• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
November 26 2025 - چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۴
  • ناکامی همه دولت‌ها در مهار کسری بودجه
  • خنجر از پشت آمریکا به اوکراین
  • فرصت‌ها و چالش‌های صادرات ایران : از نفت و پتروشیمی تا پسته و زعفران
  • تاثیر تعطیلی Warzone Mobile بر محبوبیت CODM
  • اصول طراحی پوستر حرفه‌ای که تاثیرگذاری را چند برابر می‌کند
  • تصادف، راز دزدان مسلح را فاش کرد | هجوم شبانه سارقان مسلح به خانه های پایتخت
  • سوخت‌های الکترونیکی؛ راه نجات هوانوردی و کشتیرانی یا رویایی گران‌قیمت؟
  • زمان بارش باران و سرد شدن هوا در تهران مشخص شد
  • ادعای ایمپلنت یک روزه واقعی است؟ | ۶۰ درصد مردم به دندانپزشکی مراجعه نمی‌کنند
  • توصیه یک نماینده مجلس در مورد مناطق آزاد/ مناطق آزاد از اهداف ترسیم شده فاصله گرفتند
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۶۳۹۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

کاظمی: اوقات فراغت بهترین بستر برای رشد استعدادهای دانش‌آموزان است

ار

تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اوقات فراغت را بهترین بستر برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان دانست.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، علیرضا کاظمی در جلسه کمیسیون فعالیتهای تابستانی که در سالن جلسات معاونت پرورشی و فرهنگی برگزار شد گفت: اوقات فراغت بهترین بستر برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان است زیرا در سایر ایام سال خانواده‌ها فرصت نمی کنند که به تربیت استعداد های فرزندان خود بپردازند بنابراین فرصت تابستان بهترین فرصت برای ایجاد یک تربیت پایدار در دانش آموزان است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد : خوشبختانه طی سالهای گذشته معاونت پرورشی و فرهنگی و معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش دو جسم با یک روح بودند که در زمینه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان به صورت همدل و هماهنگ فعالیت کردند و همانطور که می دانید برنامه ریزی مناسب برای اوقات فراغت دانش آموزان می تواند بسیاری از آسیب‌های اجتماعی آینده جامعه را کاهش دهد.

وی یادآور شد: شعار امسال ما در ستاد برنامه‌ریزی فعالیت های اوقات فراغت هر دانش آموز یک مهارت است که همه فعالیت ها با توجه به زیست بوم جدید و شیوع ویروس کرونا با تمرکز بر بستر فضای مجازی برگزار می‌شود.

کاظمی گفت: برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانش آموزان تنها متعلق یک بخش در آموزش و پرورش نیست بلکه همه بخش های آموزش و پرورش باید در این زمینه فعال باشند و تشکیل این شورا نیز به دلیل افزایش تحرک و پویایی در زمینه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان است.

وی تصریح کرد: بنابراین همه باید دست به دست هم بدهیم و با کمک هم بتوانیم از همه ظرفیت ها در بخش های مختلف آموزش و پرورش جهت اعتلای پایگاه های اوقات فراغت دانش آموزان در وزارت آموزش و پرورش گام برداریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: البته اداره کل فرهنگی هنری اردوها و فضای پرورشی به عنوان دبیرخانه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش باید همه زیرساخت‌ها را برای بخش های مختلف به خصوص در فضای مجازی فراهم کند و بخش‌های مختلف نیز باید اقدامات متنوع محتوایی و اجرایی را با نگاه منطقه‌ای و استانی و ملی داشته باشند زیرا معاونت پرورشی و فرهنگی به عنوان یک بخش نمی تواند برای کل کشور برنامه‌ریزی کند بلکه فقط می تواند همه کار ها را مدیریت کند تا همه بخش ها در زمینه اوقات فراغت فعال شود.

وی ادامه داد: لازم است تا با آسیب شناسی در کارگروه های اوقات فراغت فعالیت های اوقات فراغت را به صورت تخصصی رقم بزنیم و پوشش دانش آموزان هم مد نظر باشد ما تجربه گرانسنگی در فضای مجازی و بخش فضای شاد کسب کرده ایم و تنها نقطه ضعف ما در سال گذشته مخاطب محور نبودن فعالیت ها بود با ۵۵ هزار گروه در سطح کشور و ۲۰ هزار کانال های اوقات فراغت در شبکه شاد داشتیم و البته یکی دیگر از نکات این بود که ارتباط دوسویه بین دانش‌آموزان وجود نداشت و همچنین ارزیابی دقیق از فرآیند اوقات فراغت در کف پایگاه ها نداشتیم اما امیدواریم که امسال بتوانیم با پوشش حداکثری دانش آموزان برنامه های اوقات فراغت را اجرا کنیم و با تمرکز بر کیفیت بخشی و تنوع پذیری فعالیت ها بتوانیم دانش‌آموزان بیشتری را جذب فعالیت های اوقات فراغت کنیم .

کاظمی تصریح کرد: باید فعالیت ها دارای جذابیت باشد و در دانش آموزان ایجاد شادابی و نشاط کنند و همچنین ا با نظارت های حداکثری بتوانیم از حداقل و حداکثر ظرفیت های ملی ،استانی و منطقه‌ای استفاده کنیم و بین همه بخش ها و معاونت ها کار هماهنگی انجام شود همچنین لازم است که در تمام بخش ها به موضوع غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان مناطق محروم روستایی و عشایری توجه ویژه داشته باشند و همچنین به توسعه فعالیت های دانش آموزان با نیازهای ویژه توجه کنند.

وی یادآور شد : باید همه بخش ها امسال حداقل یک فعالیت نوآورانه و خلاقانه داشته باشند سال گذشته چند فعالیت خلاقانه داشتیم برای نمونه مدرسه مجازی شعر و داستان و مدرسه مجازی بازی‌های رایانه‌ای که کارهای بسیار خلاقانه‌ای بودند و در جهت ارتقاء مهارت دانش آموزان فعالیت می کردند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: امسال خوشبختانه ستاد اجرایی فعالیت های اوقات فراغت به استان زنجان واگذار شده است که انتظار داریم ستاد اجرایی بتواند 2 برنامه مهم افتتاحیه و اختتامیه را به‌صورت ویژه برگزار کند هم چنین لازم است کار گروهی از تمام استانها برای برنامه‌های نوآورانه و خلاقانه تشکیل شود و تمام استانها رابطین خود را معرفی کنند تا جلسات به صورت وبینار داشته باشیم.

کاظمی خاطرنشان کرد لازم است که اطلاع رسانی و تبلیغات مناسب در زمینه اوقات فراغت انجام شود و همچنین یک نشست خبری ویژه توسط رئیس ستاد اجرایی اوقات فراغت یعنی جناب آقای مظفری، مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان برگزار شود.

سپس در ادامه علی رمضانی، مدیرکل فرهنگی ، هنری ، اردوها و فضا های پرورشی وزارت آموزش و پرورش و دبیر کمیسیون فعالیت های تابستانی در این جلسه گفت: 3 ماه تابستان متعلق به اوقات فراغت دانش‌آموزان است که باید از آموزش و فضای آموزش به دور باشند تا دانش آموزان بتوانند با فراغ بال و خاطر یک مهارت مناسب بیاموزند و از دغدغه آنها کاسته شود.

وی ادامه داد : پایگاه های تابستانی سال 1400 از در دو ظرفیت همگام و شبکه شاد برگزار می شود به این صورت که دانش آموزان در سایت همگام ثبت نام می کنند و در شبکه شاد کلاس بندی صورت می گیرد.

وی ادامه داد : سیاست جدی ما بر این است که بتوانیم بر اساس علاقه و نیاز دانش آموزان برنامه های متنوعی ارائه دهیم به همین خاطر از همه معاونت ها به جهت ارائه برنامه های متنوع بسیار سپاسگزاریم .

وی تصریح کرد: دبیرخانه پایگاه های فعالیت اوقات فراغت تابستانی سال 1400 به استان زنجان واگذار شده است که این کار اقدامی در جهت تمرکز زدایی است و وزارت آموزش و پرورش تنها کار سیاست‌گذاری را انجام می دهد و بر کار پایگاه های تابستانی را نظارت می‌کند.

در ادامه جلسه محمدرضا مسیب زاده، مدیرکل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت : خداوند را شاکریم که دوستان ما در اداره کل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی به صورت دلسوزانه کار فعالیت های تابستانی را آغاز کرده‌اند اما نباید فراموش کنیم که در زیست بوم جدیده فضای تابستان و اوقات فراغت دانش آموزان باید با توجه به نیاز دانش آموزان و بر اساس فعالیت های داوطلبانه و با سبد متنوعی از برنامه ها در فضای مجازی ارائه شود.

وی تصریح کرد: باید تنوع فعالیت ها را در زمینه های مختلف قرآن، فرهنگ ، هنر، تربیت بدنی وسایر بخش ها بالا ببریم و نباید کلاس های اوقات فراغت را به سمت فضای آموزش ببریم بلکه باید پایگاه های اوقات فراغت تابستانی به منظور رفع خستگی و ایجاد رو حیه شادابی و دانش آموزان برپا شود.

مدیرکل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش وی ادامه داد: ۷۵۰ دارالقرآن ما هم هر سال پای ثابت فعالیت های اوقات فراغت دانش آموزان هستند البته باید توجه داشته باشید که سال ۱۴۰۰ بحث مهدویت و انتظار در تمام فعالیت های اداره کل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به عنوان یک محور قرار گرفته است و فعالیت های اوقات فراغت این اداره کل از این قاعده مستثنی نیست.

حسن مظفری ، مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان و رئیس ستاد اجرایی فعالیت های تابستانی کشور نیز در این جلسه گفت: از معاونت محترم پرورشی و فرهنگی به دلیل حسن اعتمادشان ببری واگذاری ستاد اجرایی فعالیت های تابستانی سال 1400 به استان زنجان صمیمانه سپاسگزاریم و به زودی برای همه فعالیت ها کمیته بندی صورت می گیرد تا بتوانیم این وظیفه ای که بر دوش ما نهاده شده است را به نحو احسن اجرا کنیم.

در ادامه این حلسه هر یک از اعضای کمیسیون اوقات فراغت به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

برچسب ها: علیرضا کاظمی ، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ، اوقات فراغت ، علی رمضانی ، مدیرکل فرهنگی و هنری
گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

چگونه از کلاه‌برداری در فروش طلا جلوگیری کنیم؟

متقاضیان پیش‌خرید سکه بخوانند

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۴| صعود خزنده قیمت‌ها؛ هشداری برای هفته‌های داغ‌تر بازار + قیمت انواع بازار‌ها

چرا انتخاب برند مهم‌تر از انتخاب دستگاه است؟ نگاهی به تجربه آرمینکو در تولید تجهیزات آزمایشگاهی

۸ راهکار طلایی برای جلوگیری از هک شدن کارت بانکی و حفاظت از اطلاعات مالی

سکه میلیونی سقوط کرد

مهدی اسمی‌زاده؛ مدیر جوانی که صنعت حمل‌ونقل را به سمت نوسازی و اشتغال‌زایی سوق داده است

داستان شکل‌گیری پلتفرم کمک‌کار و هدف آن در بهبود کیفیت خدمات در محل

نفت روی آب، وعده وزیر روی کاغذ؛ خطای بزرگ در گزارش مجلس

قیمت طلا امروز ۲۷ آبان ۱۴۰۴ ؛ طلای ۱۸ عیار و سکه سه شنبه چند؟ + جدول

تاکید تهران بر مقاومت در برابر زیاده‌خواهی واشنگتن

صریح با مردم

جزئیات تشکیل بورس بین‌الملل در ایران اعلام شد

چرخش بزرگ در سیاست ارزی دولت

قیمت پمپ پکیج: راهنمای خرید بهترین برند با گارانتی معتبر و نصب آسان

بررسی تخصصی خرید انواع چیلر تراکمی: هواخنک، آب‌خنک و مینی‌چیلر  (۲ نظر)

صرافی توبیت: بررسی جامع ویژگی‌ها، اپلیکیشن و احراز هویت  (۲ نظر)

گام به گام تا خرید ملک بین‌المللی: سمالند، راهنمای مطمئن سرمایه‌گذاران ایرانی  (۱ نظر)

راهنمای خرید سررسید تبلیغاتی 1405 | انواع، قیمت و نکات مهم انتخاب  (۱ نظر)

عوامل و نکات کلیدی ساخت سوله های صنعتی  (۱ نظر)

آخرین اخبار

ناکامی همه دولت‌ها در مهار کسری بودجه

خنجر از پشت آمریکا به اوکراین

فرصت‌ها و چالش‌های صادرات ایران : از نفت و پتروشیمی تا پسته و زعفران

تاثیر تعطیلی Warzone Mobile بر محبوبیت CODM

اصول طراحی پوستر حرفه‌ای که تاثیرگذاری را چند برابر می‌کند

تصادف، راز دزدان مسلح را فاش کرد | هجوم شبانه سارقان مسلح به خانه های پایتخت

سوخت‌های الکترونیکی؛ راه نجات هوانوردی و کشتیرانی یا رویایی گران‌قیمت؟

زمان بارش باران و سرد شدن هوا در تهران مشخص شد

ادعای ایمپلنت یک روزه واقعی است؟ | ۶۰ درصد مردم به دندانپزشکی مراجعه نمی‌کنند

توصیه یک نماینده مجلس در مورد مناطق آزاد/ مناطق آزاد از اهداف ترسیم شده فاصله گرفتند

پاناکوتای انار؛ دسر مخملی یلدایی برای سفره های مهمونی پاییزی

جدول نمایش فیلم‌های جشنواره جهانی فیلم فجر منتشر شد

آمریکا به تاج و نبی رییس و نایب رییس فدراسیون فوتبال برای مراسم قرعه کشی جام جهانی ویزا نداد

ادارات و مراکز آموزشی اردبیل و سرعین در ۵ آذر تعطیل شد

مدارس قزوین غیرحضوری و اداره‌ها دورکار شدند

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ / اونس فرمان صعود می‌دهد؟ + جدول قیمت‌ها

سورپرایز دولت در اجرای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی

نرخ سوم بنزین رسماً اعلام شد: لیتری ۵۰۰۰ تومان

دانه درشت‌ها و فرار مالیاتی را باید حتماً ریشه‌کن کرد

عوامل مؤثر بر قیمت کفپوش پلی یورتان

حسابداری ساده مغازه چگونه است؟ راهنمای کامل برای فروشگاه‌های کوچک

اهمیت نایلون شیرینگ در صنایع بسته بندی

سنگ لاشه؛ راهکاری شیک و اقتصادی برای زیباسازی فضاهای شما

مسی رسماً قرارداد جدید بست/ واکنش ستاره آرژانتینی: خوشحالیم که وارد فصل جدیدی می‌شویم!

فرهاد آئیش: دلم می‌خواد زودتر زندگی‌م تموم بشه

شاخص آلودگی هوا در تهران به ۱۹۹ رسید

پیکاپ GWM کنون ۲۰۲۶؛ رقیب جدید تویوتا هایلوکس و فورد رنجر از چین آمد

سقوطی که صدایی نداشت؛ شبی که گلادیاتورها نفس نکشیدند

بازدید رسانه‌ها از خطوط پیشرفته رادیاتور ایران

کسب رتبه دوم فروش پتروشیمی بندرامام در بازار بورس کالا و انرژی بین شرکت‌های هلدینگ خلیج فارس

مدارس ابتدایی استان تهران سه شنبه و چهارشنبه مجازی شد

انحلال «آینده» تابو شکنی در نظام بانکی ایران

فضای نامعلوم نه جنگ و نه صلح باعث کاهش سرمایه بسیاری از واحدهای تولیدی شد 

فاجعه در دل جنگل‌های هیرکانی

بررسی نقش اینترنت در تحول و رونق کسب و کارها

پیش‌بینی قیمت طلای آب‌شده تا پایان سال 1404

روشن شدن نور امید در کمپین مبارزه با فقرِ پریود

انجام نخستین معامله بنزین سوپر در بورس انرژی

هشدار نسبت به افزایش فشار معیشتی بر مردم

خطر تخلیه ناگهانی منابع آب زیرزمینی تهران

  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه