز اشاره کرد و گفت: الان و در فوتبال امروزی، بازیکن تمام وقت در اختیار باشگاه است و دیگر وقتی برای انجام یک کار دیگر و ادامه تحصیل ندارد. بازیکن باید از درآمد خود برای آینده‌اش برنامه‌ریزی کند. ما چند نفر را می‌شناسیم که توانستند رفاه خوبی برای خود و خانواده‌شان فراهم کنند اما همه ورزشکاران اینطور نیستند؟

کلانی با اشاره به مشکلاتی فرهنگی موجود در فوتبال ایران که منجر به بروز برخی اشکالات دیگر شده گفت: فوتبال یک ورزش وارداتی است که ما آن را با با جامعه خودمان تلفیق نکردیم. کما اینکه ما در رانندگی هم هزاران مشکل داریم. وضعیت در کارهای ساختمانی هم نامناسب است. فوتبال هم مانند همین مسائل است که آن را به درستی انجام نمی‌دهیم. ما از استانداردهای روز دنیا عقب هستیم و استانداردهای من درآوردی خودمان را داریم.

او به نبود چارچوب مناسب در نوع ارتباط مربی و بازیکن و هواداران گفت: ما هنوز احترام گذاشتن به همدیگر را بلد نیستیم. وقتی تیم‌ملی ما به تورنمنت خارجی می‌رود و در مسابقه، بازیکن ما به گوش بازیکن خودی سیلی می‌زند، یعنی فوتبال ما از بیخ ایراد دارد. ما در هیچ زمینه‌ای فرهنگ سازی درستی انجام ندادیم. ما باید خیلی از مسائل را از پایه به درستی اجرا می‌کردیم. وقتی بانوان را به عنوان نیمی از اجتماع از حضور در جایی منع می‌کنیم مشکلات زیادی خلق می‌شود. خیلی از مسائل تربیتی در خانه و تا سن ششٰ- هفت سالگی توسط مادر انجام می‌شود. در فوتبال هم همینطور است.

این پیشکسوت فوتبال ادامه داد: حالا باید ببینیم علت اینکه بازیکنی به یک باره قرارداد را از ۱۰۰ به ۲۰۰ میلیون افزایش داده چیست؟الان تمام دنیا با یک بحران بزرگ مواجه است اما در مملکت ما از این بحران و معضل اجتماعی سوء استفاده می‌شود. اگر قیمت‌ها زیاد شده به خاطر این است که ایجنت بازیکن طوری برنامه‌ریزی کرده که قرارداد افزایش یابد و درصد خودش را از قرارداد بردارد. البته من سند و مدرکی ندارم و ترجیح می‌دهم بیش از این درباره این موضوع صحبت نکنم و به کسی تهمت نزنم.

مطالب مرتبط
عادت بد فوتبالیست‌های ایرانی
گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

ابراهیم میرعزیزی، کارگردان رسانه ملی در مصاحبه با سایت خبری صراط نیوز: رسانه ملی با این بودجه، مأموریت غیرممکن انجام می‌دهد؛ مرجعیت صداوسیما یک دارایی ملی است و باید برای حفظ آن کوشید.

تحصن رزیدنت‌های پوست و مو سراسر کشور

الزامات اصلاح قیمت حامل‌های انرژی

ماجرای حذف بازنشستگان از لیست وام ۵۰ میلیون تومانی چه بود؟

تنوع‌بخشي به ابزارهاي ارزي راهکاري براي مقابله با سفته‌بازي

اینفوگرافیک: سینمای ایران در گیشه

آینده روابط اسرائیل و اتحادیه اروپا

مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران سازنده بود

خاموشی کمر صنعت فولاد را خم کرد

جدول قطع برق تهران امروز شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ / برق کدام مناطق صبح قطع می‌شود؟

ببینید | چگونه سوئیسی‌ها جان مردم یک روستای مدفون زیر خاک را نجات دادند؟

هموار شدن مسیر تهران و واشنگتن برای امضای توافق بزرگ

پشت پرده تحولات اخیر در بازار آهن

واکنش مثبت بازار سهام به خبرهای سیاسی

انواع مدل یو پی اس و مشخصات کلی در بازار ایران

نریشن چیست و چگونه یک نریشن سفارش دهیم؟  (۴ نظر)

بازی مرد دیوانه علیه منافع ملی ایران  (۱ نظر)

اهمیت فیلتر هوا در ماشین آلات معدنی  (۱ نظر)

آخرین اخبار

دستیابی ایران به اطلاعات راهبردی اسرائیل، رئیس موساد برکنار می‌شود؟

پرسپولیس تکلیف کارتال را روشن کرد!

قوه قضاییه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه سرقت، زورگیری و تجاوز ندارد

جزییات فروش سایپا خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد

ونس: ایلان ماسک مرتکب اشتباه بزرگی شده است

کشف یک هرم مرموز در نیمه پنهان ماه در تصاویر ماهواره‌ای ناسا

ابراز امیدواری پزشکیان از ارتقا روابط ایران و الجزایر

رونالدو: به توپ طلا اعتقادی ندارم

مقایسه عملکرد رونالدو، مسی و ریبری در فصل توپ طلا 2013؛ حق چه کسی بود؟

پزشکی قانونی: ادعای تجاوز به مرحومه «الهه حسین‌نژاد» غیر واقعی است؛ تا زمان قطعیت یافتن نتیجه معاینات و آزمایشات لازم، هیچ اظهار نظری در این باره مورد تائید نیست

از سیکس‌پک تا سکته؛ جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی

افتتاح سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر

چطور با چند خوراکی ساده از موها مراقبت کنیم؟

افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی

المیادین: ضربه اطلاعاتی ایران به اسرائیل حامل پیام‌های بسیار مهمی است

یونولیت بسته بندی چیست؟ - کاربردها و مزایا

مقایسه برندهای سیم افشان در ایران، کدام برند برای خرید بهتر است؟

مروری جامع بر تجهیزات آزمایشگاهی و کاربردهای آن‌ها

راهنمای جامع دتکتور گاز در تجارت آنلاین: محافظت در برابر نشت گاز

هشدار قاطع عراقچی به تروئیکای اروپایی

زمان بازگشت سیدورف به ایران مشخص شد

اداره کل هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

جاده هراز تا اطلاع ثانوی یک طرفه شد

«هالک» از تلویزیون پخش می‌شود

«صبح اعدام» به «هفت» رسید

همتی ادعای خود را پس نگیرد، شکایت می‌کنیم

عاطفه رضوی کیست؟ / همه نقش‌های ماندگار بازیگر سریال کیمیا

بحران جهانی کمبود خون پایان یافت؟/ این کشور خون مصنوعی تولید کرد

معاون رییس جمهور: قتل الهه، زنگ خطر زیرساخت‌هاست

خرید پرحاشیه استقلال نهایی شد

واکنش مایلی‌کهن به جنجال بیرانوند و فاجعه ملی‌پوشان در کره جنوبی!

شرایط عادی در کارخانه پاک / خطوط تولید آسیب ندیده است

از پست‌بیوتیک‌ها چه می‌دانید؟

طلا آنلاین چیه؟ همون طلای واقعیه یا مجازیه؟

بهترین حساب فارکس برای مبتدیان کدام است؟

خدمات حسابداری مناسب چه مشاغلی است؟

کلید طلایی مدیریت ریسک در بازار فارکس (4 نکته مهم)

همه چیز درباره ترمینال غرب تهران (آدرس، شماره تماس، نقشه، تعاونی ها و خدمات تاکسیرانی)

معرفی روش های جلوگیری از زنگ زدگی فلزات + بهترین روش

تفاوت آهنگ پیشواز و رینگتون گوشی چیست؟

پرطرفدارترین عناوین
5 اشتباهی که مردم همدان موقع گرفتگی لوله مرتکب می‌شن (و هزینه‌ش رو چند برابر می‌کنه!)
  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه