• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
July 26 2025 - شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴
  • اینفوگرافیک؛ الگوی مصرف برق به زبان ساده
  • رکن برنامه اقتصادی دولت  در شرایط جنگی
  • دشمنان ایران آهن سرد می‌کوبند
  • حملۀ افراد مسلح به دادگستری زاهدان
  • ضرورت‌های پیش‌روی ایران برای ممانعت از ایجاد کریدور زنگزور
  • بازار سهام منفی شد
  • تقدیر رئیس جمهور از دستگاه دیپلماسی
  • پالت پلاستیکی و بهینه‌سازی انقلابی هزینه‌های لجستیک
  • بررسی عوامل موثر بر قیمت روغن موتور در بازار ایران
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۵۶۶۹۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍
در دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها؛

سیدحسن خمینی: یکدست‌شدن حاکمیت به ضرر کشور است

باید از همه دفاع کنید، حتی کسانی که آنها را دوست ندارید، همه باید نماینده‌ای در انتخابات داشته باشند، مردم باید حس کنند کسی در میان کاندیداها هست که می‌تواند آنها را نمایندگی کند
سیدحسن خمینی

تهران (پانا) - یادگار امام با بیان اینکه امروز هیچ چیزی واجب‌تر از برگزاری یک انتخابات پرشور نیست، تاکید کرد فکر نمی‌کنم بتوانیم از مشکلات بزرگی که پیش رو داریم بدون اعتماد کلان مردم و همدلی و همراهی آنان عبور کنیم.

به گزارش جماران، سیدحسن خمینی در دیدار با دبیرکل و جمعی از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در حرم مطهر امام خمینی، با بیان اینکه انتخابات بحث مهمی در کشور است، گفت: باید بسیار به این موضوع فکر کنیم که آیا نفع کشور در حاکمیت یکدست است یا اینکه به نفع کشور است که حاکمیت یکدست نباشد و چند صدایی حاکم باشد. تلقی من این است که در شرایط موجود هر یکدست شدنی در حاکمیت به ضرر کشور است و چندصدایی برای ما یک فرصت است.

یادگار امام با بیان اینکه اعتیاد، فحشا و طلاق معلول اصلی بیکاری است، اظهار کرد: اگر شغل درست کنیم همه اینها حل می‌شود والّا پول دادن به صورت صدقه‌ای خاصیتی ندارد. اشتغال، نیازمند سرمایه گذاری است و سرمایه گذاری امنیت می‌خواهد. پس باید فضا را امن کنیم که سرمایه گذاری انجام شده و کارها حل شود. آن گاه دست گروه های ناتوان را طبیعتا باید با کمک نهادهای اجتماعی گرفت. گاهی هم خود دولت دست آنها را می‌گیرد و یا مشوق‌هایی می‌گذارد که افراد به بقیه کمک کنند.

وی با تأکید بر اینکه بدون شعاردادن و تعارف بگویم که باید مشکل کشورمان در عرصه جهانی را عزت‌مندانه حل کنیم، اظهار داشت: به همان اندازه که رفاه برای یک ملت لازم هست، عزت هم لازم است. یعنی ملتی که عزت نداشته باشد همان مقدار در رنج است که رفاه و معیشت نداشته باشد. ممکن است الآن یک دردی آنقدر شدید است که مردم بخواهند اول آن را حل کنیم ولی به محض اینکه از آن مشکل عبور کردند آن وقت می‌فهمند چه چیزی را از دست داده‌اند. عزت، امنیت و رفاه در عرض هم برای یک جامعه لازم است و مردم به آنها نیاز دارند.

سیدحسن خمینی ادامه داد: اگر همه جریانات داخلی با هم باشیم قدرت ما خیلی بیشتر است و باید بدانیم که از مشکلی که با سلطه گران داریم می‌توانیم و باید با عزت عبور کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز با توجه به پایین آمدن سرمایه اجتماعی، هیچ چیزی واجب‌تر از برگزاری یک انتخابات پرشور نیست. یعنی من فکر نمی‌کنم ما بتوانیم از مشکلات بزرگی که پیش رو داریم بدون اعتماد کلان مردم و همدلی و همراهی آنان عبور کنیم؛ اگر هم بشود، هزینه سنگینی دارد. هیچ عاملی به اندازه اینکه یک همدلی، همراهی، وفاق و موج اجتماعی بیاید، نمی‌تواند راهگشا باشد. البته باید همه طبقات به صحنه بیایند.

یادگار امام با بیان اینکه دولتی که یک طبقه اجتماعی را نمایندگی کند با مقاومت دهک ها و طبقات دیگر مواجه می شود، تصریح کرد: دولت فقرا با مقاومت اغنیاء و یا دولت اغنیاء با مقاومت فقرا روبرو است. یکی از قدرتمندترین کارهای انقلاب این است که در همه دهک های اجتماعی، دهک های منزلت اجتماعی و دهک های جمعیتی بالای 80 درصد طرفدار داشته است. انقلاب ایران انقلاب کارگری نیست. یعنی انقلاب در میان ثروتمندان و بازاریان به همان اندازه مدافع داشت که در میان کارگران و فقرا داشت. چون دین پشتوانه آن انقلاب بود و به همین دلیل از همه بحران ها عبور کرده و میزان کسانی که همدلی کرده اند از کسانی که مشکل ایجاد کرده اند بیشتر بوده است.

وی افزود: الآن هرکسی باید تلاش کند که انتخاباتی با موج اجتماعی و دولتی نماینده همه طبقات برای ایجاد دوباره سرمایه اجتماعی بیاید. اولین لازمه آن عملکرد درست متصدیان و ناظران انتخابات است و البته عوامل دیگر هم هست. خدای نکرده اگر نظم اجتماعی فرو بریزد فقط یک گروه و یا گروه دیگر آسیب نمی‌بینند. طبیعتا ما که علاقه‌مند به انقلاب هستیم و پشت سر ما عظمتی است که از آن پاسداری و به آن افتخار می‌کنیم در این مسأله بیشتر ناراحت می‌شویم.

سیدحسن خمینی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت برگزاری انتخابات پرشور و با مشارکت عمومی بالا گفت: من معتقدم رهبر انقلاب واقعا این را قبول دارد که شرط عبور از هر بحرانی با رأی، مشارکت و حضور مردم است و هیچ راهی جز این نداریم. واقعا فکر نمی‌کنم کسی بتواند فرض بگیرد که راهی جز این وجود دارد. واقعا اینکه بعدا چه کسی از صندوق در می‌آید و مردم به چه کسی رأی می‌دهند در درجه دوم اهمیت است. باید از همه دفاع کنید؛ حتی کسانی که آنها را دوست ندارید و یا حتی ممکن است در دوره‌ای به آنها انتقاد داشته‌اید. از حضور آنها هم دفاع کنید؛ همه باید نماینده‌ای در انتخابات داشته باشند و بتوانند کسب رأی کنند و مردم باید حس کنند کسی در میان کاندیداها هست که می تواند آنها را نمایندگی کند.

سیدحسن خمینی با بیان اینکه باید انتخابات را جایگاهی برای بازسازی سرمایه اجتماعی بدانیم، تصریح کرد: به نظر من شخصیت امام امّهات و غیر امّهاتی دارد. حواستان باشد کلیاتی که از امام یاد گرفته‌ایم را از دست ندهیم؛ اینها ذخایر بزرگی است و در تاریخ ایران کمتر رهبری آمده که اینها را برای مردم ودیعه بگذارد. این همه با هم بودن و همه چیز به اتکای مردم بودن و این انسجام داشتن و نقش دین را وارد عرصه تصمیمات ملی کردن مانند نخ تسبیح همه را به هم پیوند می‌دهد، چیزهای مهمی در جامعه ما است و در طول تاریخ هم نظیر آن نیست.

یادگار امام با تأکید بر اینکه امام سرمایه بزرگی برای کشور است، اظهار داشت: اگر این سرمایه را از شما بگیرند بی‌هویت می‌شوید. هویت اتصال به یک قدرت، توان و اندیشه‌ای که هنوز هم در مسائل اختلافی جامعه مورد اتکا است.

وی گفت: ادای دین به ایران، اسلام، تشیع، امام زمان(عج)، امام، خودمان و فرزندانمان این است که بدانیم که هیچ چیزی مثل انتخابات نیست و در این راه تلاش کنیم تا بتوانیم مردم را در جایی جمع کنیم؛ باید در این زمینه کوشش کنیم. البته طبیعتا ما بخشی از علت هستیم و علت های دیگری هم هست. ما به قدر توان سعی می کنیم و ان شاء الله که بقیه هم بشود. بخشی از آن ما هستیم و بخشی در حوزه اختیار ما نیست و بقیه باید کمک کنند و یا حداقل مانع نشوند.

مطالب مرتبط
یادگار امام در انتخابات ریاست جمهوری 1400 نامزد نمی‌شود
گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

چین از بزرگ‌ترین توربین‌های ضربه‌ای دنیا با ظرفیت حیرت‌انگیز ۵۰۰ مگاوات رونمایی کرد(+عکس)

جزئیات طرح جدید بیمه بیکاری

تهویه ندارید؟ منتظر پلمپ باشید! | راهنمایی برای کارگاه‌ها و کارخانه‌های پرریسک در ایران

پیش‌بینی قیمت ۱۳۵ هزار دلاری؛ بیت‌کوین بخریم؟

ثبت‌نام «وام ازدواج» ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری

علائمی که نشان می‌دهد از گوشی شما جاسوسی می‌شود

گرمای سوزان در تهران شروع شد/ شنبه ۲۸ تیر تعطیل می شود؟

یک خبر بد درباره طرح فروش خودروهای وارداتی

فرار رو به جلوی ترامپ: برای گفت‌وگو با ایران عجله‌ای ندارم!

فرهنگ نیکوکاری؛ فضیلتی فراموش شده

شناسایی شبکه‌های جاسوسی دشمن

پالت پلاستیکی و بهینه‌سازی انقلابی هزینه‌های لجستیک

محصول جدید وارداتی پارس‌خودرو پلاک شد / تحویل رووی ERX5 به‌زودی آغاز می‌شود

چرا بعضی ابزارها یا چارت‌ها در نرم‌افزارهای تریدینگ بارگذاری نمی‌شوند؟

هشدار سازمان سنجش به کنکوری‌ها

نریشن چیست و چگونه یک نریشن سفارش دهیم؟  (۴ نظر)

فرهنگ نیکوکاری؛ فضیلتی فراموش شده  (۲ نظر)

اهمیت فیلتر هوا در ماشین آلات معدنی  (۱ نظر)

خرید سوله در جاده مخصوص؛ چگونه بهترین فرصت‌های صنعتی اطراف تهران و کرج را شکار کنیم؟  (۱ نظر)

آخرین اخبار

اینفوگرافیک؛ الگوی مصرف برق به زبان ساده

رکن برنامه اقتصادی دولت  در شرایط جنگی

دشمنان ایران آهن سرد می‌کوبند

حملۀ افراد مسلح به دادگستری زاهدان

ضرورت‌های پیش‌روی ایران برای ممانعت از ایجاد کریدور زنگزور

بازار سهام منفی شد

پالت پلاستیکی و بهینه‌سازی انقلابی هزینه‌های لجستیک

بررسی عوامل موثر بر قیمت روغن موتور در بازار ایران

تقدیر رئیس جمهور از دستگاه دیپلماسی

جدول؛ قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز شنبه ۴ مرداد؛ ارزان‌ترین سواری چند؟

بررسی تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و عملکرد سکوهای فروش طلا در مجلس

پیش بینی جدید از قیمت دلار، طلا و سکه در بازار

ارتباطات غیبی اسفندیار رحیم‌ مشایی + ویدئو | روایت کواکبیان از ماجرای انداختن یک جانماز بیشتر برای ...

اشتباه میلیاردی یک سارق ؛ لو رفتن با کفش صاحبخانه

سفارش ۴۰۰هزار کیسه برای فروش برنج تقلبی

وزارت نفت یا وزارت سکوت؟ سقوط نفت ایران با فرمان محافظه‌کاری و بی‌تصمیمی!

کمد لباس مدرن برای دکوراسیون امروزی

بررسی امنیت شبکه ترون: آیا خطر کلاهبرداری TRX وجود دارد؟

پودر آلومینیوم چیست و چه کاربردی دارد؟

چند ترفند ساده برای بهتر دیده شدن در بازار رقابتی

ثبت شرکت در شیراز | راهنمای کامل و معرفی بهترین مؤسسات

بازسازی ساختمان و اجرای دکوراسیون داخلی: راهنمای هوشمند انتخاب تیم حرفه‌ای

نفت با خوش‌بینی بازار صعودی شد

سرمایه گذاری ،  امید اول ایلام برای رسیدن به توسعه پایدار

از امروز امکان خرید آنلاین بیمه جنگ با 5 میلیارد پوشش در بیمه دات کام فعال شد!

تکلیف دورسون و پرسپولیس مشخص شد

افزایش قیمت بی‌سابقه در بازار برنج؛ افزایش قیمت در راه است

7 حقیقت شوکه‌کننده درباره تله ای به نام خرید اقساطی خودروهای چینی

نحوه دریافت گذرنامه زیارتی + فیلم

جذب ۷۲ هزار معلم امسال

پزشکیان: تهران دیگر واقعا آب ندارد!

مصرف برق از ۷۶ هزار مگاوات گذشت

احمد توکلی درگذشت

هشدار درباره افزایش شیوع یک بیماری ویروسی

دستورالعمل عرضه و فروش بلیت اربعین 1404 ابلاغ شد

حجم نقدینگی از ۱۰ هزار همت گذشت

قیمت برنج پرواز کرد / وزیر جهاد کشاورزی باز هم وعده داد!

بانک‌های تهران فردا تعطیل هستند

سرمایه‌گذاران بازار سکه سود کردند

انهدام هزار ماینر غیرمجاز در اصفهان + ویدئو

  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه