• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
September 10 2025 - چهارشنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
  • با آزاد شدن واردات، قیمت خودروهای بالای 2500 سی سی در ایران چقدر می‌شود؟
  • قیمت انواع گوشی های اپل در بازار شهریور 1404+جدول
  • فیلم/ تصاویری دیگر از حمله اسرائیل به دوحه
  • پزشکیان در نشست مشترک دولت و مجلس چه گفت؟/ گفت و گوی رئیس جمهور با نمایندگان چه نتیجه ای داشت
  • چهره مضطرب نتانیاهو هنگام نظارت بر عملیات حمله به جلسه سران حماس + تصاویر
  • کاخ سفید: فعلا درباره حمله اسرائیل به قطر نظری نداریم
  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها
  • حمله هوایی رژیم صهیونیستی برای ترور مقامات ارشد حماس در دوحه
  • وکیوم فرمینگ و بسته بندی وکیوم چیست؟ بررسی تخصصی مزایا، معایب و کاربردها
  • خرید اقساطی تیگو 8 پرو بدون ضامن و بدون نیاز به وام بانکی
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۶۴۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

سازندگان فیلم‌‌های تبلیغاتی نامزدها چه کسانی هستند؟

سازندگان فیلم‌‌های تبلیغاتی نامزدها چه کسانی هستند؟

تهران (پانا) -  گفته می‌شود که فیلم تبلیغاتی ابراهیم رئیسی را محمدمهدی عسگرپور خواهد ساخت.

به‌گزارش شهروند، نام رضامیرکریمی نیز در این میان شنیده می‌شود که نشان از این دارد که ذائقه تبلیغاتی رئیسی در قیاس با دوره گذشته که ساخت فیلم تبلیغاتی‌اش را به مهدی نقویان و محمدعلی فارسی سپرده بود، تغییر کرده است. جالب اینکه نام میرکریمی در میان گزینه‌های مورد نظر اسحاق جهانگیری نیز در کنار مجید توکلی و یکی دو جوان دیگر شنیده می‌شود. درباره سازندگان فیلم تبلیغاتی قالیباف هم مثل دوره گذشته نام سیدمحمود رضوی، بهروز شعیبی و محمدحسین مهدویان شنیده می‌شود که البته رابطه تا حد زیادی ویران‌شده رضوی با مهدویان نام این فیلمساز را در این موضوع کم‌رنگ‌تر کرده است. درباره سازندگان فیلم‌های تبلیغاتی سردار دهقان، سعید محمد و محسن رضایی نیز صحبت‌های زیادی درباره پیشنهادات قابل توجه ستادهای این نامزدها به شماری از فیلمسازان جوانی مانند امیرعباس ربیعی و حسین دارابی که در سال‌های اخیر فیلم‌های پرهزینه‌ سیاسی در سازمان اوج و حوزه هنری ساخته‌اند (لباس شخصی و مصلحت)، مطرح می‌شود. در این بین همکاری رخشان بنی‌اعتماد با مصطفی تاجزاده هم که این روزها خیلی‌ها درباره‌اش حرف می‌زنند، می‌تواند جذاب باشد.

ثبت‌ نام کاندیداهای ریاست‌جمهوری آغاز شد؛ روندی که بی‌تردید طولانی خواهد بود و در این مسیر طولانی بسیاری که امروز خبری ازشان در وزارت کشور نبود، سوار این قطار خواهند شد و البته بسیاری نیز به هزار دلیل از این قطار پیاده یا مجبور به پیاده‌شدن خواهند شد. اما بی‌توجه به اینکه در روزهای آتی چه اتفاقاتی رخ خواهد داد و چه کسانی به دور آخر رقابت‌های ریاست‌جمهوری خواهند رسید، قطار ساخت فیلم‌های تبلیغاتی کاندیداها مدت‌هاست به راه افتاده و سینماگران زیادی نیز که در سال‌های اخیر بابت ایفای نقش در چند انتخابات گذشته به‌شدت زیر سوال بوده‌اند، یک بار دیگر تن به همکاری با کاندیداها داده‌اند -تا این بار چه شود و بارها چگونه به سرمنزل مقصود برسند.

داستان شانزده ساله

شاید اگر در انتخابات سال هشتادوچهار، محمود احمدی‌نژاد با اتکا به فیلم تبلیغاتی تأثیرگذار جواد شمقدری، در میان شگفتی همگان، رئیس‌جمهوری نمی‌شد، امروز بحث فیلم‌های تبلیغاتی انتخابات تا این حد پردامنه و جنجالی نبود. آن سال اما کاندیدای گمنام و نه چندان باسابقه انتخابات به کمک فیلمی که جواد شمقدری، یکی از رادیکال‌ترین فیلمسازان محافظه‌کاران ساخت، راهی پاستور شد تا برای همیشه بر نقش مهم فیلم‌های تبلیغاتی تأکید شده باشد.

جواد شمقدری با این فیلم که به جای تأکید بر سوابق نداشته احمدی‌نژاد، بر سبک زندگی و شباهت‌های زندگی او با اقشار پایین جامعه تمرکز کرده بود، بلندترین گام را در تثبیت فیلمسازی تبلیغاتی برای کاندیداها برداشت. امکانی که البته اگر چه اول بار در انتخابات سال ٧٦ کشف شده بود، اما در سال ۸۴ عملا در روند انتخابات تأثیرگذار شد و البته خود شمقدری را هم از یک سینماگر کم‌کار و ناشناخته تا مقام مشاور فرهنگی رئیس‌جمهوری و بعدتر هم رئیس سازمان سینمایی بالا برد.

فیلمسازان سیاسی

شمقدری البته تنها فیلمسازی نیست که در این حوزه فعالیت کرده است. در این سال‌ها فیلمسازان و تبلیغات‌چی‌هایی مانند رخشان بنی‌اعتماد، کمال تبریزی، مهدی فخیم‌زاده، رسول ملاقلی‌پور، بهروز افخمی، محرم زینال‌زاده، مجید مجیدی، احمدرضا درویش، علی معلم، محمدعلی فارسی، حسین دهباشی، حسین شمقدری، سیدمحمود رضوی، بهروز شعیبی، محمدحسین لطیفی، مجید برزگر،‌ جلال عطارزاده و اسماعیل فلاح‌پور برای کاندیداهای ریاست‌جمهوری فیلم ساخته‌اند و عملا همان‌ طور که چهار سال پیش هم در شهروند نوشتم، تقریبا رد پای بیشتر فیلمسازان دولتی مهم را می‌توان در این وادی جست.

داستان ۱۴۰۰

امسال نیز این داستان ادامه دارد. امروز در اولین روز ثبت‌نام کاندیداها، هنوز نام بسیاری از کسانی که در روزهای آتی نامزد خواهند شد، مشخص نیست و این نیز مشخص نیست که چه کسانی بعد از ثبت‌ نام صلاحیت‌شان تأیید و وارد رقابت نهایی خواهند شد. اما با این حال در مجامع و گروه‌های سینمایی صحبت‌های زیادی درباره سازندگان فیلم‌های تبلیغاتی کاندیداهای انتخابات شنیده می‌شود. شنیده‌ها و شایعاتی که نام سینماگرانی مانند رضا میرکریمی، محمدحسین مهدویان، محمدمهدی عسگرپور، رخشان بنی‌اعتماد، بهروز افخمی و البته چندین و چند کارگردان جوان را به عنوان سازندگان فیلم‌های تبلیغاتی امسال مطرح می‌کنند.

فیلم‌های امسال

در حال حاضر هیچ کدام از کاندیداها سازندگان فیلم‌های تبلیغاتی‌شان را معرفی نکرده‌اند. با این حال نام سازندگان فیلم‌های کاندیداها یا حداقل کسانی که ستادهای کاندیداها مایل و مشتاق ساخت فیلم‌هاشان به دست آن فیلمسازان هستند، تا حد زیادی روشن و مشخص است.

امسال اولین کاندیدایی که پروژه تبلیغاتی خود را کلید زده، سردار محمود دهقان بوده که در قالب ویدیویی درباره کاندیداهای نظامی ورود خود به این حیطه را اعلام رسمی کرد. درباره فیلم یا فیلم‌های سردار دهقان صحبت‌هایی در مورد حسین دارابی و محمدرضا شفاه، سازندگان فیلم سینمایی مصلحت، امیر عباس ربیعی سازنده فیلم سینمایی لباس شخصی و البته حسین، پسر جواد شمقدری شنیده می‌شود. البته نام حسین شمقدری و مسعود ده‌نمکی به عنوان سازندگان فیلم تبلیغاتی سعید جلیلی (در صورت ورود به رقابت) نیز مطرح است.

سید ابراهیم رئیسی ساداتی یا همان رئیسی به زبان خودمانی اما ظاهرا امسال هم مثل دوره گذشته اولین کاندیدایی است که فیلم‌های تبلیغاتی خود را کلید زده است. ستاد انتخاباتی این کاندیدا که چهار سال پیش ساخت مستندهای تبلیغاتی رئیسی را به محمدحسین رضوی برادر کوچک‌تر محمود رضوی تهیه‌کننده سینما و بعدتر هم به مهدی نقویان (فیلمساز برگزیده چند دوره جشنواره عمار) و محمدعلی فارسی سپرد؛ گفته می‌شود که امسال از محمدمهدی عسگرپور خواسته فیلم تبلیغاتی ابراهیم رئیسی را بسازد که البته درگیری عسگرپور با جشنواره جهانی فیلم فجر پذیرش این پیشنهاد را کمی بعید جلوه می‌دهد! البته نام رضامیرکریمی نیز در میان سازندگان احتمالی فیلم‌های تبلیغاتی ابراهیم رئیسی شنیده می‌شود که نشان از این دارد که ذائقه تبلیغاتی رئیسی در قیاس با دوره گذشته تغییر کرده است.

جالب اینکه نام رضا میرکریمی در میان گزینه‌های مورد نظر اسحاق جهانگیری نیز در کنار مجید توکلی و یکی، دو جوان دیگر شنیده می‌شود.

درباره سازندگان فیلم تبلیغاتی سردار قالیباف هم (در صورت ورود به رقابت انتخابات) مثل دوره گذشته نام سیدمحمود رضوی، بهروز شعیبی و محمدحسین مهدویان شنیده می‌شود که البته رابطه تا حد زیادی ویران‌شده رضوی با مهدویان نام این فیلمساز را در این موضوع کمرنگ‌تر کرده است. بهروز افخمی نام شناخته‌شده دیگری است که در ارتباط با ساخت فیلم تبلیغاتی قالیباف به گوش می‌رسد.

اما درباره سازندگان فیلم‌های تبلیغاتی سعید محمد و محسن رضایی نیز صحبت‌های زیادی درباره پیشنهادات قابل توجه ستادهای این نامزدها به شماری از فیلمسازان جوانی مانند امیرعباس ربیعی و حسین دارابی که در سال‌های اخیر فیلم‌های پرهزینه‌سیاسی در سازمان اوج و حوزه هنری ساخته‌اند (لباس شخصی و مصلحت)، مطرح شده است. البته اکبر نبوی و سعید ابوطالب نیز گفته می‌شود که در این زمینه شانس بالایی دارند.

و در آخر می‌رسیم به همکاری جذاب رخشان بنی‌اعتماد با مصطفی تاجزاده که این روزها خیلی‌ها درباره‌اش حرف می‌زنند. بنی‌اعتماد که پیش‌تر برای مصطفی معین هم فیلم تبلیغاتی ساخته، گفته می‌شود که در صورت ورود دکتر ظریف به انتخابات یکی از فیلمسازان مورد نظر این کاندیدای اصلاح‌طلب نیز هست.

پایان باز

در روزهای آینده بسیاری از این اطلاعات تأیید و بسیاری نیز تکذیب خواهند شد؛ اتفاقی که البته در این فضا طبیعی است. به هر حال هنوز فضای انتخاباتی چندان شفاف نشده و برای همین هم اخبار و شایعات زیادی در قالب شنیده‌ها و گفته‌های در گوشی منتشر می‌شود که ممکن است به مرحله عمل نرسند.

مطالب مرتبط
توصیه «قالیباف» به نامزدهای انتخابات و مردم
گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

عراقچی: ایران برای مذاکره با آمریکا شرط دارد

سرنوشت بمب‌افکن B-29 Superfortress با لقب Enola Gay و پرتابگر اولین بمب اتمی (+عکس)

شرایط جدید فروش اقساطی سورن پلاس / با ماهی ۱۳ میلیون صاحب سورن پلاس صفر شوید! + جدول شهریور ۱۴۰۴

خبرورزشی‌گردی| من عامل اخراج آن‌ها از استقلال نبودم/ دلم می‌خواهد پرسپولیس سهمیه آسیایی بگیرد/ من اگر نفوذ داشتم که نمی‌گذاشتم دوستم از استقلال برود!

افشاگری تکان‌دهنده: وزارت نفت دوباره به زنجانی نفت داد، هیچ پولی برنگشت!

ثبت شرکت فوری در تهران

یک دستگاه ام آر آی به بیمارستان رازی ایلام اختصاص یافت

خرید ۸۰۰ میلیون دلاری اتریوم توسط بیت‌ماین / اتریوم بخریم یا نه؟

مدیرعامل تلگرام: ترجیح می‌دهم بمیرم، اما پیام‌های کاربران را فاش نکنم

قیمت خودروهای وارداتی امروز دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴ / صعود یک شبه خودروهای ژاپنی! + جدول

حقوق بازنشستگان در نیمه ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد؟ / وزیر کار اعتراف کرد

فیش حقوقی مرداد بازنشستگان تامین اجتماعی منتشر شد / آغاز پرداخت معوقات فروردین از این تاریخ 

راهنمای کامل اپل موزیک: چرا این سرویس ارزش خرید اشتراک را دارد؟

جدول زمان‌بندی قطع برق تهران و استان‌ها امروز ۴ شهریور ۱۴۰۴+ لینک

گواهینامه CE؛ کلید طلایی موفقیت در بازارهای اروپا و جهان

فرهنگ نیکوکاری؛ فضیلتی فراموش شده  (۲ نظر)

خرید سوله در جاده مخصوص؛ چگونه بهترین فرصت‌های صنعتی اطراف تهران و کرج را شکار کنیم؟  (۱ نظر)

آخرین اخبار

با آزاد شدن واردات، قیمت خودروهای بالای 2500 سی سی در ایران چقدر می‌شود؟

قیمت انواع گوشی های اپل در بازار شهریور 1404+جدول

فیلم/ تصاویری دیگر از حمله اسرائیل به دوحه

پزشکیان در نشست مشترک دولت و مجلس چه گفت؟/ گفت و گوی رئیس جمهور با نمایندگان چه نتیجه ای داشت

چهره مضطرب نتانیاهو هنگام نظارت بر عملیات حمله به جلسه سران حماس + تصاویر

کاخ سفید: فعلا درباره حمله اسرائیل به قطر نظری نداریم

موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

حمله هوایی رژیم صهیونیستی برای ترور مقامات ارشد حماس در دوحه

وکیوم فرمینگ و بسته بندی وکیوم چیست؟ بررسی تخصصی مزایا، معایب و کاربردها

خرید اقساطی تیگو 8 پرو بدون ضامن و بدون نیاز به وام بانکی

مدیریت ریسک و فرصت: راهنمای جامع سفارشات در بازار فارکس

تقدیر از برند «مارال ستاره» در همایش ملی توانمندی‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری مناطق آزاد

اولین تصاویر از محل حمله جنگنده‌های اسرائیل به استان حمص

حباب سرمایه در فوتبال ایران ترکید

وعده عجیب ساپینتو روی آنتن زنده؛ شرط قهرمانی استقلال چه بود؟ +ویدیو

رد ادعاهای نادرست مندرج در بیانیه نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب

جزئیات تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان

سقف استفاده از هوش مصنوعی Gemini گوگل مشخص شد: جزئیات تعداد پرامپت‌های رایگان و پولی

ترافیک شدید در جاده های شمالی کشور

درخواست وینسنت ابوبکر از پرسپولیس؛ ۳ میلیون دلار!

دستمزد ناکافی، عامل دلسردی کارگران از مشاغل رسمی

روزهای سخت تهران در راه است

احتمالا تا به حال نام بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهر جهان را نشنیده‌اید!

اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان ماه

کنایه سنگین روزنامه هم‌میهن به نمایندگان؛ وقتی مجلس تعطیل است مملکت هم آرام‌تر است

با یک تراول ۵۰ تومانی فقط دو نان سنگ می‌توان خرید!

علاالدین ازوجی سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد شد

کارشناس داوری کارت قرمز جنجالی فینال؛ اخراج زودهنگام آریا یوسفی درست بود؟

حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور: آمار خودکشی در طبقات متوسط جامعه از همه کم تر است

طارمی بازوبند را نگرفت، قدوس به زور به او داد!

بحران سیاسی فرانسه و آینده مبهم امانوئل مکرون

تساوی ایران و ازبکستان در نیمه نخست فینال کافا

تاکتیک عجیب تیم ملی بعد از کارت قرمز

عکس‌های دیده نشده از خیابان‌های تهران در ۱۷ شهریور ۱۳۵۷

این علائم می‌گوید شما معتاد به قند هستید

این ۳ ماده خوراکی مقصر ریزش موی شما هستند

حل مشکل آبرسانی به مناطق دوره افتاده با مخزن مدولار و پنلی

تاجرنیا مدیرعامل جدید استقلال خواهد شد؟

تقدیر از انتشارات بین‌المللی گاج در همایش ملی توانمندی‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری مناطق آزاد

ویژگی‌های امنیتی ایران‌چک‌های جدید ۵۰ هزار تومانی اعلام شد

  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه