به گزارش
تجارت آنلاين به نقل از ایسنا، بورس تهران که در معاملات روزگذشته با رشد 4 واحدی شاخص مواجه شده بود، بعد از استراحت کوتاه یک روزه، مجددا به مدار نزولی برگشت و با افت دسته جمعی متغیرهای خود مواجه شد.بر این اساس قیمت سهام اکثر شرکتها افت کرد و صف های فروش در بازار تشکیل شد به طوری که شرکتهای بانکی و خودرویی به عنوان لیدر بازار سرمایه یکپارچه منفی شده و تاثیر منفی روی سایر سهم ها گذاشتند.
در این میان شرکتهای مپنا، بانک ملت، هلدینگ خلیج فارس، بانک صادرات، غدیر، بانک تجارت، ایران خودرو،سایپا، گسترش نفت و گاز پارسیان و فولاد مبارکه با افت قیمت خود بیشترین تاثیر را در افت 362 واحدی شاخص و رسیدن آن به مرز 66 هزار واحدی گذاشتند.
این در حالی است که نماد پالایشگاه اصفهان که از 27 اسفند سال گذشته و بعد از بازگشایی نماد به صورت پیوسته با افزایش قیمت مواجه شده و قیمت آن از 336 تومان به 480 تومان رسیده است، امروز نیز بیشترین تاثیر مثبت را در شاخص بورس گذاشت و با کسب بازدهی مطلوب در شرایط منفی بورس،همراهان خود را راضی کرد.علاوه بر "شپنا" شرکتهای ملی مس، کشتیرانی و نفت بهران از شرکتهای موثر در شاخص بورس بودند.
به این ترتیب در معاملات امروز شرکتهای پالایشگاه اصفهان، خدمات انفورماتیک و پارس خودرو بیشترین تقاضای خرید را به خود اختصاص داده و شرکتهای سیمانی و پتروشیمی از بیشترین تقاضای فروش برخوردار شدند به طوری که سیمان قائن، پتروشیمی فناوران و پتروشیمی شازند در صدر جدول این گروه قرار گرفتند.
امروز همچنین در رویدادی مهم نماد پالایشگاه بندرعباس به دلیل تعدیل منفی سود هر سهم متوقف شد؛ توقف مجدد نماد این شرکت بزرگ بورسی در یک ماه گذشته موجی از نارضایتی را در بین سهامداران ایجاد کرد و موجب منفی شدن جو بازار شد.زیرا این شرکت اصل چهل و چهاری در اسفند 1393 و در 4 سناریو اقدام به پیش بینی سود سال جاری کرد و در گزارش های جدید خود قصد دارد تعدیل منفی بیش از 20 درصد را به بازار ارائه کند.
در مجموع در بازار منفی امروز و با عقب نشینی حقیقی ها ارزش و حجم معاملات افت قابل توجهی پیدا کرد و در نهایت 523 میلیون سهم به ارزش کمتر از 100 میلیارد تومان داد و ستد شد؛ با این اتفاق ارزش بازار سرمایه به زیر سطح 300 هزار میلیارد تومان برگشت و 299 هزار میلیارد تومانی شد.