• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
September 10 2025 - چهارشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: توافق فنی با ایران نشانه‌ای مثبت برای دیپلماسی است
  • ربع سکه چند شد؟ + قیمت سکه و طلا در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۴
  • ورود پهپاد‌های روسیه به حریم هوایی لهستان | جنگنده‌های ناتو به پرواز درآمدند
  • رونمایی از آیفون ۱۷ با میزبانی سیبچه؛ روایتی ایرانی از رویدادی جهانی
  • با آزاد شدن واردات، قیمت خودروهای بالای 2500 سی سی در ایران چقدر می‌شود؟
  • قیمت انواع گوشی های اپل در بازار شهریور 1404+جدول
  • فیلم/ تصاویری دیگر از حمله اسرائیل به دوحه
  • پزشکیان در نشست مشترک دولت و مجلس چه گفت؟/ گفت و گوی رئیس جمهور با نمایندگان چه نتیجه ای داشت
  • چهره مضطرب نتانیاهو هنگام نظارت بر عملیات حمله به جلسه سران حماس + تصاویر
  • کاخ سفید: فعلا درباره حمله اسرائیل به قطر نظری نداریم
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۶۲۹۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۰
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

قالیباف: دولت آینده باید اولویت اصلی خود را آموزش و پرورش قرار دهد

قالیباف

تهران (پانا)- رییس مجلس شورای اسلامی گفت دولت آینده باید اولویت اصلی خود را به بحث آموزش و پرورش قرار دهد چرا که بی‌شک ساماندهی و ثبات اقتصادی و استقلال و رفع مشکل آسیب‌های اجتماعی در گرو رشد آموزش و پرورش و توسعه آموزشی است.

به گزارش خانه ملت، محمد باقر قالیباف که در مراسم تجلیل از معلمان برگزیده ۳۱ استان کشور که به صورت ویدئو کنفرانسی و همزمان با روز معلم برگزار شد، سخن می گفت، با اشاره به جایگاه رفیع معلمی و گرامیداشت یاد شهدای انقلاب و دفاع مقدس به ویژه شهدای دانش آموز و معلم افزود: اگرچه کرونا شیرازه آموزش و پرورش را به هم ریخت اما آموزش و پرورش توانست با یک سرعت خوب و با همت مدیران و معلمان سامانه ای را طراحی کند و به نوعی خارج از انتظار عمل کند و همه دیدند که چگونه در روز نیاز و سختی، کم لطفی و کم توجهی مسئولان با تلاش و کوشش معلمان جبران شد که این مهم نشان داد به راستی شغل معلمی شغل انبیاست و جز با عشق و امید جریان پیدا نمی کند.

قالیباف اظهار داشت: البته تعدادی از دانش آموزان به خاطر محرومیت و عدم دسترسی به امکانات از فضای مجازی فراهم شده برای آموزش محروم اند که این مهم دغدغه ما است و ما شرمنده و نگران آن ها هستیم که نکند آن ها با تداوم کرونا امکان تحصیل را از دست بدهند و بر اساس همین دغدغه مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی کرد که امکانات لازم برای مناطق محروم تامین شود.

وی خاطر نشان کرد: من به زندگی خود که نگاه می کنم در می یابم که نقش معلمان به ویژه در دوران ابتدایی تا دبیرستان و پیش از ورود به عرصه تحصیلات عالی و آکادمیک شاید از پدر و مادر نیز بیشتر است چرا که دانش آموز همه آینده خود را در چهره معلم تجسم می کند و از همین رو است که حفظ منزلت، جایگاه و شأن معلم در همه ابعاد مهم است و همه چیز در گرو حفظ این شأن و جایگاه است و اگر ما می خواهیم نظام رتبه بندی یا سند تحول را نیز اجرا کنیم باید به حفظ شأن جایگاه معلم توجه ویژه ای داشته باشیم.

رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مسئولین باید برای امور مختلف راه حل عملی و اقدام واقعی در کارنامه خود داشته باشند، گفت: اگر ما می گوییم که آموزش و پرورش مهم است و واقعا هم اینگونه است باید در کارنامه دوران مسئولیت خود به آن توجه کنیم چرا که معلمان نظام اولویت ها و ترجیحات را در یک جامعه مشخص می کنند، زیرا تعلیم و تربیت این خطوط را تبیین می نماید اما متاسفانه آموزش و پرورش در ۴ دهه گذشته در عمل در اولویت ما نبوده است و امروز ما می بینیم که بیشترین صدمه را از این اتفاق خورده ایم.

قالیباف تصریح کرد: در برنامه های پنج ساله توسعه دولت آینده باید اولویت اصلی خود را به بحث آموزش و پرورش قرار دهند چرا که بی شک ساماندهی و ثبات اقتصادی و استقلال و رفع مشکل آسیب های اجتماعی در گرو رشد آموزش و پرورش و توسعه آموزشی است و ما هرجا از این موضوع غفلت کرده ایم دچار مشکل شده ایم.

وی با اشاره به دوران مسئولیت خود در شهرداری تهران، گفت: در آن زمان با وجود آنکه شاید مسئولیت اصلی شهرداری چیز دیگری بود اما با توجه به اهمیت معلمی و آموزش و پرورش ما همه شهرداری ها و ناحیه ها را توجه داده بودیم، اگر معلمان و مدیران در مدارس مشکلی دارند در حد توان مدیریت شهری به آن ها توجه شود و با همین نگاه در حال و آینده نیز پیش خواهیم رفت و مجلس و دولت نیز باید آموزش و پرورش را به عنوان یک دستگاه سرمایه ای نگاه کنند و نه دستگاه هزینه ای.

قالیباف تاکید کرد: البته یکی از مانع های اصلی توجه به آموزش وپرورش نظام اداری و بوروکراسی است که زنجیری به پای مردم و دست مدیران شده است و اگر در این ۱۰ سال در سند تحول نیز به جایی که قرار بوده است نرسیده ایم یکی از دلایل اصلی آن همان معضل اصلی یعنی بوروکراسی اداری است.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر لزوم توجه به عدالت آموزشی، گفت: عدالت آموزشی و فراگیری آموزش برای همه یکی از موضوعات مهم برای ما است و یکی از اثرات مثبتی که آموزش در دوران کرونا داشت ایجاد بستر نظارت و کنترل و ارتباط بی واسطه بین همه بخش های آموزش و پرورش از بالاترین بخش یعنی مدیران و آموزش و پرورش تا پایین ترین سطوح بود. همچنین یکسان سازی متون و کتب درسی نیز در این سیستم اتفاق مثبتی بود که رخ داد اما دغدغه افرادی که به امکانات سخت افزاری دسترسی ندارند کماکان برای ما مهم است.

رییس مجلس شورای اسلامی در خصوص لایحه رتبه بندی معلمان که از سوی دولت ارائه شده است، گفت: این لایحه در کمیسیون در حال بررسی است و اگر اشکالاتی نیز دارد با همکاری دولت و در مسیر بررسی اصلاح خواهد شد و بی شک در اولویت مجلس قرار دارد و با وجود اینکه بررسی و تصویب آن نهایی نشده است مجلس در چارچوب بودجه ۱۴۰۰ پیش بینی بودجه آن را انجام داده است.

وی با تاکید بر اهمیت دانشگاه فرهنگیان، تصریح کرد: این دانشگاه باید در راستای کادرسازی و توسعه آموزش و پرورش ساختار یابد و رهبر معظم انقلاب نیز در خصوص آن تاکیدات فراوانی داشته اند لذا هرگز نباید از بحث دانشگاه فرهنگیان غفلت کنیم.

قالیباف افزود: زمانی در مناطق محروم سیستان و بلوچستان کسانی که با رتبه های بالا امکان انتخاب رشته در دانشگاه های معتبر کشور را داشتند دانشگاه فرهنگیان را برای خدمت انتخاب می کردند و معلمی را برمی گزیدند و ما باید چنین جاذبه ای را برای دانشگاه فرهنگیان ایجاد کنیم که بهترین افراد این گونه آن را برگزینند و جذب آن شوند چرا که این دانشگاه مرکز ثقل، حرکت و تحول آموزشی در کشور است.

مطالب مرتبط
کلیات لایحه نظام رتبه‌بندی فرهنگیان تصویب شد
گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

عراقچی: ایران برای مذاکره با آمریکا شرط دارد

سرنوشت بمب‌افکن B-29 Superfortress با لقب Enola Gay و پرتابگر اولین بمب اتمی (+عکس)

خبرورزشی‌گردی| من عامل اخراج آن‌ها از استقلال نبودم/ دلم می‌خواهد پرسپولیس سهمیه آسیایی بگیرد/ من اگر نفوذ داشتم که نمی‌گذاشتم دوستم از استقلال برود!

شرایط جدید فروش اقساطی سورن پلاس / با ماهی ۱۳ میلیون صاحب سورن پلاس صفر شوید! + جدول شهریور ۱۴۰۴

افشاگری تکان‌دهنده: وزارت نفت دوباره به زنجانی نفت داد، هیچ پولی برنگشت!

ثبت شرکت فوری در تهران

یک دستگاه ام آر آی به بیمارستان رازی ایلام اختصاص یافت

خرید ۸۰۰ میلیون دلاری اتریوم توسط بیت‌ماین / اتریوم بخریم یا نه؟

مدیرعامل تلگرام: ترجیح می‌دهم بمیرم، اما پیام‌های کاربران را فاش نکنم

قیمت خودروهای وارداتی امروز دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴ / صعود یک شبه خودروهای ژاپنی! + جدول

حقوق بازنشستگان در نیمه ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد؟ / وزیر کار اعتراف کرد

فیش حقوقی مرداد بازنشستگان تامین اجتماعی منتشر شد / آغاز پرداخت معوقات فروردین از این تاریخ 

راهنمای کامل اپل موزیک: چرا این سرویس ارزش خرید اشتراک را دارد؟

گواهینامه CE؛ کلید طلایی موفقیت در بازارهای اروپا و جهان

پاسخ به دو پرسش مهم درباره فعال سازی ماشه

فرهنگ نیکوکاری؛ فضیلتی فراموش شده  (۲ نظر)

خرید سوله در جاده مخصوص؛ چگونه بهترین فرصت‌های صنعتی اطراف تهران و کرج را شکار کنیم؟  (۱ نظر)

آخرین اخبار

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: توافق فنی با ایران نشانه‌ای مثبت برای دیپلماسی است

ربع سکه چند شد؟ + قیمت سکه و طلا در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۴

ورود پهپاد‌های روسیه به حریم هوایی لهستان | جنگنده‌های ناتو به پرواز درآمدند

رونمایی از آیفون ۱۷ با میزبانی سیبچه؛ روایتی ایرانی از رویدادی جهانی

با آزاد شدن واردات، قیمت خودروهای بالای 2500 سی سی در ایران چقدر می‌شود؟

قیمت انواع گوشی های اپل در بازار شهریور 1404+جدول

فیلم/ تصاویری دیگر از حمله اسرائیل به دوحه

پزشکیان در نشست مشترک دولت و مجلس چه گفت؟/ گفت و گوی رئیس جمهور با نمایندگان چه نتیجه ای داشت

چهره مضطرب نتانیاهو هنگام نظارت بر عملیات حمله به جلسه سران حماس + تصاویر

کاخ سفید: فعلا درباره حمله اسرائیل به قطر نظری نداریم

موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

حمله هوایی رژیم صهیونیستی برای ترور مقامات ارشد حماس در دوحه

وکیوم فرمینگ و بسته بندی وکیوم چیست؟ بررسی تخصصی مزایا، معایب و کاربردها

خرید اقساطی تیگو 8 پرو بدون ضامن و بدون نیاز به وام بانکی

مدیریت ریسک و فرصت: راهنمای جامع سفارشات در بازار فارکس

تقدیر از برند «مارال ستاره» در همایش ملی توانمندی‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری مناطق آزاد

اولین تصاویر از محل حمله جنگنده‌های اسرائیل به استان حمص

حباب سرمایه در فوتبال ایران ترکید

وعده عجیب ساپینتو روی آنتن زنده؛ شرط قهرمانی استقلال چه بود؟ +ویدیو

رد ادعاهای نادرست مندرج در بیانیه نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب

جزئیات تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان

سقف استفاده از هوش مصنوعی Gemini گوگل مشخص شد: جزئیات تعداد پرامپت‌های رایگان و پولی

ترافیک شدید در جاده های شمالی کشور

درخواست وینسنت ابوبکر از پرسپولیس؛ ۳ میلیون دلار!

دستمزد ناکافی، عامل دلسردی کارگران از مشاغل رسمی

روزهای سخت تهران در راه است

احتمالا تا به حال نام بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهر جهان را نشنیده‌اید!

اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان ماه

کنایه سنگین روزنامه هم‌میهن به نمایندگان؛ وقتی مجلس تعطیل است مملکت هم آرام‌تر است

با یک تراول ۵۰ تومانی فقط دو نان سنگ می‌توان خرید!

علاالدین ازوجی سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد شد

کارشناس داوری کارت قرمز جنجالی فینال؛ اخراج زودهنگام آریا یوسفی درست بود؟

حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور: آمار خودکشی در طبقات متوسط جامعه از همه کم تر است

طارمی بازوبند را نگرفت، قدوس به زور به او داد!

بحران سیاسی فرانسه و آینده مبهم امانوئل مکرون

تساوی ایران و ازبکستان در نیمه نخست فینال کافا

تاکتیک عجیب تیم ملی بعد از کارت قرمز

عکس‌های دیده نشده از خیابان‌های تهران در ۱۷ شهریور ۱۳۵۷

این علائم می‌گوید شما معتاد به قند هستید

این ۳ ماده خوراکی مقصر ریزش موی شما هستند

  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه