به گزارش
تجارت آنلاين به نقل از ایسنا، در شرایطی که هنوز باقیماندن یا رفتن تحریمها از اقتصاد ایران به عنوان سوالی بزرگ بر سر راه سرمایهگذاران داخلی و خارجی قرار داشته و بسیاری از شرکتها ترجیح میدهند تا زمانی که تکلیف نهایی این محدودیتهای اقتصادی روشن نشده برنامهی قطعی برای ورود به ایران نچینند؛ دیدارهای اخیر آخوندی در پاریس نشان از آن دارد که میتوان در شرایط فعلی نیز به قراردادبستن با بعضی از شرکتهای بزرگ حوزه حملونقل امید داشت.
دیدار آخوندی با مدیر اجرایی شرکت ایرباس و البته وعده رسیدن خبرهای خوش این دیدار در آیندهای نزدیک به مردم ایران نشان از آن دارد که وزیر راه توانسته با وجود تمام این تهدیدها گامی در عرصه همکاری با این شرکتها بر دارد.
فرصت سرمایهگذاری 232 هزار میلیارد تومانی صنعت حملونقل برای کشورهای اروپایی نیز بازار بکر و دست نخورده است که در صورت بازشدن فضای آن پس از سالها میتوان نسبت به رقابتی شدید بین این شرکتها برای به دست آوردن بخش قابل توجهی از آن فکر کرد.
این مساله باعث شده وزیر راه و شهرسازی ایران در صحبتهای دو و چند جانبه خود در فرانسه دست بالا را بگیرد تا به نوعی ایران برای اروپاییها خط و نشان بکشند که اگر امروز وعده همکاری با کشور را نقض کنند در آینده که محدودیتهای اقتصادی برداشته خواهد شد جایی در بازار ایران ندارد.
صحبتهای وزیر راه و شهرسازی در پایان این سفر چند روزه نیز همچنان حاکی از تردیدهایی باقیمانده است. تردیدهایی که از یکسو به وعدههای فرانسویها برای سرمایهگذاری در عرصه حملونقل، فرودگاهها و حتی پروژههای ریلی ایران مربوط میشود و از سوی دیگر با توجه به مشخص نبودن نتیجه مذاکرات هنوز نمیتوان از آن به قطعیت سخن گفت. به هرحال آنچه که اهمیت دارد ظرفیت چند ده میلیارد دلاری صنعت حملونقل ایران برای جذب سرمایهگذار است و این موضوع حتما برای کشورهای اروپایی غیرقابل چشمپوشی خواهد بود.