کد خبر: ۱۴۵۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶
مصرف برخی از غذا‌ها قبل از خواب اختلالاتی در بدن ایجاد کرده و سلامت انسان را تهدید می‌کند.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا به نقل از اسپوتنیک، النا کالن متخصص تغذیه اظهار کرد: پیش از خواب افراد باید گوشت پخته (به خصوص سرخ شده)، گوجه فرنگی، بادمجان، غذا‌های کنسروی، ترشی (سبزیجات یا ماهی)، آووکادو، پنیر‌های تند و پنیر آبی را کنار بگذارند، چرا که این غذا‌ها ممکن است حاوی تیرامین (یک نوع اسید آمینه) باشد که به نوراپی نفرین (هورمون استرس) تبدیل می‌شود.

او افزود: هنگامی که این مواد غذایی را مصرف می‌کنیم ممکن است دچار بی خوابی شده، صبح خسته از خواب بیدار ‌شویم، و در طول روز بیش از حد معمول غذا بخوریم منجر به افزایش وزن خواهد شد.  کرفس نیز باید از فهرست غذاهای عصرانه حذف شود. این سبزی برای کاهش وزن بسیار مفید است، اما نباید مانند سایر غذا‌های ادرار آور قبل از خواب مصرف شود.

این متخصص تغذیه ادامه داد: بهتر است آجیل و غذا‌های چرب در صبح مصرف شوند، چرا که حاوی نشاسته و قند زیادی هستند و استرس زیادی را بر سیستم هضم وارد می‌کنند. همچنین غذا‌های چرب که عصر‌ها خورده می‌شوند نه تنها در خواب بلکه در کاهش وزن نیز تداخل ایجاد می‌کنند. 

برچسب ها: خوابیدن ، وزن ، سم ، خواب سالم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پرطرفدارترین عناوین