کد خبر: ۱۶۴۴۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲
بر اساس مصوبه 20 اردیبهشت امسال ستاد تنظیم بازار برای برخی از کالاها، علاوه بر سهمیه عادی استان‌ها، سهمیه فوق‌العاده‌ای برای تامین نیاز ماه رمضان ارسال شده که می‌توان به برنج، روغن، شکر، مرغ، گوشت قرمز و ... در سه گروه کالایی اشاره کرد.
به گزارش تجارت آنلاين به نقل از ایسنا، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی از عرضه محصولات مورد نیاز ماه رمضان به قیمت دولتی برای کنترل بازار خبر داد.
 
علی‌اکبر مهرفرد اظهار کرد: بر اساس مصوبه 20 اردیبهشت امسال ستاد تنظیم بازار برای برخی از کالاها، علاوه بر سهمیه عادی استان‌ها، سهمیه فوق‌العاده‌ای برای تامین نیاز ماه رمضان ارسال شده که می‌توان به برنج، روغن، شکر، مرغ، گوشت قرمز و ... در سه گروه کالایی اشاره کرد.
 
وی افزود: این کالاها در قالب محصولات تحت پوشش شرکت بازرگانی دولتی ایران (برنج و شکر)، شرکت پشتیبانی امور دام (مرغ و گوشت قرمز) و برخی کالاها مانند لبنیات، خرما و ... که تحت پوشش بخش خصوصی است، در قالب سهمیه‌بندی، میزان مشخصی برای استان‌ها در نظر گرفته شده تا عرضه این محصولات در ماه رمضان افزایش یابد و کمبودی محسوس نباشد.
 
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی در خصوص برگزاری نمایشگاه طرح ضیافت که از سوی اصناف با آن مخالفت شده است، گفت: در برخی استان‌ها ممکن است نمایشگاه‌های متعددی با عنوان فروش فوق‌العاده یا دیگر عناوین برگزار شود که مسئولیت آن با استانداری‌های کشور است.
 
به گفته مهرفرد تاکنون از هیچ استانی گزارشی مبنی بر کمبود در زمینه یک محصول خاص دریافت نشده و از نظر قیمت نیز نرخ‌های مصوب برای برخی کالاهای عرضه شده در ماه رمضان مشخص شده است که شامل محصولاتی از قبیل روغن، شکر، برنج، مرغ و ... می‌شود و در زمینه تخفیف برخی دیگر از محصولات مانند لبنیات و روغن نباتی، صنایع تصمیم گیرنده هستند که هدف از اجرای این طرح، افزایش عرضه در ماه رمضان است.
 
وی افزود: در حال حاضر سهمیه هر استان مشخص شده و عرضه این کالاها نیز صورت گرفته است و هیچ مشکلی در زمینه تامین انواع کالاهای مورد نیاز در ماه رمضان وجود ندارد.
 
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی اعلام کرد: ذخایر گوشت مرغ شرکت پشتیبانی امور دام کافی است و هنوز قیمت گوشت مرغ از 7000 تومان عبور نکرده است.
 
به گفته این عضو ستاد تنظیم بازار، وزارت جهاد کشاورزی مسئول کنترل قیمت گوشت مرغ یا محصول دیگری در خرده‌فروشی‌های سطح شهر نیست و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این زمینه مسئولیت دارد، اما اگر قیمت یک محصول در عمده فروشی افزایش یابد وزارت جهاد کشاورزی مسئول است که برای گوشت مرغ می‌توان قیمت این محصول در مرغداری را مثال زد.
برچسب ها: دولتی ، بازار ، رمضان
نام:
ایمیل:
* نظر: