کد خبر: ۱۵۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۹

رایزنی برای پرداخت نیمی از بهای برگ سبز چای

لازم است برای ترویج مصرف چای ایرانی فرهنگ‌سازی شود، به‌گونه‌ای که از صداوسیما خواسته شده تا تبلیغات چای خارجی را به صفر برساند، زیرا جهت تقویت اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار و در پی آن افزایش ثروت ملی و حفظ سلامتی می‌توانیم چای ایرانی را جایگزین نوع خارجی آن کنیم.
به گزارش تجارت آنلاين به نقل از ایسنا، رئیس سازمان چای کشور گفت: رایزنی‌هایی در حال انجام است تا بتوانیم ظرف سه هفته آینده حدود 30 میلیارد تومان از بهای برگ سبز چای را به حساب چایکاران واریز کنیم.
 
محمدولی روزبهان گفت: لازم است برای ترویج مصرف چای ایرانی فرهنگ‌سازی شود، به‌گونه‌ای که از صداوسیما خواسته شده تا تبلیغات چای خارجی را به صفر برساند، زیرا جهت تقویت اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار و در پی آن افزایش ثروت ملی و حفظ سلامتی می‌توانیم چای ایرانی را جایگزین نوع خارجی آن کنیم.
 
روزبهان درباره فصل بهره‌برداری بهاره تأکید کرد: دوره بهره‌برداری بهاره به اتمام رسیده است و تاکنون 33 هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شده که 77 درصد آن درجه یک و 23 درصد درجه دو است.
 
وی ادامه: ارزش ریالی برگ سبز خریداری‌شده از چایکاران 64.5 میلیارد تومان است که تاکنون مبلغ 7.5 میلیارد تومان آن به حساب آنها واریز شده و حدود سه میلیارد تومان دیگر فردا یا پس‌فردا به حساب آنها واریز می‌شود.
 
روزبهان از پرداخت نیمی از بهای برگ سبز چای بهاره تا سه هفته آینده خبر داد و گفت: رایزنی‌هایی در حال انجام است تا بتوانیم ظرف سه هفته آینده حدود 30 میلیارد تومان از بهای برگ سبز چای را به حساب چایکاران واریز کنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: چای تولیدشده در بهار امسال از رشد 30 درصدی برخوردار است؛ به‌گونه‌ای که شرایط مناسب آب و هوایی و بارندگی‌ها و عملیات تغذیه‌ای که توسط چایکاران انجام شده، باعث افزایش برگ‌های مرغوب شده و با وجود آنکه 16 درصد کاهش در کمیت را شاهد بودیم، نسبت به سال گذشته عملکرد مناسبی حاصل شده است.
 
رئیس سازمان چای کشور خاطرنشان کرد: حدود دو هزار و 200 هکتار از باغ‌های چای کف‌بر و بخشی نیز کمربر شده است که کاهش محسوس تولید برگ سبز وجود دارد.
 
روزبهان ادامه داد: در مقابل این عوامل، حدود سه‌هزار هکتار از باغ‌های رهاشده به چرخه تولید برگشته‌اند که اگر هکتاری پنج تن محصول دهند، در مجموع می‌تواند 15 هزار تن برگ سبز چای و سه‌هزار تن چای خشک تولید کند و بدین‌ترتیب تولید سال گذشته که 14 هزار و 600 تن بود، با افزوده شدن این اراضی حدود 20 درصد افزایش محصول خواهیم داشت.
آخرین اخبار