کد خبر: ۱۳۵۷۴۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۸
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: حدود ۳۰ درصد مواد غذایی مصرفی در کشور تبدیل به ضایعات می شود.

به گزارش مهر، زهرا عبدالهی، افزود: بر اساس گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند.

وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، ادامه داد: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای ۲ میلیارد نفر در هر سال محسوب می‌شود.

عبدالهی تصریح کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است.

وی تاکید کرد: اطلاع رسانی و برنامه‌های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می‌تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهر است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می‌شود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی از طریق رسانه‌های جمعی با شعار "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" مورد تاکید است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار