به گزارش خبرگزاری تسنیم، روملو لوکاکو که تابستان 2019 از منچستریونایتد جدا و به اینتر پیوست، میگوید پیوستن به این تیم ایتالیایی باعث شده است تا او به سحطی دیگر برسد. این مهاجم بلژیکی این فصل در 33 بازی از رقابتهای مختلف برای اینتر به میدان رفته و آمار 24 گل زده و هفت پاس گل را از خود بر جای گذاشته است.
این مهاجم 27 ساله در گفتوگو با متئو پینکلا متخصص تغذیه باشگاه اینتر، درباره تأثیر رژیم غذایی روی آمادگی جسمانیاش گفت: من عاشق کربوهیدراتها، سیبزمینی شیرین و برنج سیاه هستم، اما خیلی پاستا نمیخورم. من همیشه با عضلاتی که دارم، بازیکنی انفجاری بودهام، اما بازی در ایتالیا باعث شد تا به یک سطح دیگر برسم. هرگز اینقدر قدرتمند نبودهام. من حالا به لحاظ فیزیکی و ذهنی به سطحی دیگر رسیدهام.
لوکاکو تصریح کرد: من پس از بازیها کربوهیدراتهای زیادی مصرف میکنم. اکثر مواقع دو بسته گنوکی (نوعی پاستا) میخورم، البته بسته به این دارد که کدام سرآشپز آن را درست کرده باشد. مصرف چنین مواد غذایی سبب میشود که خیلی سریع در بدنم جذب شود و به من خیلی کمک میکند.
مهاجم پیشین تیمهای اورتون، چلسی و منچستریونایتد صحبتهای خود را اینطور به پایان برد: خیلی رویه خوردنم تغییر نکرده است و با توجه به شیوه بازیمان، باید بدنی خیلی قدرتمند داشته باشیم، چون ما دوندگی زیادی در زمین داریم. از زمانی که این سبک زندگی را در پیش گرفتهام، در زمین حس بهتری دارم. حالا فعالتر و سریعتر هستم.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/