به گزارش مهر، فریدون نوحی، روز جمعه در آئین پویش ره سلامت با حضور وزیر بهداشت در بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی، به تشریح دستاوردها و خدمات صورت گرفته برای بیماران قلبی در کشور پرداخت.
وی در ابتدا از بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی به عنوان قطب قلب و عروق کشور نام برد و گفت: در حال حاضر ۶۵۰ تخت مصوب داریم که ۶۰۸ تخت آن فعال است.
نوحی با اعلام اینکه بیش از ۳۰۰ تخت آی سی یو، سی سی یو و مراقبهای ویژه داریم، افزود: در سال ۹۹ و به دنبال شیوع بیماری کرونا، شاهد کاهش مراجعات بیماران قلبی به این مرکز بودیم. به طوری که در سال ۹۸، ۲۴ هزار بستری داشتیم که این تعداد امسال به ۱۶ هزار بستری کاهش یافت.
وی ادامه داد: میزان مراجعات به بخش اورژانس بیمارستان نیز از ۹۸۶۰ مورد به ۴۶۰۰ مورد رسید.
نوحی با اعلام اینکه بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی دارای ۱۳ اتاق عمل است، گفت: در سال ۹۸، ۸۵۰۰ عمل انجام داده ایم که امسال این تعداد به ۶۹۰۰ مورد عمل قلب کاهش یافت.
رئیس بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی، افزود: آخرین عملهای روز دنیا در این بیمارستان انجام میشود. به طوری که فقط ۳۰ پیوند قلب کودکان در سال گذشته انجام داده ایم.
نوحی به انجام عمل قلب مصنوعی در بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی اشاره کرد و گفت: تا کنون ۷ مورد قلب مصنوعی در این بیمارستان انجام شده است که اگر با ارز دولتی نباشد، امکان اینکه بیماران بتوانند قلب مصنوعی استفاده کنند، غیر ممکن خواهد بود. زیرا، هزینه آن با ارز آزاد بیش از چند میلیارد خواهد شد اما بیماران نیازمند قلب مصنوعی عنوان میکنند امکان هزینه آن با ارز دولتی را که حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان میشود را میتوانند پرداخت کنند.